Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

Autolainan hankkiminen Kulutusluottoa24.fi kautta

Autolaina

Miksi valita Kulutusluottoa24.fi autolainan tarjoajaksi?

Valinta Kulutusluottoa24.fi:n kautta hankittavan autolainan puolesta on järkevä, sillä tarjoamme sinulle luotettavan ja läpinäkyvän tavan hankkia rahoitus unelmiesi autoon. Autolainamme on vakuudeton, joten sinun ei tarvitse asettaa autoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Saat meiltä lainaa jopa 60 000 euroa, ja voit itse päättää laina-ajan pituuden. Autolainan todellinen vuosikorko on kilpailukykyinen ja lainaehdot ovat selkeät.

Miten haet autolainaa Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Autolainan hakeminen meidän kauttamme on suoraviivaista ja turvallista. Aluksi sinun tulee valita sopiva lainasumma ja laina-aika. Tämän jälkeen täytät lainahakemuksemme verkossa, jossa kysytään muutamia tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Lainahakemus käsitellään nopeasti, ja saat päätöksen lainasta yleensä saman päivän aikana.

Voit käyttää kätevää lainalaskuriamme arvioidaksesi kuukausittaisen lainanmaksun määrän. Lainalaskurimme auttaa sinua suunnittelemaan autolainasi takaisinmaksua ja varmistamaan, että laina sopii budjettiisi.

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa tutustua tarkasti lainan ehtoihin ja varmistaa, että ymmärrät ne täysin. Muistathan, että lainaa ei kannata hakea ilman realistista suunnitelmaa sen takaisinmaksusta.

Autolainan hakeminen verkossa on vaivatonta ja nopeaa, joten voit keskittyä unelmiesi auton etsimiseen ja hankkimiseen.

Autolainan ehdot ja kustannukset

Autolainan ehdot ja kustannukset ovat usein monimutkaisia, mutta ne ovat kriittisiä ymmärtää ennen kuin voit hakea autolainaa. Autolainan ehdot ja kustannukset voivat vaihdella merkittävästi riippuen lainan korosta, laina-ajasta, lyhennystavasta ja siitä, onko laina vakuudellinen vai vakuudeton.

Autolainan korko ja muut kustannukset

Autolainan korko on yksi merkittävimmistä kustannuksista, jotka sinulla on maksettavana lainan aikana. Korko voi vaihdella suuresti lainanantajien välillä. Lisäksi autolainaan saattaa liittyä muita kustannuksia, kuten tilinhoitomaksuja tai muita hallinnollisia kuluja.

Autolainan laina-aika ja sen vaikutus kustannuksiin

Laina-aika, eli se aika, jonka ajan lainaa maksetaan takaisin, vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausittaisiin maksuihin. Pitkä laina-aika voi tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia maksuja, mutta se tarkoittaa myös, että maksat enemmän korkoa lainan elinaikana.

Autolainan lyhennystapa ja sen vaikutus takaisinmaksuun

Lyhennystapa vaikuttaa siihen, kuinka paljon maksat lainaa takaisin joka kuukausi ja kuinka nopeasti laina maksetaan takaisin kokonaan. Tasaerälyhennys tarkoittaa, että maksat saman summan joka kuukausi, kun taas annuiteettilaina tarkoittaa, että maksat aluksi enemmän korkoa ja vähemmän pääomaa, mutta ajan myötä suhde muuttuu.

Autolainan vakuudellisuus tai vakuudettomuus

Vakuudellinen autolaina tarkoittaa, että auto toimii lainan vakuutena. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi ottaa auton haltuunsa. Vakuudeton autolaina taas tarkoittaa, että voit saada lainaa ilman vakuuksia, mutta se saattaa tarkoittaa korkeampaa korkoa, koska lainanantaja ottaa suuremman riskin.

Autolainan kilpailuttaminen Kulutusluottoa24.fi:n avulla

Kun suunnittelet auton ostoa, on tärkeää ottaa huomioon myös rahoituksen järjestäminen. Autolainan kilpailuttaminen Kulutusluottoa24.fi:n avulla on tehokas tapa löytää sopivin lainaratkaisu. Seuraavaksi kerromme, miten kilpailutat autolainan meidän kauttamme ja mitä hyötyjä siitä on.

Miten kilpailutat autolainan Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Kilpailuttaminen alkaa siitä, kun määrität tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan. Tämän jälkeen voit käyttää sivustomme lainojen kilpailuttamisen toimintoa, joka vertailee puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia. Kilpailutusprosessin lopuksi saat yleiskatsauksen eri lainatarjouksista, ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Autolainan kilpailuttamisen hyödyt ja huomioitavat seikat

Autolainan kilpailuttaminen tarjoaa monia hyötyjä. Ensinnäkin, se säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä useisiin pankkeihin tai rahoituslaitoksiin. Toiseksi, kilpailuttaminen voi auttaa sinua säästämään rahaa, sillä saat parhaan mahdollisen korkotarjouksen ja lainaehdot.

