(Päivitetty: 15.2.2024)
Vivus.fi
Vivus.fi
300€ -600€
(3.5/5)
Todellinen vuosikorko
30.35%
Vaaditut tulot
Ei

Vivus pikavippi on ilmainen ensilaina, joka myönnetään 400 euroon asti. Koroton ja kuluton laina myönnetään 400 euron joustoluottona, mistä voi omalle tililleen nostaa rahaa sen verran mitä haluaa. Vivus laina ei ole varsinaisesti pikavippi, vaan joustoluottona myönnetty laina mitä voi käyttää kuten pikavippiä. Ensilaina ilman korkoja ja kuluja on korkeintaan 400 euroa ja kun se on maksettu onnistuneesti pois, niin luottosumma nousee 2010 euroon. Joustoluottona myönnetty laina antaa paljon enemmän vapauksia kuin perinteinen pikavippi tai kulutusluottona myönnetty laina. Vivus lainapaikan lainoissa sopimus on aktiivisesti voimassa, kunnes velka on maksettu pois eikä uutta lainaa enää oteta. Joustava laina antaa mahdollisuuden itse valita lainasumman, kun hakemus on hyväksytty. Jos lainan tarve suurenee, voi tililtä nostaa 2010 euroon asti luottoa. Aina kun maksetaan lyhennys, niin joustoluotto tililtä nostettava summa kasvaa. Lainaa Vivukselta voi käyttää kuten pikavippiä tai luottokorttia, mikä itselle parhaiten sopii!  

Koroton ja kuluton pikavippi Vivuksen lainapalvelusta

Hae heti täysin ilmainen ensilaina Vivukselta!

Ensilaina ilman kuluja

Vivus laina on aina ilmainen ensimmäisellä lainakerralla. Jokaiselle myönnetään 400 euron luottoraja, mistä voi nostaa tililleen haluamansa summan rahaa. Laina tulee maksaa takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa, tai ensilainalle muodostuu korko sekä käsittely kustannuksia. Ensilaina ilman korkoa tai kuluja on ehdottomasti halvin keino hakea pikalainaa. Ensilaina ilman korkoa myönnetään jokaisella hakijalle vain kerran.  Seuraava laina Vivukselta on kaikille 2010 euron luottorajalla varustettu joustoluotto.

Vivuksen muut lainatuotteet

Lainatuotteet Vivus lainapaikasta on keskittyneet joustoluottoon. Joustava laina antaa hakijalle mahdollisuuden itse päättää lainasumma sopimuksen kirjoittamisen jälkeen. Jokaiselle myönnetään luottoraja, mistä voi nostaa omalle tililleen haluamansa summan rahaa. Kulut ja korot maksetaan ainoastaan osuudesta mikä on nostettu omalle tilille. Luoton takaisinmaksuaika on täysin hakijan päätettävissä, lainasta tarvitsee maksaa kuukausittain lyhennys ja korot, mutta halutessaan koko luoton voi maksaa pois milloin tahansa.

Joustava kulutusluotto

Joustoluoton paras puoli on sen monimuotoiset käyttömahdollisuudet. Tililtä voi nostaa rahaa sen verran, kun sitä tarvitsee, kunhan luottoraja antaa periksi. Joustoluotto on ainoa pikalaina mistä voi nostaa rahaa heti tilille vuorokauden ajasta riippumatta. Joustoluoton takaisinmaksun voi sovittaa omaan talouteensa sopivaksi helposti. Toisena kuukautena voit tehdä isomman lyhennyksen, mikä antaa luottotilille lisää nostovaraa. Kun olet päättänyt lopettaa lainasuhteen, se käy helposti maksamalla avoin saldo kokonaan pois eikä nostamalla enää lainaa tililtä.  

Helppoa joustoluottoa Vivuksen lainapalvelusta ilman vakuuksia tai takaajia

Vivus tarjoaa ilmaisen 400 euron ensilainan kaikille uusille asiakkaille

Laina ilman vakuuksia tai takaajia

Pikalainat netistä myönnetään usein ilman vakuuksia tai takaajia, eikä Vivus ole poikkeus. Laina ilman takaajia tai vakuuksia on loistava etu ihmiselle, joka haluaa pitää huolta omista raha-asioistaan. Vakuudeton laina on mahdollista hakea ilman omistuksensa sitomista lainan vakuudeksi. Laina ilman takaajia mahdollistaa luoton hakemisen ilman muita henkilöitä. Ei tarvetta sukulaisille, puolisille tai muille sotkeentua lainan hakemiseen, vaan asian voi hoitaa täysin omin päin. Lainan ei tarvitse olla pikavippi, että sen voi hoitaa kokonaan omatoimisesti.

Hae lainaa Vivukselta

Lainana hakeminen Vivukselta on erittäin helppoa ja vaivatonta. Lainalaskurin avulla voit etsiä itsellesi parhaiten sopiva lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Näet lainalle muodostuvan lyhennyksen, joka on arvio eikä lopullinen korkoprosentti. Lopullinen vuosikorko lainalle määräytyy tehtävän luottoarvion perusteella. Jokaisen hakijan luottotiedot tarkistetaan hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Ikäraja luoton hakemiselle on 23 – vuotta. Säännölliset tulot tulee olla hakijalla myönteisen lainapäätöksen saamiseksi.

Hae Vivukselta pikalaina heti tilille

Lainalaskurin avulla voit etsiä sopivan lainan helposti

Lainan hakeminen käy vaivattomasti Vivuksen sivulta. Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti, luottoluokituksen ja lainatarjouksen saa vastauksen sähköpostilla minuuteissa. Hyväksyt tarjouksen allekirjoittamalla lainasopimus käyttäen verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Rahat saa siirrettyä omalle tilille heti kun sopimus on allekirjoitettu ja hyväksytty.

Lopuksi

Vivus laina on ensimmäisellä kerralla täysin ilmainen joustoluotto, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos pientä lainaa on hakemassa. 30 päivän maksuajalla lainalle ei muodostu korkoa tai kuluja, vaan takaisinmaksu koskee ainoastaan tilille nostettua summaa. 2010 euron joustoluotto mahdollistaa lainan hakemisen oman tarpeen mukaan. Joustolaina on ainoa vaihtoehto nostaa rahaa tilille myös yöaikaan, koska kun lainapäätös on tehty saa rahaa nostaa milloin tahansa.