(Päivitetty: 24.9.2023)
PALVELULainaaKorko
Kulutusluotto.com1000€4% -20%
Rahoituslaitos1000€4.19% -20%
Vippi.org1000€4.4% -20%
Haelaina.fi1000€4.49% -20%
Luottoheti.fi1000€4.5% -20%
Ferratum Joustava1000€19.97% -19.97%
Etua.fi1000€4.68% -20%
Lainapaikka1000€4.19% -20%
Lainarahoitus1000€4.5% -20%
Bondora1000€9.9% -20%
Zmarta1000€5% -20%
Rahalaitos1000€4.6% -20%
iRaha1000€20% -20%
Omalaina.fi1000€4.99% -20%
Resurs1000€6% -17%
Alisa Pankki1000€7% -20%
Sweepbank Luottokortti1000€19.9% -19.9%
Unolaina1000€6.9% -20%
Qred1000€20% -30%
Freedom Rahoitus1000€4.99% -20%
Fixura1000€2.9% -9.9%
Komplett Bank1000€4.9% -19.99%
Lainasto Ostosraha1000€20% -20%

Oletko etsimässä 1000 euron lainaa ja et tiedä mistä sellaisen löytäisi luotettavasti, nopeasti ja halvalla? Ei hätää, sillä olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Alapuolelta löydät listattuna yrityksiä, joilta voit hakeaa 1000€ kulutusluottoa heti tilille. Löydät meiltä parhaat lainapaikat ja markkinoiden halvinta lainaa 1000 euroa on saatavilla useammasta kuin yhdestä paikasta! Sivustolla on käytetty vain ja ainoastaan asiakkaiden suosimia firmoja ja kulujen lisäksi olemme huomioineet yritysten muut lainaehdot aina eräpäivän siirrosta muihin ominaisuuksiin. Alapuolelta löydät siis vain ja ainoastaan parhaita kulutusluottoa myöntäviä yrityksiä, joilta lainan hakeminen on helppoa, turvallista ja vaivatonta.

1000 euroa heti tilille

1000€ laina on saatavilla netistä nopeasti. Täyttämällä nettihakemuksen huolellisesti, voit saada luoton pankkitilillesi jo tämän vuorokauden aikana. Valitse alapuolelta edullisimmat, joustavimmat sekä nopeimmat 1000e lainapalvelut vuodelle 2018.

Edullisimmat vaihtoehdot 2022

Freedom Rahoitus – 1000e lainat ilman vakuuksia

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on toiminut  pitkään rahoitusalalla ja sen kautta saat haettua 1000 euron kulutusluoton edullisesti ja nopeasti ilmaisella nettihakemuksella. Laina-ajan voit valita pitkällä jopa 1-15 vuoden maksuajalla ja hakemukseen pääset helposti käsiksi verkossa. Vastauksen saat nopeasti ja palvelu toimii moitteettomasti, myös rahojen toimitus tilille on nopeaa. Yhtiö tarjoaa lainoja alkaen aina 500 eurosta jopa 50000e asti ja kaikki lainat ovat vakuudettomia. Lue lisää ja hae Freedom Rahoituksen kulutusluottoa kätevästi netistä.

epikavippi luottotili

epikavippiepikavippi myöntää lainaa päivän ja euron tarkkuudella eli sitä kautta lainaaja voi ottaa täsmälleen sen kokoisen lainan kun tarve vaatii ja korkokulutkaan eivät epikavipilla päätä huimaa. Yritys on toiminut luottoalalla liki 8 vuotta ja sitä kautta on haettu jo satoja tuhansia lainoja, joka todella kertoo yrityksen olevan erittäin kovatasoinen ja asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Hae epikavipilta nopeasti 1000 euron joustolaina ja et tule pettymään. Kymmenet tuhannet suomalaiset eivät voi nimittäin olla väärässä! Katso firman sivuilta lisää lainaehdoista ja lainoista. Voit hakea epikavipilta 100 – 5000 euron väliltä lainaa ilmaisella verkkohakemuksella muutamalla hiiren klikkauksella!

