Vippi.org
Vippi.org
1000‚ā¨ -60000‚ā¨
(4.4/5)
Todellinen vuosikorko
4.5 %%
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti

Uusin päivitys:helmi 3, 2024 @ 02:32

Pikavipillä tarkoitetaan yleensä netistä haettavaa, pienimuotoista 20-2000 euron vippiä, jonka kuluttaja saa nopeasti käyttöönsä. Voit hakea myös suurempaa lainaa netistä heti tilille, jos pikavippi ei ole riittävä.

Pikavippi heti tilille on suosittu ratkaisu pieneen rahapulaan. Suosio johtuu juurikin niiden nopeudesta ja suuri syy tähän on myös niiden helppo hakuprosessi. Myös se, että rahat saat käyttöön heti ja ne voi käyttää juuri siihen mihin itse haluaa, lisää vippien suosiota entisestään. Pikavippimarkkinoilla on tarjontaa hyvin paljon joten rahoitusalan ammattilaistiimimme kasasi taulukon, josta voit katsoa millaisia lainatuotteita netin tunnetuimmat ja parhaimmat rahoitusyhtiöt tarjoavat.

Mistä hakea netin halvimmat pikavipit vuonna 2022?

Vippi.org

Uusi vippi on edullinen lainapalvelu, josta on mahdollista ottaa vippi heti tilille nettihakemuksella. Siirry siis Vippi.org sivustolle ja täytä ilmainen lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään. Voit yhdellä hakemuksella saada lukuisia pikavippitarjouksia, joista on sitten helppo valita sopiva vippi pienellä korolla ja pitkällä maksuajalla.

Miten määrittää edullinen pikavippi?

Pikavipin edullisuus riippuu niin monesta asiasta että selkeää vastausta ei ole.

Kysymys on erittäin oleellinen mutta siihen ei missään tapauksessa ole helppoa vastata ja tämä onkin käytännössä aina tapauskohtainen.Netin halvimmat pikavipit Ensinnäkin tulee ottaa huomioon minkä suuruista vippiä olet hakemassa. Luonnollisesti pikavippisumman koko vaikuttaa sen kustannuksiin. Toiseksi tulee miettiä maksuajan pituus. Prosentuaalisesti katsottuna pienet ja lyhyet pikavipit ovat monesti kaikkein suurimpia kustannuksiltaan, mutta rahallisesti se ei kuitenkaan ole merkittävä. Mitä pidemmän maksuaikataulun otat niin sitä pienemmäksi prosentuaalinen korko menee mutta rahallisesti maksat enemmän. Helpointa onkin keskittyä siihen että miettii etukäteen kaiken mahdollisimman valmiiksi, joten sekä pikavipin tarve sekä maksuaikataulun pituus on selvillä. Kun tiedät valmiiksi mahdollisimman tarkkaan mitä olet etsimässä on huomattavasti helpompaa katsoa mistä voit mahdollisimman edullisen pikavipin saada. Eli tiivistettynä keskity ensin näihin seikkoihin:

 • Paljonko olet pikavippi√§ etsim√§ss√§
 • Kuinka pitk√§n maksuajan tarvitset
 • Vertaa lainaehtoja ja katso mist√§ Sin√§ voit pikavippi√§ hakea

Muista ett√§ pikavippien hakeminen on netiss√§ ilmaista eik√§ koskaan sido sinua mihink√§√§n. T√§m√§ tarkoittaa sit√§ ett√§ voit j√§tt√§√§ lainahakemuksen juuri niin moneen paikkaan kuin haluat ja katsoa millaisia tarjouksia saat. T√§ll√§ tavoin onkin helpointa kartoittaa mist√§ juuri Sin√§ saat sen parhaan ja halvimman mahdollisen pikavipin haettua.  

Onko oikeasti olemassa kulutonta pikavippiä?

Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin niin vastaus on KYLL√Ą – hae t√§ysin ilmaiset pikavipit Vivukselta ja Trustbuddylta!