Kilpailuttaessasi lainaa, on tärkeää huomioida muutamia seikkoja. Ensinnäkin, varmista, että laina-aika ja kuukausierä ovat sinulle sopivia. Toiseksi, tarkista lainan kokonaiskustannukset, eli paljonko laina tulee maksamaan takaisinmaksun jälkeen. Voit hyödyntää sivustomme kulutusluoton laskuria tähän tarkoitukseen.

Huomioi myös, että usein autolainaa hakevat yksityishenkilöt voivat yhdistää olemassa olevat lainansa uuden autolainan yhteydessä. Tämä voi tuoda huomattavia säästöjä kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa. Lisätietoa aiheesta löydät sivultamme lainojen yhdistäminen.

Autolainan kilpailuttaminen Kulutusluottoa24.fi:n avulla on helppo ja tehokas tapa löytää parhaat lainatarjoukset. Aloita unelmiesi auton rahoituksen suunnittelu jo tänään!

  Pankkilaina

Auton ostaminen autolainalla

Auton valinta ja sen vaikutus autolainan suuruuteen

Auton valinta on merkittävä tekijä autolainan suuruuden määrittelyssä. Auton hinta, merkki ja malli, sekä sen ikä vaikuttavat autolainan kokonaissummaan. Esimerkiksi, uuden auton hinta on usein korkeampi kuin käytetyn auton, mikä voi johtaa suurempaan autolainaan. On tärkeää huomioida, että auton valinta voi vaikuttaa autolainan laina-aikaan sekä siihen, paljonko lainaa lopulta joudutaan maksamaan takaisin.

Käytetyn auton ostaminen autolainalla

Käytetyn auton ostaminen autolainalla on usein taloudellisesti järkevämpää kuin uuden auton ostaminen. Käytetty auto on usein halvempi, minkä vuoksi autolainan kokonaissumma on pienempi. Lisäksi käytetyn auton laina-aika on usein lyhyempi, mikä tarkoittaa, että laina on mahdollista maksaa takaisin nopeammin. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat minimoida autolainan kokonaiskustannukset ja maksaa lainan takaisin mahdollisimman nopeasti.

Uuden auton ostaminen autolainalla

Uuden auton ostaminen autolainalla on suosittu vaihtoehto, sillä se mahdollistaa uusimman teknologian ja turvallisuusominaisuuksien saamisen. Uuden auton hinta on kuitenkin usein korkeampi kuin käytetyn, mikä tarkoittaa, että autolainan kokonaissumma ja kuukausittaiset maksut ovat suuremmat. On tärkeää huomioida, että uuden auton arvo laskee nopeasti oston jälkeen, mikä voi vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon. Uuden auton ostaminen autolainalla on hyvä vaihtoehto, jos haluat uusimman tekniikan ja olet valmis maksamaan siitä hieman enemmän.

Autolainan suuruuden lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös muut tekijät, kuten auton käyttökustannukset, vakuutukset ja huolto. Nämä kaikki vaikuttavat auton kokonaiskustannuksiin ja siten myös siihen, kuinka paljon rahaa tarvitset auton hankintaan. Lisätietoa tästä aiheesta löydät yhdistelmälaina sivultamme.

Autolainan takaisinmaksu

Autolainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainaprosessia ja se tulee suunnitella huolellisesti. Autolainan takaisinmaksun suunnittelu alkaa jo ennen lainan hakemista, kun määrität budjettisi ja kuinka paljon olet valmis maksamaan lainasta kuukausittain. Autolainan takaisinmaksua suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon laina-aika ja euron määrä.

Autolainan takaisinmaksusuunnitelman laatiminen

Autolainan takaisinmaksusuunnitelman laatiminen on ensiarvoisen tärkeää. Suunnitelma auttaa sinua hallitsemaan talouttasi ja varmistamaan, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Suunnitelmassa tulisi ottaa huomioon kuukausittaiset tulot ja menot, ja sen tulisi olla realistinen. Jotta voit laatia tehokkaan takaisinmaksusuunnitelman, voit hyödyntää luottoa netistä -sivumme työkaluja ja neuvoja.

