Uusin päivitys:syys 19, 2022 @ 12:32

Joustoluotot 2022

Joustoluottoja on tullut markkinoille entistä enemmän. Eikä ihme, tämä joustolainaksikin tituleerattu lainatuote tarjoaa hakijalleen paljon hyötyjä verrattuna perinteiseen kulutusluottoon. Lainahakemuksen lähetettyäsi ja joustoluoton saatuasi, käytössäsi tililuotto, josta voit nostaa luottoa suoraan tilillesi milloin haluat. Jos äkillinen rahantarve iskee uudestaan, et tarvitse uutta lainaa vaan lisälainaa voi siirtää itselle helposti vaikka yöllä.

Joustoluoton edut:

 • Luottotili, jota voit nostaa 24h vuorokaudessa
 • Nosta lainaa vaikka öisin
 • Edulliset korot
 • Joustava laina

Uusimpia suosikkeja:Joustavat luotot ja lainat ovat kasvattaneet suosiotaan vuonna 2018

Parhaat Joustoluottoa Tarjoavat Palvelut

Alapuolelta löydät vuoden halvimmat joustoluotot heti tilillesi kätevästi yhden klikin päästä:

epikavippi on helppo ja nopea lainafirma

epikavippi on turvallinen joustoluottofirmaepikavippi tarjoaa asiakkailleen luottoa jopa 5000 euroon saakka. Kuukausilyhennyksen voit päättää itse, kunhan se on vähintään viisi prosenttia lainasummasta. Luottosi korko määräytyy hakijan luottoprofiilimäärityksen mukaan. Oman todellisen vuosikorkosi saat selville jättämällä ilmaisen hakemuksen. Lainapäätös kertoo minkälainen on oma nimelliskorkosi ja voit sen jälkeen hyväksyä luottosopimuksen. Korkoa maksat tietysti vain käytössä olevan luottosaldon mukaan. Tarjouksen joustoluotosta saat epikavipilta heti. Rahaa käyttöösi limiittisi puitteissa saat nostettua kellon ympäri. Lainan nostaminen onnistuu myös tekstiviestin avulla. epikavipilla hakijan ikäraja on 18 vuotta.

 • Joustoluottoa 100 – 10000 euroa
 • Maksuaika sopimuksen mukaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Rahaa voi nostaa myös tekstinviestin avulla

Freedom Rahoitus tarjoaa vakuudettomat joustoluotot heti netistä

Freedom pärjää hyvin joustoluottovertailussaFreedom rahoitus toimii joustoluottojen välittäjänä eli heiltä saat hakemuksellesi useita luottotarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä. Välittäjän käyttö on erittäin yleistä tänä päivän Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, joissa on satoja yhtiöitä ja niiden kontaktointi luottoasioissa kestäisi viikkoja. Freedomin palvelu on luonnollisesti ilmainen joustoluoton hakijalle. Lainanhakija saa oman luottoneuvojan, joka etsii asiakkaan toiveiden mukaisesti parhaan luottovaihtoehdon asiakkaan tarpeisiin. Freedomilla hakijan ikäraja 20 vuotta.

 • Joustoluottoa 500 – 70000 euroa
 • Maksuaika sopimuksen mukaan
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Henkilökohtainen luottoneuvoja

 

Credit24 on tänäkin vuonna suosituin joustoluoton myöntäjä

Credit24 joustoluotto heti tilille 250-3000 €Credit24 tarjoaa joustoluottoa 50 eurosta ylöspäin aina 3000 euron lainaan asti – nostaen luottorajan vuonna 2022 aina 4000 euroon asti. Takaisinmaksuaika riippuu haetusta limiitistä. Alle 1500 euron luotoissa takaisinmaksu tapahtuu alle vuoden jaksollla ja 3000 euron lainalle saa maksuaikaa mukavat 3 vuotta. Credit24 tarjoaa tällä hetkellä uudelle asiakkaalle ensimmäisen noston ilman nostopalkkiota. Tämä rahan arvoinen etu kannattaa käyttää hyväkseen, jos joustoluoton nosto on ajankohtainen. Credit24 tarjoaa myös markkinoiden helpoimman tavan nostaa lisää rahaa, nimittäin lataamalla käyttöösi ilmaisen mobiiliappsin, saat nostettua rahaa parilla napinpainalluksella. Todella helppoa ja näppärää, testaa vaikka! 19 vuotta täyttäneet voivat hakea rahoitusta Credit24:ltä.

 • Joustoluottoa 50 – 4000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta
 • Ikäraja 19 v
 • Rahaa myös tekstiviestillä ja mobiiliappsilla

 

Ostosrahalta joustoluotto heti 15 minuutissa

Ostosrahalta saat joustoluottoa ilman vakuuksia ja takaajia 15 minuutissaOstosraha-palvelun takana on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista nettirahoittajista, OPR-vakuus Oy. Luottoa on tarjolla tarpeesi mukaan aina kolmeen tuhanteen euroon saakka, pienimmän luottorajan ollessa 400 euroa. Isommille luottosummille maksuaikaa saa jopa mukavat 5 vuotta, näin Ostosrahan kulutusluotto sopii hyväksi vaihtoehdoksi, jotka haluavat lyhentää velkasaldoansa pienissä kuukausierissä. Ostosraha lupaa maksaa nostetut luotot nopeasti asiakkaan tilille, jopa alle viidessätoista minuutissa. 20 vuotta täyttäneet voivat saada joustoluoton Onnenrahalta

