Jos lainan tarve on kiireellinen, on pikalaina nopea apu äkilliseen rahantarpeeseen.

Lainaa heti tilille voit hakea todella monesta paikkaa ja taulukostamme voitkin kätevästi katsoa suosituimmat vaihtoehdot. Kun pikalainaa voi hakea useasta paikasta, niin haussa kannattaa ihan itsensä vuoksi ottaa järki mukaan ja valita sellainen lainapaikka, joka sinulle kaikkein parhaiten sopii.

Miten löytyy se paras ja halvin pikalaina edullisesti?

Kun vaihtoehtoja on runsaasti voi valinta prosessi olla aikaa vievä ja hankala.

Asioita joita erityisesti kannattaa huomioida pikalainaa hakiessa ovat:

 • Ikärajoitukset
 • Laina-aika
 • Pikalainasumma
 • Lainan korko ja muut kustannukset

Vaikka olisikin hyvin selkeää miten vertailla lainapaikkoja, niin voi se yhä osoittautua hankalaksi tai voi olla, että et tiedät kaikkia parhaita paikkoja. Tästä syystä päätimme esitellä lyhyesti omat pikalainaa tarjoavat suosikkimme.

Hetilainaa24.fi pikalainat ja luotot heti netistä

Hetilainaa24.fi tarjoaa pikalainaa aina 10000 euroon asti ja luottoa ilman vakuuksia jopa 60000 euroa. Lainojen ikäraja vaihtelee, pienimmissä lainoissa se on vain 18-vuotta, mutta suuremmissa kulutusluotoissa on 20-vuoden ikäraja. Lainat ovat edullisia ja ne saat heti tilille edullisesti, voit siis saada lainaa pienellä korolla.

Lyhyesti

 • Lainasummat 100-60000 euroa
 • Pitkä laina-aika – takaisinmaksu jopa 15v
 • Ikäraja alkaen 18v
 • Edulliset korot ja kulut – ei nostoprovisiota

Vivus.fi – ilmainen pikalaina 400 euroon asti

Vivus.fi kautta pikalaina heti tilille ilman korkoa tai kulujaVivus on ehkä Suomen tunnetuin pikalainapaikka ja tarjoaa todella uskomattoman hyvää tarjousta jos et aiemmin heillä ole asioinut. Ensilainaa voi hakea täysin kuluttoman pikalainan aina 400 euroon asti. Lainallesi saat kuukauden maksuajan. Muuten pikalainoja on tarjolla 10-2010 euroa todella edullisin hinnoin. Vivus on takuu valinta jos tiedät että saat maksettua lainasi kuukaudessa takaisin. Laina-aikaa voit myös pidentää aina kuukauden kerrallaan maksamalla pienen korvauksen.

Lyhyesti:

 • Täysin maksuton ensilaina 400 euroon kuukauden maksuajalla
 • Pikalainaa haettavissa 10 – 2010 euroa
 • Maksuaikaa 3 – 30 päivää, mahdollisuus kuitenkin jatkaa laina-aikaa 30 päivää kerrallaan

Risicum tarjoaa joustavan pikalainan pankkitunnuksilla 24h vuorokaudessa

Risicumilta joustavat ja halvimmat pikalainatTarjolla kertalainaa 5001000 euroa jolla voit kätevästi rahoittaa ostoksesi sekä joustolainaa 50-2050 euroa. Takaisinmaksu on todella joustavaa ja voit maksaa pikalainaasi joko 10% avoimesta pääomasta tai enemmän niin halutessasi, kuitenkin vähintään 50 euroa pikavippiä. Voit myös milloin tahansa maksaa pois koko pikalainasi ilman lisäkuluja. Joustoluottoa voit ottaa käyttöösi aina sen verran kuin tarvitset etkä joudu maksamaan korkoa muusta kuin käyttöön ottamastasi rahasta. Luottotililtä rahan käyttöön otto kestää ainoastaan muutamia minuutteja.