Rahalaitos on ehdottomasti monipuolisin yksityinen lainayhtiö

Rahalaitos ensilaina 1000e ilmaiseksiRahalaitos on noussut myös yhdeksi parhaista lainafirmoista ja se on kiistattomasti halvin lainaa myöntävä yritys ja myös monipuolisin. Rahalaitos toimii lainanvälittäjä ja etsii aina parhaimmat tarjoukset kuluttajille – voit hakea luottoa 500 – 70000 euron väliltä ilman vakuuksia 2-15 vuoden maksuaikataululla jos olet vähintään 20 vuotta vanha ja luottokelpoinen henkilö. Täytä hakemus ja saat useita eri tarjouksia – valitse paras tai ole valitsematta. Erittäin simppeli systeemi ja takuuvarmasti parhain lainatarjous – tutustu!

Nopeimmat lainapalvelut 2022

Ostosraha on kiistatta nopein 1000e lainan myöntäjä

OstosrahaOstosraha on tällä hetkellä markkinoiden kaikista nopein, saat rahat tilille heti n. 15 minuutissa! Ostosraha on hyvä vaihtoehto jos 1000 € laina on hakusessa ja parasta tässä firmassa on, että saat lainaa heti tilille 1000 euroa tai minkä summan nyt ikinä tulet valitsemaankaan. Lainavaihtoehtoja löytyy 400 – 3000 euron väliltä aina 12 – 60 kk maksuajalla, joten näitä todellakin piisaa kenenkä vaan tarpeeseen. Ostosraha myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia eli jos tämä kiinnostaa niin kannattaa suunnistaa firman sivuille ja luke lainaehdot. Ostosraha on yksinkertaisesti todella hyvä vaihtoehto niin pikavipin kuin minkä hyvänsä lainan hakuun.  

Credit24 joustolimiitti

Credit24Credt24 saat haettua lainaa joustavasti 1 – 36 kk maksuajalla 100 – 4000 euron väliltä, erittäin helposti ja ilman mitään ongelmia. Yhtiö on suhteellisen uusi pikalainaa myöntävä firma, mutta se on noussut lyhyessä ajassa suosituksi ja todistanut olevansa erinomainen luotonmyöntäjä. Ota yhtiöltä lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti ilmaisella nettihakemuksella tilille. Jos haluat kokeilla uutta niin Credi24 on hyvä vaihtoehto ja se on erittäin kilpailukykyinen hintojensa puolesta. Myönteisen vastauksen saatuasi allekirjoitat lainasopimuksen ja tämän jälkeen saat rahat tilillesi vakuudettomasti.

1000€ pikavipit vaihtuneet joustoluottoihin

Useat luotonantajat ovat joko vaihtaneet lainatuotteensa täysin tai lisänneet perinteisen kertaluottona myönnettävän pikavipin rinnalle luottotiliratkaisun. Luottotili toimii siten, että sinulle myönnetään tietyn suuruinen luottoraja, josta voit nostaa itsellesi sopivan summan aina, kun rahoitusta tarvitset. Jos joustoluotto tuntuu sopivalta ratkaisulta sinulle, tutustu niitä myöntäviin yrityksiin ja kokeile tätä uudenlaista joustavaa lainaratkaisua. Jos taas perinteinen kulutusluotto tuntuu paremmalta vaihtoehdolta, pääset hakemaan lainaa 1000 € nopeasti täyttämällä hakemuksen netissä ja odottamalla lainapäätöstä. Lainan hakeminen on aina ilmaista.  