Autolainan ennenaikainen takaisinmaksu

Monissa tapauksissa autolainan voi maksaa takaisin ennen sovittua laina-aikaa. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos taloudellinen tilanne parantuu ennakoitua nopeammin. Ennenaikaisen takaisinmaksun mahdollisuus kannattaa tarkistaa jo lainaa hakiessa. Jos haluat maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti, on tärkeää ottaa yhteyttä lainanantajaan ja sopia takaisinmaksun yksityiskohdista. Voit lukea lisää ennenaikaisesta takaisinmaksusta lainaa pitkällä maksuajalla -sivultamme.

Laina-aika ja euron määrä ovat kaksi tärkeää tekijää, jotka vaikuttavat autolainan takaisinmaksuun. Mikäli tarvitset suuremman summan lainaa, voit hakea lainaa 10000 euroa sivultamme. Muista, että suuremman lainan takaisinmaksu vaatii enemmän suunnittelua ja taloudellista sitoutumista.

Autolainan riskit ja niiden hallinta

Riskit, jotka liittyvät autolainaan

Autolainan ottaminen on merkittävä taloudellinen sitoumus, johon liittyy useita riskejä. Ensimmäinen ja merkittävin riski on lainan maksukyvyn menettäminen. Jos et pysty hoitamaan lainanlyhennyksiä, se voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin ja jopa ulosottoon.

Toinen riski on auton arvon aleneminen. Auto on ns. arvonalentuva hyödyke, eli sen arvo laskee käytön myötä. Jos auton arvo laskee nopeammin kuin mitä lainaa lyhennät, saatat joutua tilanteeseen, jossa velkaa on enemmän kuin mitä autosi on arvoinen.

Kolmas riski liittyy korkoihin. Korot voivat vaihdella ja nousseet korot voivat kasvattaa lainan kustannuksia odottamattomasti.

Miten hallitset autolainaan liittyviä riskejä?

Autolainan riskejä voi hallita useilla eri tavoilla. Yksi tärkeimmistä keinoista on realistinen budjetointi. On tärkeää, että lainan kuukausittaiset lyhennykset sopivat omaan talouteen ja että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Ennen lainan ottamista on hyvä myös varautua mahdollisiin korkojen nousuihin.

  Lainaa ulkomailta

Toinen tapa hallita riskejä on valita laina pienellä korolla. Mitä pienempi korko on, sitä vähemmän laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan.

Kolmas keino on valita autolaina, jossa on joustavat ehdot. Joustavat ehdot voivat sallia esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet, jos taloudellinen tilanne muuttuu yllättäen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on hyvä muistaa auton huolto ja ylläpito. Hyvin huollettu auto säilyttää arvonsa paremmin ja vähentää yllättävien kustannusten riskiä.

Autolainan vertailu muihin rahoitusmuotoihin

Auton hankintaan on useita erilaisia rahoitusmuotoja, joista yleisimpiä ovat autolaina, osamaksusopimus ja leasing-sopimus. Jokaisella rahoitusmuodolla on omat etunsa ja haittansa, jotka kannattaa selvittää ennen päätöksen tekemistä.

Autolaina verrattuna osamaksusopimukseen

Autolaina on perinteinen tapa rahoittaa auton hankintaa. Autolainan etuna on sen joustavuus – voit itse määrittää laina ajan ja kuukausittaisen maksuerän suuruuden. Autolainassa auto on heti ostohetkellä omistuksessasi, toisin kuin osamaksusopimuksessa, jossa omistusoikeus siirtyy vasta viimeisen maksuerän jälkeen.

Osamaksusopimus on vaihtoehto autolainalle, jossa auton hankinta rahoitetaan maksamalla kuukausittaisia eriä. Osamaksusopimuksessa auto on kuitenkin myyjän omistuksessa kunnes kaikki erät on maksettu, joten sinulla ei ole täyttä määräysvaltaa auton yli ennen sopimuksen päättymistä. Lisäksi osamaksusopimus saattaa sisältää ehtoja, jotka rajoittavat auton käyttöä, kuten kilometrirajoituksia.

Autolaina verrattuna leasing-sopimukseen

Leasing-sopimus on toinen vaihtoehto auton hankintaan. Leasing-sopimuksessa auto vuokrataan tiettyä aikaa vastaan ja auto palautetaan sopimuskauden jälkeen takaisin. Leasing-sopimuksessa et omista autoa missään vaiheessa, mutta toisaalta sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta tai huolloista, sillä ne sisältyvät usein leasing-sopimukseen.

Autolaina on kuitenkin joustavampi vaihtoehto kuin leasing-sopimus, sillä autolainassa voit itse päättää laina ajan ja kuukausierän suuruuden. Autolainassa auto on myös heti omistuksessasi, joten voit tehdä autolle mitä haluat ilman rajoituksia. Autolainassa on myös mahdollista saada paremmat ehdot kuin leasing-sopimuksessa, jos kilpailutat lainan hyvin.