Lyhyesti:

 • Kertalainaa 500 – 1000 euroa
 • Joustoluottoa 50 – 2050 euroa
 • Lyhennä lainaasi kuukausittain 10% avoimesta velkasummasta

Credit24:n pikalainapalvelu on kuluttajien suosikki myös tänä vuonna

Credit24 on pikalainavertailun kuningasJo useamman vuoden yksi suosikkipaikoistamme kaikkiin lainatarpeisiin on ollut Credit24. Todella selkeä ja läpinäkyvät lainaehdot takaavat sen ettei mitään ikäviä yllätyksiä tule. Hinnoittelu on todella asiakasystävällistä ja lainaehdot kaikinpuolin reilut. Pikalainaa voit hakea 100-4000 euroa ja kun luottotili on sinulle avattu niin rahat siirtyvät käyttöösi hetkessä. Maksuaika Credit24 myöntämälle joustoluotolle voidaan sorvata sinun tarpeidesi mukaiseksi 1-24 kuukautta.

Rahan nostamiseen voit käyttää nettiä, tekstiviestiä tai tarkoitukseen kehitettyä mobiilisovellusta. Tämän helpommaksi ei lainaaminen mene!

Lyhyesti:

 • Pikalainaa tarjolla 100 – 4000 euroa
 • Maksuaikaa 1-36 kuukautta
 • Nosta rahasi netissä, tekstiviestillä tai mobiili sovelluksella

Freedom Rahoitus vakuudettomat pikalainat 60000 € asti

Suurta pikalainaa ilman vakuuksia ja takaajia FreedomiltaTäältä löydät markkinoiden laajimman pikalainavalikoiman. Onpa rahoitustarpeesi pieni tai iso niin Freedom Rahoitus tarjoaa sinulle edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainatuotteita voit hakea alkaen 500 eurosta ja jatkuen jopa 60000 euron summaan saakka. Myös lainantakaisinmaksuaikaa voit saada paljon, valittavana laina-ajaksi 1-15 vuotta. Laina-ajan maksimi pituus kuitenkin riippuu lainasummasta joten varmista se vaikkapa sivuston laskurilla.

Jokainen Freedom Rahoituksen kautta pikalainaa hakeva saa käyttöönsä myös ilmaisen, henkilökohtaisen lainaneuvojan jonka kanssa voi sopia lainansa ehdoista tarkemmin.

Lyhyesti:

 • Voit hakea lainaa 500 – 60000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Markkinoiden laajin lainavalikoima

epikavipilta uusi luottotili entistä paremmilla ehdoilla

epikavipilta pikalainoja luottotilin avulla 24hTodella pitkään rahoitusmarkkinoilla vahvaa jalansijaa pitänyt epikavippi on yksi parhaista pikalainaa tarjoavista rahoitusyhtiöistä. Hinnat ovat lainoissa todella alhaiset ja rahat siirtyvät käyttöösi todella nopeasti. Lainasi kustannukset lasketaan aina tapauskohtaisesti joten saat aina juuri sinulle räätälöidyn pikalainan. Todelliseen kiireeseen löytyy myös epikavippi Express palvelu jonka kautta rahat ovat käytössäsi alta vartissa.

Lyhyesti:

 • Hae rahoitusta 100 – 5000 euroa
 • Ikärajana 18 vuotta
 • Maksuaikaa lainallesi voit sopia 3 – 24 kuukautta

Miten ja mihin tarkoitukseen voin pikalainaa hakea?

Pikalainaa voit netistä hakea mihin tahansa rahaa tarvitsetkaan. Käyttökohteita ei tarvitse esitellä kuten monesti perinteisissä pankkilainoissa. Tämä onkin yksi parhaista puolista kun pikalainaa verkosta haet.

Koko hakemisprosessin helppous on sitten se toinen erittäin merkittävä etu. Netissä asioidessa et joudu asioimaan tiettyjen aikojen puitteissa vaan pikalainahakemuksen voi jättää juuri silloin kun haluat, vaikkapa yöllä. Rahoituspalvelut eivät kuitenkaan käsittele hakemuksia muulloin kuin aukioloaikoinaan. Tästä syystä on joustoluotto lainaamismuotona kasvattanut suosiotaan. Luottotililtä kun rahaa voit nostaa muutamissa minuuteissa milloin tahansa, missä tahansa.

Järjestäen on myös lainahakemus tehty todella helpoksi ja siihen pystyy kuka tahansa. Hakemuksen täyttö kestää pari minuuttia ja on täysin ilmaista. Pikalainahakemuksen jättäminen ei myöskään sido hakijaa mihinkään joten vaikka sinulle laina myönnettäisiin niin sitä ei tarvitse ottaa.

Millaisia ehtoja rahoitustuotteisiin yleensä liittyy?