Kaikki 1000 euron lainat vertailtuna

Tämä 1000 euron kulutusluottovertailu kattaa siis kaikki parhaat luotonmyöntäjät niin lainaehtojen kuin korkojenkin puolesta. Vaihtoehtoja on siis monia ja ylempänä on vain meidän sekä lainaajien mielestä parhaimmat vaihtoehdot. Voit toki tutkia muitakin mahdollisuuksia, mutta takaamme sen, että halvempaa ja parempaa lainaa ette tule mistään löytämään. 1000 euron kulutusluottoja tulee kuitenkin koko ajan lisää ja myös uusia hyviä vaihtoehtoja voi aina tulla ilman, että sivustomme ylläpitäjät sitä huomaavat eli pieni mahdollisuus on, että jostain voisi saada lainaa paremmin lainaehdoin. Pyrimme kuitenkin olemaan aina ajan tasalla ja pikavippiuutisten seuraaminen kuuluu päivittäiseen toimintaamme, joten mitään merkittävää tuskin tulee jäämään huomaamatta. Jos kuitenkin huomaatte jotain puutteita, niin olisimme kiitollisia jos ilmoittaisitte siitä meidän palauteboksiin “Ota yhteyttä” -osiossamme. Kiitos jo etukäteen ja onnea lainan etsimiseen!

Usein Kysyttyä 1000€ Lainoista

Hakeminen netissä

Nyt saat lainaa tai kulutusluottoa 1000 euroa jopa ilman kuluja tai korkoa tililleSuuri osa lainatoiminnasta on siirtynyt nettiin. Nykyään todella monelta löytyy kotoa tietokone ja nettiyhteys, joten on vain luonnollista, että yhä useampi asia hoidetaan netin välityksellä. Aikaisemmin oli aina visiitti oman pankin konttoriin pakollinen ja usein aikakin piti varata ennakkoon, mutta onneksi käytäntö ei enää ole sama.

Pankkitunnukset

Omilla nettipankkitunnuksilla saa helposti haettua jopa 1000€ lainaa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia netin kautta mihin aikaan tahansa. Hakemuksen täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti ja homma on sillä selvä. Usein hakemukset myös käsitellään todella nopeasti ja markkinoilta löytyy myös muutama yritys, joka käsittelee hakemuksia kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Myöntäminen

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että Suomen lain mukaan laina voidaan maksaa hakijan tilille kello 07.00-23.00 välisenä aikana. Joten vaikka hakemuksen voi jättää koska tahansa, niin rahoja ei voi tililleen saada myöhään yöllä tai aikaisin aamulla. Lakia on perusteltu sillä, että yhdentoista jälkeen moni on väsynyt tai alkoholin vaikutuksen alaisena tai jostakin muusta syystä henkilön toimintakyky ei ole parhaimillaan ja sen vuoksi lainojen maksuaikaa haluttiin hieman rajoittaa. Se, että toteutuiko tarkoitus ei ole selvillä, mutta kuitenkin lain kirjaimen mukaan kaikki yritykset toimivat.

Rajoitukset

Netissä haetulla lainalla on kuitenkin muutamista pienistä rajoituksista huolimatta todella paljon etua puolellaan. Kuten mainittua, niin hakemuksen voi jättää koska tahansa ja se käsitellään nopeasti. Parhaimillaan hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat voi saada tililleen muutamissa minuuteissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että hakijan pankista riippuen saattaa siirrossa mennä pari pankkipäivää ja arkipyhät, sekä viikonloput saattavat hieman hidastaa rahojen näkymistä omalla tilillä.

Paljonko lainaa voi saada

Yli 1000 euron kulutusluottoja myöntäviä yrityksiä on paljon ja suurin osa niistä on keskittynyt myöntämään pikalainoja aina muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Toki suuri osa myös myöntää muutaman tuhannen euron pikalainoja tai luottoja ja muutama jopa todella suuria useiden tuhansien tai jopa kymmenien tuhansien lainoja. Eli varmasti jokaisen tarpeeseen löytyy jotakin. Se on myös yksi syy, joka tekee netin kautta haettavista lainoista niin suosittuja, että pieniäkin lainoja on saatavilla. Kovin monelle ei tulisi mielenkään mennä hakemaan pankista muutaman kympin tai muutaman sadan euron lainaa, mutta netistä sen hakeminen onnistuu helposti ja vaivattomasti.

1000 euron kulutusluoton kulut ja korot

Yleensä sanotaan, että ei ole olemassa ilmaisia lounaita. Tässä kohtaa se ei kuitenkaan aivan päde. On nimittäin mahdollista saada haettua lainaa 1000e ilman kuluja netistä. Markkinoilla toimii muutama yritys, joka tarjoaa kyseistä järjestelyä.