Kuluttomia vippej√§ ei kuitenkaan ole saatavilla monesta paikkaa ja luonnollisesti niille on asetettu erilaisia, tiukempia ehtoja jottei n√§in mahtavia tarjouksia voitaisi k√§ytt√§√§ v√§√§rin. Sek√§ Vivus ett√§ TrustBuddy ovat jo pitk√§√§n tarjonneet ainoina kuluttomia pikavippej√§. Vivuksen 400 euron kulutonta pikavippi√§ voi saada ainoastaan jos on ensimm√§ist√§ kertaa kyseisen yrityksen kanssa asioimassa ja maksimilainasumma on 400 euroa. Maksuaikaa annetaan enint√§√§n kuukausi. TrustBuddyn tuote on taas kuluton pikavippi ilman vakuuksia, joka on aina koroton,¬†kun lainattu summa maksetaan pois kahdessa viikossa. Heid√§n kauttaan mahdollista hakea ilmaista, hae pikavippi ilmaiseksi jopa 600e asti.  

Miltä näyttää vippien tulevaisuus ja millaisia muita vaihtoehtoja on tarjolla?

Lakimuutosten jälkeen on pikavippien tarjonta vähentynyt ja rahoitusmuodoksi yhä useammin valitaan joustoluotto.

Joustoluotto¬†on hieman kaksijakoinen lainamuoto, koska toisaalta rahaa on saatavilla luottotililt√§ todella nopeasti, mutta sitten taas sit√§ voi olla turhan houkuttelevaa ottaa k√§ytt√∂√∂n v√§√§rin perustein ja harkitsemattomasti. Pikavippi hakeva saa k√§ytt√∂√∂ns√§ siis luottotilin, jolta rahaa voi nostaa k√§ytt√∂√∂n netiss√§, tekstiviestill√§ tai joissain tapauksissa my√∂s erillisell√§ mobiilisovelluksella. Pikavipit joustoluoton muodossa¬†siis toimii hyvin samalla tavalla kuin luottokorttikin. Yleens√§ nostojen m√§√§r√§√§ ei ole suuremmin rajoitettu joten voit pienen pikavipin ottaa silloin kun silt√§ tuntuu ja korkoa maksetaan ainoastaan k√§ytt√∂√∂n nostetun summan mukaan. K√§ytt√∂ on siis todella helppoa ja t√§ss√§ piileekin joustoluoton vaara. Vippi√§ on helppo nostaa milloin tahansa, joten sen harkitsematon k√§ytt√∂√∂notto on yh√§ yleistyv√§mpi ilmi√∂. Ennen rahoituksen hakua tulisi olla aina tiedossa t√§sm√§lleen miten pikavipit¬†aikoo k√§ytt√§√§ ja kuinka paljon sit√§ tarvitsee. Spontaani pikavippi¬†johtaa valitettavan usein¬†ongelmallisiin tilanteisiin ja takaisinmaksu saattaa olla yll√§tt√§v√§nkin vaikeaa.  

Kenen on mahdollista saada vippi heti ja millä perustein?

Eri rahoitusyhtiöt asettavat erilaisia ehtoja joten aina ennen vipin tai luoton hakua kannattaa varmistaa että lainaajalle asetettavat ehdot täyttyvät.

Pikavipeiss√§ ja luotoissa on kuitenkin erilaisia lainaajalle asetettavia ehtoja jotka esiintyv√§t k√§yt√§nn√∂ss√§ aina. Yksi asia on jokaisella lainapaikalla sama, eli¬†aiempi maksuh√§iri√∂merkint√§ on¬†johtaa¬†AINA pikavippi hakemuksen hylk√§√§miseen. T√§m√§ on laissa s√§√§detty asia jolla pyrit√§√§n v√§hent√§m√§√§n ihmisten ongelmalainaamista. Toisekseen eri rahoitusyhti√∂t k√§ytt√§v√§t erilaisia ik√§rajoituksia siin√§ ketk√§ voivat rahaa heid√§n kauttaan hakea. Minimi ik√§raja on laissa s√§√§detty 18 ik√§vuoteen, mutta monet vippipaikat ovat valinneet itselleen korkeampiakin rajoituksia ja Mist√§ l√∂ytyy edullisin vippijoissain tapauksissa saattaa ik√§rajana olla jopa 25 vuotta. Ik√§rajat vaihtelevat siis suuresti lainapaikkojen v√§lill√§, mutta my√∂s sen mukaan mink√§ suuruista rahoitusta olet hakemassa, monesti voit hakea pikavipit 18 vuotiaalle ilman ongelmia. Kolmanneksi hakijalla tulee olla s√§√§nn√∂llisi√§ tuloja sen verran ett√§ lainantakaisinmaksu ei tule aiheuttamaan turhia ongelmia. Luonnollisesti tulorajat riippuvat lainasummasta. Mit√§ isompia pikalainoja tai luottoja olet hakemassa, niin sit√§ enemm√§n tulee olla s√§√§nn√∂llist√§ tuloa. Yksi perusasia joka est√§√§ pikavipin saannin on se ett√§ hakijalla ei ole Suomessa s√§√§nn√∂llist√§ osoitetta tai pankkia. Suomessa toimivat pikavippi√§ my√∂nt√§v√§t rahoitusyhti√∂t eiv√§t my√∂nn√§ ulkomaille rahoitusta.  

