(Päivitetty: 17.9.2020)

Lainaa 18 – vuotiaalle hoituu useasta palvelusta. Nuorelle tarjotaan pikavippiä, mutta nykyisin on paljon muitakin vaihtoehtoja. Juuri täysi-ikäisiä ei ole rajattu pois lainan hakemisen piiristä iän perusteella, vaan kaikki 18 –  vuotta täyttäneet, joilla on riittävät tulot voivat hakea netistä pikalainaa. Pikavippi on tunnetuin laina netistä, jolla saa rahaa heti tilille. Pikalainat ovat kehittyneet paljon ja nyt rahaa saa nopeasti tilille myös muilla lainatuotteilla. Kulutusluotto on erittäin suosittu laina joustoluoton lisäksi, molemmille lainoille on omat käyttötarkoitukset. Pienet lainat on mahdollista saada ensimmäisellä lainakerralla ilman korkoja tai kuluja. Kuluton ensilaina on yleinen tarjous alle 400 euron pikavipeille. Jos ensilainaaja tarvitsee suurempaa luottoa, on sitä varten tarjolla joustoluotto. Joustoluotossa myönnetään hakijalle 2000 euron luottoraja, mistä voi ostaa omalle tililleen lainaa sen mitä tarvitsee. Kulutusluottona myönnetty laina on tarkoitettu 2000 – 50000 euron lainasummille, ja niissä on aina pitkä maksuaika.  

Pikalaina 18 vuotiaalle

Pikavippi, joustoluotto ja kulutuslaina – Kaikki onnistuu 18-vuotiaana!

Mistä laina 18-vuotiaalle?

18 – vuotiaalle on tarjolla useita lainoja pikavipeistä joustoluottoon. Lainaa on saatavissa 50 – 400 euron pikavipistä aina 50000 euron kulutusluotolle. Isot lainat vaativat säännölliset tulot ja vakaan talouden, koska laina-aika tulee olemaan pitkä. Isot lainat myönnetään yleensä 5 – 15 vuoden maksuajalla, kun pikavipeissä takaisinmaksu suoritetaan 30 päivän kuluessa. Joustoluotto antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita itse laina-aika, luoton voi maksaa takaisin kerralla tai useassa osassa. Lainan saamisen tärkein edellytys on tahrattomat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Tulovaatimukset riippuvat täysin siitä, kuinka paljon lainaa on hakemassa. Pikavipin saamiseen ei tarvitse kummoisia tuloja, mutta pitkällä maksuajalla varustettuun isoon lainaan pitää ehdottomasti olla vakituinen työpaikka ja hyvin hoidetuttu henkilökohtainen talous.

Kuinka paljon 18-vuotias voi saada lainaa?

18 – vuotiaan on mahdollista saada samat lainasummat kuin kenen tahansa muunkin lainanhakijan. Palveluiden ikärajoissa voi olla eroja, mutta kaikkia eri lainoja löytyy juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille. Pikavippi 18v ikäisenä onnistuu useasta paikasta, joustoluotto ei tuota ongelmia ja kulutusluottoa saa jopa 50000 euroon asti, kunhan säännölliset tulot ovat tarpeeksi korkeat. Netistä haettavissa lainoissa ei ole ikäperäisiä rajoituksia lainasummalle. Lainan myöntämiseen vaikuttavien tietojen pohjalta tehdään luottoarvio, mikä myös määrittää minkälainen vuosikorko velalle muodostuu. Luottoarviossa määritellään takaisinmaksukyky, jonka pohjalta lainahakemus arvioidaan. Osa lainapalveluista myöntää ensimmäisellä lainakerralla esimerkiksi 400 euroa lainaa ilman kuluja tai korkoja. Kun laina on maksettu onnistuneesti takaisin, nousee luottoraja 2000 euroon.  Kulutusluotolla lainaa saa kerralla isojakin summia, mutta niiden tulorajat ovat huomattavasti tiukemmat.

Lue myös: Saako Opiskelija Netistä Lainaa?