Autolainan uudelleenrahoitus Kulutusluottoa24.fi:n avulla

Uudelleenrahoituksen avulla voit yhdistää useita autolainoja tai korvata nykyisen autolainasi edullisemmalla lainalla. Autolainan uudelleenrahoitus voi olla erittäin hyödyllinen vaihtoehto, jos nykyinen lainasi ei vastaa tarpeitasi tai jos olet löytänyt paremman lainatarjouksen. Tässä artikkelissa käymme läpi, milloin autolainan uudelleenrahoitus kannattaa ja miten voit uudelleenrahoittaa autolainasi Kulutusluottoa24.fi:n kautta.

Milloin autolainan uudelleenrahoitus kannattaa?

Autolainan uudelleenrahoitus kannattaa usein silloin, kun nykyisen lainasi korot ovat korkeat ja olet löytänyt paremman tarjouksen. Myös silloin, kun haluat yksinkertaistaa taloudenhoitoasi ja yhdistää useita lainoja yhdeksi, uudelleenrahoitus voi olla hyvä vaihtoehto. Autolainan uudelleenrahoitus voi myös olla hyvä ratkaisu, jos taloudellinen tilanteesi on muuttunut ja haluat pidentää laina aikaa tai pienentää kuukausittaisia lainanlyhennyksiä.

Miten uudelleenrahoitat autolainan Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Kulutusluottoa24.fi:n kautta autolainan uudelleenrahoittaminen on suoraviivaista. Seuraavassa on yksityiskohtainen prosessi, jota voit seurata:

 1. Valitse ensin Kulutusluottoa24.fi:n verkkosivustolla oleva uudelleenrahoitusvaihtoehto.
 2. Tämän jälkeen täytä tarkasti tarvittavat tiedot, kuten nykyisen lainasi tiedot ja henkilökohtaiset tiedot.
 3. Kun olet täyttänyt lomakkeen, Kulutusluottoa24.fi arvioi hakemuksesi ja tekee sinulle tarjouksen.
 4. Hyväksy tarjous ja Kulutusluottoa24.fi hoitaa loput. He maksavat vanhan lainasi ja korvaavat sen uudella, edullisemmalla lainalla.

Autolainan uudelleenrahoitus on yksi parhaista tavoista hallita ja optimoida talouttasi. Kulutusluottoa24.fi:n avulla voit helposti ja vaivattomasti uudelleenrahoittaa autolainasi ja säästää rahaa.

Auton vaihtaminen kesken laina-ajan ja autolainan siirto toiseen pankkiin

Auton vaihtaminen kesken laina-ajan on tilanne, joka voi tulla vastaan monen autolainan ottaneen kuluttajan elämässä. Tämä voi johtua esimerkiksi auton rikkoutumisesta, perhetilanteen muutoksesta tai halusta päivittää auto uudempaan tai paremmin tarpeita vastaavaan malliin. Tässä tilanteessa on olennaista ymmärtää, että alkuperäinen autolaina jatkuu normaalisti, vaikka auto vaihtuisikin.

Autolainaa ei voi suoraan siirtää uuteen autoon, vaan uutta autoa varten tulee ottaa tarvittaessa uusi laina. Alkuperäisen lainan voi kuitenkin maksaa pois uudella lainalla, jos lainaehtojen mukaan se on mahdollista. Tämä voi olla järkevää, jos uuden lainan ehdot ovat edullisemmat tai jos uuden auton hankinta on välttämätöntä.

  Lainaa ilman piilokuluja

Autolainan siirto toiseen pankkiin on myös mahdollista tietyin ehdoin. Siirto voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi, jos toinen pankki tarjoaa edullisempia lainaehtoja tai parempaa palvelua. On kuitenkin tärkeää huomata, että lainan siirto toiseen pankkiin voi aiheuttaa lisäkustannuksia, kuten siirtomaksuja tai muita kuluja. Lainan siirtoa harkitessa kannattaa aina vertailla huolellisesti eri pankkien tarjoamia lainaehtoja ja ottaa huomioon kaikki mahdolliset kulut.

Kuten aina rahoitusasioissa, myös autolainan siirrossa ja auton vaihtamisessa kesken laina-ajan on tärkeää olla huolellinen ja harkita eri vaihtoehtoja. Näin varmistat, että teet taloudellisesti järkevät päätökset ja saat autolainastasi parhaan mahdollisen hyödyn.