Miksi haetaan pikavippiä heti netistä?

Netistä haettavien pikavippien suosio selittyy niiden hakemisen helppoudella ja nopeudella.

Kuluttaja suosivat monesti pikavippejä 200e ja netistä haettavia luottoja sen takia että niitä voi hakea todella helposti mistä tahansa. Perinteinen pankkilainan hakeminen vaati aina hakijaa menemään pankkiin sen aukiloloaikoina ja jonottamaan vuoroaan. Tästä et netistä otettavan pikavipin hakemisen yhteydessä kärsi. Aukioloaikoja ei käytännössä ole ollenkaan, vaan nettihakemuksen jättö onnistuu vaikka yöllä. Hakemus tosin käsitellään vasta kun lainapalvelu on auki. Käsittely myöskin on poikkeuksetta todella nopeaa kun kyseessä on pikavippi, eli pienempi laina kuin 2000 euroa. Pankkilainat myöskin koetaan aina olevan suurempia, monesti tuhansien eurojen suuruisia, joten niiden lainaehdotkin ovat kovemmat ja saatat joutua selittämään investointikohteen ennen kuin hakemuksesi voidaan hyväksyä. Investointikohteen järkevyys toki vaihtelee henkilökohtaisesten tarpeiden mukaan. Kohteita voivat olla arkiset asiat ja lyhytaikainen talouden tasapainottaminen tai vaikkapa lomamatka. Jos olet hakemassa vippiä kohteeseen joka ei ole välttämätön niin ole ehdottoman varma että voit kaikki vipistä aiheutuvat kulut ja lyhennykset maksaa ajallaan pois. Jälleen kerran netin pikavipit laittavat mutkat suoriksi. Rahaa voit hakea vaikkapa vain 20 euroa eli juuri sen verran kuin tulet tarvitsemaan eikä sinulta udella mihin rahat aiot käyttää. Vaikka et joudu selittämään kohdetta johon vippiä otat, niin muistathan hakea vippiä ainoastaan järkeviin kohteisiin. Jos tarvitset suurempaa luottoa, tutustu sivustomme kulutusluottovertailuun.

Parhaat pikavippipaikat

Eri rahoitusyhtiöitä on hankalahko laittaa paremmuusjärjestykseen, mutta ammattilaistiimimme kuitenkin kasasi lyhyet esittelyt niistä rahoitusyhtiöistä joita voimme kenelle tahansa suositella.

Risicum tarjoaa pikavipit edullisesti

RisicumRisicum on osoittanut aivan viime aikoina todella hyviä parannuksia toimintaansa ja onkin tällä hetkellä yksi parhaista pikavippiä tarjoavista yrityksistä.

 • Lainapalvelun ik√§rajana on 20 vuotta
 • Hae vippi heti 50-2050 ‚ā¨ pienin koroin ilmaisella nettihakemuksella
 • Rahat siirtyv√§t k√§ytt√∂√∂si nopeasti ja kulut ovat todella alhaiset

Vivus vippi on kuluton ensimmäisellä lainaamisella

VivusVivus on jo pitkään hallinnut pienempiä pikavippi markkinoita loistavalla ja asiantuntevalla palvelullaan sekä hyvillä lainatuotteillaan. Vivus operoi todella monessa eri maassa ja taustalla on todella ammattitaitoinen 4Finance OY. Vivus tekee myös paljon yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

 • Ik√§rajaksi on Vivuksella asetettu 20-vuotta
 • Pikavippi√§ haettavissa 10 – 2010 euroa
 • Ensilainaajlle t√§ysin kuluton pikavippi heti 400 euroon asti

ePikavippi tarjoaa joustavan pikavipin

epikavippiepikavippi tarjoaa myös suurempia summia luottotilin kautta, maksimissaan 5000 euroa. Sivusto on erittäin hyvin toteutettu ja lainanhaku on erittäin helppoa. Ostosraha lainapalvelua pyörittää erittäin tunnettu ja luotettava OPR-Vakuus OY.