18-vuotiaalle sopii parhaiten pikavippi, joustolaina vai kulutusluotto?

Lainatuote kannattaa aina valita lainatarpeen mukaan, eri lainat on tarkoitettu eri tarpeisiin. Lainaa 18 vuotiaalle on helpointa saada pikavippinä, koska lainasummat ovat pienet ja maksuaika velalle lyhyt. Pikavipin avulla saa rahaa heti tilille, hakemukset käsitellään minuuteissa ja rahat siirretään heti kun sopimus on tehty. Pikavipit 18 vuotiaalle on myös mahdollista saada täysin ilman kuluja tai korkoa. Joustolainaa 18 vuotta täyttäneen kannattaa hakea, kun lainan tarpeesta ja jatkuvuuden tarpeesta ei ole täysin varmaa tietoa. Joustoluotto joustaa nimensä mukaisesti, jokaiselle hakijalle myönnetään 2000 euron luottoraja, mistä voi nostaa rahaa omalle tilille haluamansa summan. Joustolaina toimii myös kuten pikavippi, lainan voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä eräpäivää. Iso pikalaina 18 – vuotiaalle on mahdollista saada, mutta siinä voi olla haasteita. Isot ja pitkän maksuajan lainat vaativat usein säännölliset tulot ja vakituisen työpaikan. Esimerkiksi 50000 euron lainaa voi olla todella vaikea saada juuri täysi-ikäisenä, mutta se ei ole mahdotonta, mikäli henkilökohtainen talous on erityisen hyvin hoidettu.

Lainaa 18 vuotiaalle ilman takaajia

Rahaa heti tilille ilman vakuuksia

Ota laina harkitusti

Aina kun haetaan lainaa pitää päätös tehdä huolellisesti, kyseessä on vakava asia. Lainalaskurin avulla voit suunnitella oman lainasi, mutta kannattaa myös kilpailuttaa eri lainapalvelut. Vertailemalla lainatarjouksia saat parhaiten selville, onko paras vaihtoehto pikavippiä, kulutusluottoa vai joustolainaa. Pikavippi 18 vuotiaalle on turvallisin vaihtoehto luotolle, lyhyt maksuaika ja pieni lainasumma on helppo hoitaa pois. Kun puhutaan joustolainasta ja kulutusluotosta, niin on paljon tärkeämpää muistaa tehdä huolellinen lainavertailu. Isot summat kasvattavat suurempaa korkoa ja takaisinmaksuun menee pidempi aika, joten oman talouden on oltava kunnossa. Kulutusluottojen kanssa lyhennyksiä maksetaan jopa 15 vuotta, joten oma talous pitää suunnitella pitkälle tulevaisuuteen. Hoitamaton laina johtaa nopeasti merkintää luottotiedoissa, joka vaikeuttaa muuta elämää huomattavasti. Jos olet kohta jo täyttämässä vuosia, suosittelemme katsomaan myös artikkelin lainaa 19v täyttäneelle nuorelle.

Lopuksi

18-vuotiaalle lainaa ilman takaajia heti tilille

18 – vuotias voi hakea lainaa jopa 50000 euroa

Kaikki lainapaikat eivät lainaa 18 – vuotiaalle, mutta vaihtoehtoja lainalle on silti monia. Pikalainat kattavat kaikki lainasummat, ja aina ilman takaajia tai vakuuksia. Ensilainaa saa helposti ilman korkoja tai kuluja parhaillaan 1000 euroon asti, kun joustoluottona haettu pikalaina maksetaan takaisin ennen eräpäivää, ja lainalle ei muodostu korkoa tai kustannuksia. Jos tarvetta on saada rahaa heti tilille, niin vaihtoehtoja on tarjolla useita. Pikalaina 18-vuotiaalle ei ole ongelma, vaan he ovat tasaväkisiä lainanhakijoita useissa palveluissa. Voit helposti hakea 18 – vuotiaalle lainaa myöntävät luottopalvelut lainahaun avulla.

Lainaa 18v
  • 9.4/10
    Laina 18-vuotiaalle - 9.4/10
9.4/10