Ilman kuluja tai korkoa

Eli lainaa voi hakea vaikka 1000e ja lainan saa täysin ilman mitään korkoja tai muita maksuja. Ainoa ehto on, että lainan maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä. Usein lainaa voi saada ilman kuluja korkeintaan muutamaksi viikoksi. Kannattaa myös olla tarkkana, että mistä lainaa hakee, koska osa yrityksistä haluaa, että laina maksetaan takaisin yhdessä erässä. Kuten mainittu edellä, niin markkinoilla on muutama yritys, jotka myöntävät täysin korotonta ja kulutonta lainaa. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että muutamalla yrityksellä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, kun taas toiset yritykset myöntävät aina uusia korottomia ja kuluttomia lainoja, kunhan vain ne maksaa takaisin ajallaan.

Takaisinmaksu

Myös 1000€ luotolle suosittelemme pitkää takaisinmaksuaikaa, jotta ongelmilta vältytään. Mikäli alkaa näyttää siltä, että ei pysty eräpäivään mennessä maksamaan laskua, niin silloin kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä yritykseen, josta on hakenut lainaa. Moni yritys nimittäin tarjoaa mahdollisuutta siirtää laskun eräpäivää vaikka kuukaudella eteenpäin. Pyyntö tulee tehdä aina ennen laskun erääntymistä ja siitä peritään pieni maksu. Palvelu on kuitenkin usein todella hyvää ja monasti eräpäivän siirto onnistuu ilman sen suurempia ongelmia. Eli vielä kertauksena kannattaa aina ottaa ajoissa yhteyttä, jotta asiat selviää.

Kuka voi hakea rahoitusta itselleen ja millä ehdoilla?

Ikärajat

Muutamia kohtia on, jotka kaikki joustoluottoja myöntävät yritykset edellyttävät hakijoilta, mutta moni yritys hieman eroaa hakuehdoissaan. Kuitenkin ikäraja on aina vähintään 18 vuotta ja maksuhäiriöitä ei saa hakijalta löytyä. Myöskin vakituinen osoite Suomessa ja kännykkäliittymä vaaditaan.

Muut vaatimukset

Hakemus täytetään netissä, joten myös verkkopankkitunnukset tulee hakijalta löytyä. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai hakijalta tulee löytyä vakituinen oleskelulupa. Hakijasta jokainen yritys tekee aina luottokartoituksen, jonka perusteella päätökset tehdään. Tämä koskee myös 1000 euron lainoja ja pienempiäki lainasummia aina alkaen parista kympistä ylöspäin. Yritykset eivät ikinä perustele päätöksiään, mutta usein lainaehdoista selviää, että mikä mahdollisesti johti hakemuksen hylkäämiseen. Tulot myös vaikuttavat lainan saamiseen. Toki hakijalla pitää olla riittävät tulot, jotta lainan maksaminen onnistuu.

Yleisiä vinkkejä raha-asioiden hoitoon

Usein raha-asioiden kanssa monella tulee hieman ongelmia. Tärkeintä on kuitenkin huolellinen suunnittelu, koska budjetin tekeminen on paras tapa pitää talous kunnossa. Kannattaa laittaa paperille ylös tai käyttää tietokoneen taulukkolaskentaohjelmaa apuna budjetin laatimisessa. Silloin, kun tietää tarkalleen, että paljonko on rahaa käytettävissä on budjetointi helppoa. Merkitsee vain ylös kaikki pakolliset kulut aina vuokrasta nettiliittymään ja varaa tietyn summan ruokaostoksiin, niin sitten on helppo laskea,että paljonko on rahaa käytettävissä muihin menoihin. Mikäli on sattunut jotakin yllättävää ja on päätynyt ottamaan vaikka lainaa 1000e ilman kuluja netistä, niin se on syytä merkitä heti seuraavan kuukauden budjettiin, jotta varmasti muistaa laittaa rahaa sivuun lainan hoitamista varten.