Monet pikalainaa myöntävät rahoitusyhtiöt asettavat erilaisia ehtoja niille ketkä voivat rahoitusta hakea. Yleisimpiä ehtoja ovat erilaiset ikärajat jotka vaihtelevat 18 ikävuodesta jopa 25 vuoteen saakka. Jos olet siis nuorempi henkilö niin kannattaa varmistaa aina ensin että täytät pikalainapaikan asettaman ikärajan. Alaikäiset eivät voi hakea netistä pikalainaa joten jos olet alle 18-vuotias niin kannattaa etsiä muunlaista ratkaisua.

Ikärajan lisäksi monesti vaaditaan riittävän kokoisia, pysyviä tuloja. Tulorajat riippuvat lainasummasta ja pienempiin summiin ei monesti tarvitse todistella tuloja, mutta suurissa pikalainoissa sinulta voidaan pyytää todistus tuloistasi jotta voidaan varmistaa takaisinmaksu kykysi ja se ettei lyhennykset aiheuta turhia ongelmia. Tuloiksi kelpuutetaan työtulot sekä eläketulot. Voit varmistaa tulorajat erikseen lainaa hakiessasi.

Lainanhakijalta vaaditaan myös jokin tapa jolla voidaan varmistaa että hakijan henkilöllisyys. Tässä kätevintä on käyttää verkkopankkitunnuksia sekä omaa puhelinliittymää. Näin varmistetaan ettei kukaan hae pikalainaa kenenkään muun nimissä ja lisätä palveluiden turvallisuutta.

Hakijalla pitää yleisesti myös olla pysyvä osoite sekä pankkitili Suomessa. Mikään rahoitusyhtiö ei myönnä pikalainaa ulkomaille joten lainaajan tulee asua Suomessa.

Onko pienlaina se kaikista järkevin rahoitusratkaisu?

Pikalainoja, pikavippejä ja netistä haettavia kulutusluottoja on turhaan arvosteltu rankasti mediassa. Totuus kuitenkin on että netin kautta haettavilla rahoitusratkaisuilla on hyvin asiakasystävälliset hinnat sekä rehdit lainaehdot. Netin kautta lainaaminen on myös äärimmäisen turvallista ja joustavaa. Tämän ovat huomanneet myös pankit jotka ovat laajentaneet tarjontaansa joustoluottojen puolelle.

Pikalaina siis on todellakin mainio ratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen.  Tämän takaa se, että rahat saa käyttöön todella nopeasti juuri silloin kun tarve vaatii ja esimerkiksi luottotiliä hyväksi käyttäen ei kuluttajan tarvitse maksaa korkoa muusta summasta kuin siitä jonka käyttöönsä ottaa.

Voit siis pitää lähestulkoon täysin kulutonta hätäkassaa luottotililläsi ja siitä sitten ottaa välittömästi rahaa käyttöösi mikäli tarvetta ilmenee.

Pikalainoja tarjoavia paikkoja aiempaa vähemmän

Kuten jo aiemmin kerroimme niin pikalainaa tarjoavia paikkoja on paljon. Tosin määrä on vähentynyt huomattavasti muutamien vuosien takaisista huippulukemista. Joitain vuosia sitten oli pikalainaa tarjoavia yrityksiä luotonantajarekisterissä jopa yli 80 kappaletta pikalaina heti sivuston mukaan. Tällä hetkellä palveluita on rekisreröitynä 47 joten vaikkakin pudotusta on luvuissa on tapahtunut niin yhä on valinnanvaraa ja sehän on aina kuluttajan kannalta parasta. Pikalainan tarjoajien määrän romahdukseen oli syynä lakimuutos, joka asetti erilaisia tiukempia ehtoja ja poisti aivan liian korkeaa korkoa tai muita lainaamiseen liittyviä kustannuksia ylläpitäviä yrityksiä.

Tästä johtuukin se, että tänä päivänä ovat lainamarkkinat huomattavasti helpommat asiakkaille, koska pahimmat huijarit nostivat kytkintä heti kun mahdollisuus kiskurihintoihin poistui. Vaikkakin jäljelle jääneet yritykset kaikki ja lakienkin puitteissa tarjoavat rehdisti hinnoiteltuja pikalainoja niin silti on aina syytä verrata ja tutkia mistä se paras, juuri sinulle sopiva pikalaina löytyisi.

Youtube video – uudet pikalainat