Hyvät puolet

 • Selkeä ja helppokäyttöinen sivusto.
 • Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot unelmien toteuttamiseksi.
 • Hakemusprosessi on nopea ja yksinkertainen.
 • Asiakaspalvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista.
 • Joustavat maksuehdot autolainalle.
 • Tarjolla on myös muita lainavaihtoehtoja, kuten häälaina ja kulutusluotto.

Huonot puolet

 • Korkotaso voi olla korkea verrattuna muihin rahoituslaitoksiin.
 • Maksuehtojen muuttaminen voi olla hankalaa.
 • Yhteystietoja ja asiakaspalvelun aukioloaikoja ei ole ilmoitettu selkeästi sivustolla.
 • Ei ole mobiilisovellusta, joka helpottaisi lainanhallintaa.

Autolainan hankkiminen Kulutusluottoa24.fi kautta

Usein kysytyt kysymykset

Miten autolainan hakeminen käytännössä tapahtuu?

Autolainan hakeminen alkaa oman taloudellisen tilanteen arvioinnilla ja budjetin määrittämisellä. Tämän jälkeen vertaillaan eri lainantarjoajien ehtoja ja korkoja, jotta löydetään itselle sopivin vaihtoehto. Lainahakemus tehdään joko lainanantajan verkkosivuilla tai henkilökohtaisesti konttorissa. Hakemuksessa kysytään yleensä tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta, kuten tuloista, menoista ja mahdollisista muista lainoista. Hakemuksen jättämisen jälkeen lainanantaja tekee luottotietojen tarkistuksen. Jos hakemus hyväksytään, lainasopimus allekirjoitetaan ja laina maksetaan hakijan tilille.

Mikä on autolainan todellinen vuosikorko ja miten se määritellään?

Autolainan todellinen vuosikorko on luku, joka kertoo autolainan kokonaiskustannukset prosentteina lainasummasta vuodessa. Se sisältää lainan koron lisäksi kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainojen vertailuun, sillä sen avulla on helppo nähdä, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa. Todellinen vuosikorko lasketaan lainadirektiivin mukaisesti, joka määrittelee tarkasti, mitkä kulut tulee ottaa huomioon laskennassa.

Voinko hakea autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, voit hakea autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Monet lainantarjoajat tarjoavat vakuudettomia autolainoja, jolloin auton ostaminen on mahdollista ilman, että sinulla on tarjota lainalle vakuuksia tai takaajaa.

Miten autolainan korko määräytyy ja vaikuttaako se lainan kokonaiskustannuksiin?

Autolainan korko määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten lainan määrä, laina-aika, lainanottajan luottotiedot ja markkinatilanne. Mitä paremmat luottotiedot lainanottajalla on, sitä paremmat mahdollisuudet hänellä on saada alhainen korko. Myös lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat koron suuruuteen. Korko vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin, sillä se määrittää, kuinka paljon lainasta joutuu maksamaan takaisin lainanantajalle lainapääoman lisäksi. Mitä korkeampi korko on, sitä enemmän laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan.

Mistä tiedän, mikä on minulle edullisin autolaina?

Edullisimman autolainan löytämiseksi kannattaa vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja muita lainaan liittyviä kuluja. Myös laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Lisäksi on tärkeää huomioida, että edullisin laina ei aina ole se, jolla on alhaisin korko, vaan kokonaiskustannukset ratkaisevat. Kulutusluottoa24.fi sivustolla voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia helposti ja nopeasti.

Voiko autolainan maksaa takaisin sovittua nopeammin ja miten se vaikuttaa lainan kuluihin?

Kyllä, autolainan voi maksaa takaisin sovittua nopeammin. Se vaikuttaa lainan kuluihin siten, että korkokustannukset pienenevät, koska laina-aika lyhenee. Kuitenkin on tärkeää tarkistaa lainasopimuksesta, onko ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja. Jos tällaisia kuluja on, ne saattavat pienentää ennenaikaisen takaisinmaksun taloudellista hyötyä.

Voinko käyttää autolainaa tuontiautoon tai auton ostamiseen yksityiseltä myyjältä?

Kyllä, autolainaa voi käyttää sekä tuontiautoon että auton ostamiseen yksityiseltä myyjältä. Tällöin lainaa haetaan yleensä niin sanotusti vakuudettomana kulutusluottona. Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti verkkopalvelumme kautta.

Onko mahdollista saada lainapäätös etukäteen ennen auton ostoa?

Kyllä, on mahdollista saada lainapäätös etukäteen ennen auton ostoa. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan budjettisi ja tietämään, kuinka paljon voit varaa käyttää autoon.

Samankaltaiset artikkelit