 • Ik√§rajana palvelulla on 18 vuotta
 • Pikavippi√§ voit hakea 100 – 5000 euroa heti tilille
 • Maksuaikaa mieltymystesi mukaan 1 – 5 vuotta
Hae Heti ePikavippi.fi Palvelusta

Ostosrahalta pikavippi heti ilman vakuuksia

OstosrahaOstosraha on todella tunnettu lainapaikka ja on tarjonnut jo vuosien ajan todella hyviä luottoja ja vippejä. Hinnat ovat edulliset ja lainaehdot todella joustavat.

 • Ostosrahalta voi vippi√§ hakea jos on t√§ytt√§nyt 20 vuotta
 • Pikavippi heti tilille saman p√§iv√§n aikana
 • Lainatuotteita v√§lilt√§ 400 – 3000 euroa
 • Maksuajan voit valita alkan 12 kuukaudesta aina 60 kuukauteen saakka

Perusvippi.fi halvin pikavippi heti pienellä korolla

Perusvippi.fi on yksi alalla pitkään toimineista vippipalveluista, jotka tarjoavat kertavippiä aina 5000 euroon asti. Se on myös edullinen laina, ehkä jopa halvin mitä netistä voidaan hakea, sillä he tarjoavat täysin kuluttomia ja korottomia vippejä sekä markkinoiden alhaisimman todellisen vuosikoron. Perusvippi tarjoaa:

 • Pikavipin ik√§raja 18-vuotta
 • Vippisummat 20-5000‚ā¨ – luottoa jopa 60000e
 • Takaisinmaksu luottosumman perusteella
 • Vippi pienell√§ kuukausier√§ll√§

Ajavatko vipit ihmisiä maksuhäiriöihin ja velkaongelmiin?

Tämä on valitettavasti kasvamaan päin, mutta ovatko suurimapana syynä pikavipit vai yleinen taloudellinen ahdinko.

Takuu-s√§√§ti√∂, joka k√§sittelee velkaongelmaisten asioita ilmoitti, ett√§ pikavippej√§ ottaneiden velkam√§√§r√§ kasvanut. Toisaalta taas uusi korkokatto on v√§hentynyt pikavippien velkakierteit√§. Ongelmallisen t√§st√§ tilanteesta tekee se, ett√§ moni on vamis samantien osoittamaan netiss√§ pikavippi√§ heti my√∂nt√§vi√§ yrityksi√§ syyp√§iksi. Tilannetta voidaan kuitenkin katsoa yleisemminkin. Suomessa on koko kansan velkataakka kasvanut johtuen taloudellisesta alam√§est√§, jossa valtio on jo usemman vuoden r√§mpinyt. Uudet pikavipit ilman vakuuksiaOnkin siis syyt√§ mietti√§ velkaantumisen syit√§ syvemmin kuin ainoastaan osoittaa sormella pikavippej√§ ja joustoluottoja.  

Tuleeko yhä uusia pikavippipaikkoja markkinoille?

Pikavippipaikkojen määrä väheni huomattavasti pienlainojen korkokatto lakiasetuksen jälkeen, mutta nyt on huomattavissa myös uusia yrittäjiä markkinoilla.

Lakimuutoksen myötä pikavippien tarjonta sekä hakeminen romahti. Markkinoille jäi kuitenkin kaikki suurimmat ja luotettavimmat yritykset. Lainamuodot hieman uudistuivat kuten jo mainitsimmekin ja perinteisten pikavippien tilalle tuli joustoluotot. Nyt on kuitenkin ollut huomattavissa pientä kasvua ja uusia pikavippiä tai joustoluottoa tarjoavia yrityksiä on markkoille ilmestynyt. Sivustoamme pyritään päivittämään jatkuvasti, joten täältä voit aina käydä katsomassa miten luotettava rahoitustarjonta on kasvanut ja onko uusia varteen otettavia, kuluttajaystävällisiä rahoitusyhtiöitä, joista on mahdollista hakea pikavippi heti.