 • Joustoluottoa 400 – 3000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 5 vuotta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Rahat nopeasti tilille

Joustoluotto on nykyaikainen ja moderni tapa tehdä rahoitusjärjestelyitä. Nimensä mukaan sen joustaa käyttäjänsä tarpeiden mukaan. Elämässä tulee kaikkia yllättäviä rahantarpeista syystä ja toisesta, ja näihin tilanteisiin joustolaina sopii erittäin hyvin. Oman joustavan lainan saat käyttöösi ilman takauksia tai vakuuksia. Joustoluoton saat haettua netistä helposti helppotäyttöisen nettihakemuksen avulla ja hakeminen on aina luonnollisesti ilmaista. Luottotarjouksen pyytäminen ei sido hakijaa luonnollisestikaan mihinkään.

Usein kysyttyä joustoluotoista

Mistä saan haettua oman joustolainan?

Joustoluottojen vertailu on tärkeääJoustoluottoa saa hyvin monesta paikasta, mutta osa näistä tarjoajista on kalliita ja lainaehdot eivät ole kovin selkeitä. Luottovertailu kannattaa siis.  Osa perii jopa korkoa luottoliimitiin mukaan, eikä käytössä olevan lainasaldon mukaan. Tälläisiä yrityksiä kannattaa luonnollisesti välttää. Joustoluottoyrityksen valitseminen ei aina ole helppoa ja monesti päätöksen tekoon menee hyvinkin pitkään aikaa. Siksi olemmekin listaneet alan parhaat yritykset joilta saat joustoluoton edullisesti ja selkein lainaehdoin.

Listatut yritykset tarjoavat Sinulle halvimmat joustoluotot – takuulla!

 

Miksi hakea suurempaa rahoitusta pikavipin sijaan?

Mistä parhaat lainatuotteet verkon kauttaPikavippiä haetaan yleensä lyheeseen kertaluonteiseen rahantarpeeseen. Joustoluotto on taas pidempiaikaisiin rahoitusjärjestelyihin. Ajatellaampa tilannetta, jossa Sinulle tulee äkillinen rahantarve ja Sinulla on jo pikavippi nostettuna. Monet pikavippiyhtiöt eivät myönnä uutta pikavippiä, jos entinen on maksamatta. Jos taas haet pikavipin toisesta yhtiöstä, joudut maksamaan todennäköisesti monenlaisia kuluja uudelleen, joten pikavipin rahoituskulut saattavat muuttua merkittäviksi varsinkin jos tarvittava rahasumma ei ole hirveän suuri eli puhutaan muutamista satasista.

Joustoluoton hyödyt verrattuna kertalainaan

Edullisuus

Joustoluotto on edullinen vaihtoehto kalliille kertaluotolle. Joustoluottoa käyttämällä voit säästää paljonkin rahaa verrattuna perinteiseen kulutusluottoon ja sen kustannuksiin Joustavassa luotossa nostat vain lisää luottoa limittisi puitteissa ja sinun ei tarvitse maksaa mitään mahdollisia avauspalkkioita jne. uudestaan, näin luoton otto tulee halvemmaksi.

Joustavuus

Haettuasi joustoluoton itsellesi, voit nostaa luottotililtä tasan sen summan mitä tarvitset, tällä tavalla välttäen ottamasta luottoa turhaan. Myös lisärahoitus yllättäviin menoihin on joustoluoton avulla heti siirrettävissä omalle tilillesi ilman, että joudut tekemään hakuprosessin uudelleen. Ehkä parhaana etuna kuitenkin on sen saatavuus. Kun joustoluotosta on tehty lainasopimus, voit nostaa luottoa tilille 24h vuorokaudessa – vuoden jokaisena päivänä. Perinteisiä kertalainoja sitovat rajoitukset eivät joustoluottoon päde, vaan sen avulla saat lainaa öisin, viikonloppuisin (myös sunnuntaisin) sekä juhlapyhinä, kuten juhannus, joulu tai pääsiäinen. Ei olekaan yllätys että joustoluoton suosio on huimassa kasvussa sen näppärän käytettävyyden johdosta.

Millä ehdoilla voin hakea joustoluottoa?

Joustoluoton myöntämisehdot ovat hyvin samanlaiset kuin pikavippien, vippien ja pikalainojen.

 1. Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriöitä
 2. Pysyvä osoite Suomessa
 3. Säännölliset kuukausitulot – eläke, työttömyysturva jne. käy myös
 4. Ei liikaa aiempia luottoja – “terve” kuukausitulojen ja -menojen suhde
 5. Suomalainen henkilötunnus

Mitä luottolimiitti maksaa?

Joustoluottoon, kuten kaikkiin rahoitusjärjestelyihin liittyy kuluja. Kulut ja niiden nimitykset vaihtelevat yhtiöittäin. Yleisimmät kulut ja termit ovat:

 • Luoton mahdollinen avausmaksu (kaikki yhtiöt eivät peri erillistä avausmaksua.)
 • Mahdolliset kuukausi- ja vuosimaksut ja laskutuslisät
 • Rahan siirtokulut
 • Sekä luonnollisesti luotosta perittävä korko marginaaleineen

Tässä kohti on hyvä muistuttaa, että edullisimmat joustoluotot saat artikkelissa mainituilta yrityksiltä!

Joustoluotto
 • Arvosana - 99
99
Sending
User Rating 5 (1 vote)