(Last Updated On: 17.9.2020)

Hae edullista lainaa tilille 20000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainahaun avulla löydät parhaat vaihtoehdot, mistä saat kulutusluottoa isoille lainasummille. Autamme sinua suunnittelemaan lainan niin, että kulut jäävät pieniksi ja takaisinmaksu käy helposti.

Hae heti 20000 euroa lainaa

Lendo

Lendo tekee lainojen kilpailuttamisen puolestasi. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, mistä voit valita parhaan vaihtoehdon. Lendon lainat maksetaan takaisin 12 – 180 kuukauden kuluessa. Vuosikorko lainalle on 8 – 27%. Tarkat tiedot koroista ja kuluista saat täyttämällä lainahakemuksen. Ikäraja Lendo palveluun 20 vuotta

Rahalaitos

Rahalaitos myöntää 20000 euroa lainaa 20 vuoden ikärajalla. Luoton takaisinmaksuun saa aikaa 12 – 180 kuukautta. Luotolle muodostuu korkoa alkaen 10.40%. Rahalaitos on suosittu luotonmyöntäjä, missä todellinen vuosikorko on edulliset 4,50 – 50,50 %.

Etua

12 – 180 kk maksuajalla myönnetty kulutusluotto löytyy Etua palvelusta edulliseen hintaan. Luotolle muodostuu korkokustannuksia erittäin maltillisesti, velalle muodostuu todellinen vuosikorko 8,90 – 49 %. Etua palvelussa on 20 vuoden ikäraja lainahakemuksen jättämiselle. Eräs markkinoiden edullisin vuosikorko löytyy täältä!  

Kaikki 2000 euron lainat vakuudetta

Hae heti edullisin 20000 euron laina

Tietoa 20000 euron lainasta

20000 euron laina kuulostaa suurelta, mutta sen saa helposti haettua netistä sopivan pikalainan avulla. 20 000€ laina hoituu täysin ilman vakuuksia tai takaajia, kun haet sen netissä toimivien rahoituspalveluiden kautta. Isoille lainoille saa 5 – 15 vuotta takaisinmaksulle aikaa, mikä luotolle muodostuvat korot edullisena. Kun haet lainaa netistä, niin saat rahaa tilille nopeasti. Useat luotonmyöntäjät antavat lainapäätöksen minuuteissa hakemuksen lähettämisestä, ja rahaa saa tilille nopeammin, kuin yhdestäkään perinteisestä pankista. Kulutusluottona myönnettävät isot lainasummat on mahdollista saada tilille vielä saman päivän aikana. Lainahaun avulla voit helposti etsiä kaikki vippipaikat, joista saat lainaa 20000€. Luotonmyöntäjien vertaileminen ennen lainahakemuksien lähettämistä on tärkeää. Näin varmistutaan siitä, että henkilökohtaiset tarjoukset pyydetään parhailta vaihtoehdoilta. Lainatarjouksesta selviää aina lopullinen hinta sekä luotolle muodostuvat korot. Luottovertailua ei voi tehdä, ennen kuin saanut lopulliset tarjoukset. Huonosti valittu luottolaitos voi johtaa turhien kulujen muodostumiseen, jotka aina voisi käyttää velan lyhennyksiin. Tässä artikkelissa annamme neuvot 20000e lainasumman hakuun ja edullisimman tarjouksen löytämiseen.

Kuka voi hakea lainaa 20000€

20 000 euroa lainaa tilille vielä samana päivänä

Helppoa ja nopeaa lainaa jopa 20000 euroa

Lainan hakemiseen ei ole paljoa rajoituksia netissä haettavissa pikalainoissa. Pankista haettavissa lainoissa useasti joutuu selittämään mihin lainan aikoo käyttää. Jos tuloja ei ole pankin mielestä riittävästi, joutuu luotolle antamaan vakuuksia. Vakuudet ovat jotain muuta arvokasta omaisuutta. Kun pikalaina haetaan netin vippipaikoisa, myönnetään kaikki lainat aina ilman vakuuksia tai takaajia. Lainattaessa 20000 euroa netistä, et joudu selittelemään kenellekään mihin rahaa tarvitset, tai mitä sillä aiot tehdä. Pikalaina ilman vakuuksia tai takauksia on parhaita vaihtoehtoja nuorelle lainanhakijalle. Lue lisää rajoituksista ja vaatimuksista 20000 euron lainalle  

Ikäraja

Yleensä isoille lainasummille on korkeampi ikäraja kuin vähimmäisvaatimus 18 – vuotta. 10000 euron tai sitä suuremmissa lainoissa on usein yli 20 – vuoden ikäraja. Korkein mainittu ikäraja lainapalveluissa on 24 vuotta. Isoja lainoja myönnetään myös 18 vuotta täyttäneille, mutta tulojen ja työsuhteen tulee silloin olla hyvässä kunnossa. Lainahaun avulla voit vaivattomasti etsiä eri ikärajalla varustettuja lainoja. Kannattaa harkita isojen lainojen ottaminen tarkasti, lainasopimus seuraa mukana useita vuosia. Nuorena otettu laina voi rasittaa henkilökohtaista taloutta suuresti. Jokaisen hakijan tulee laskea omat tulonsa auki, ja varmistua että ison lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa ajassa. Nuorelta hakijalta voidaan vaatia tarkempaa selvitystä tuloista ongelmien välttämiseksi.

Tulot

Vaadittujen tulojen määrää lainapalvelut eivät yleensä suoraan kerro, vaan jokaisesta hakijasta tehdään erillinen luottoarvio. Arviossa otetaan huomioon taloudellinen tilanne, palkkatulot, aiemmat velat, sekä muut seikat joilla talouden tilannetta voidaan arvioida. Luottoarvion perusteella päätetään että, myönnetäänkö lainaa vai ei, ja millä ehdoilla lainaa myönnetään. Peruajatuksena voidaan pitää, että pikavippiä suuremmissa lainoissa yli 1200 euron kuukausitulot vähintään vaaditaan. Tulojen ei tarvitse olla säännöllisestä palkkatyöstä, vaan muutkin tulot käyvät hyvin lainan hakemiseen. Sosiaalietuuksia kuten opintolainaa ei hyväksytä tulojen lähteeksi, mutta esimerkiksi osaketulot ja muut vastaavat käyvät hyvin. Mikäli yhtään on epäilyksiä, että lainan takaisinmaksussa voi muodostua ongelmia, niin kannattaa harkita uudestaan velan ottamista. Laina pitää aina maksaa takaisin, ja myöhästymisen nostavat luotolle muodostuvia kuluja huomattavasti. Hoitamatta jääneet lainat johtavat maksuhäiriömerkintään ja ulosotto toimenpiteisiin. Suunnittele siis takaisinmaksaminen huolellisesti.  

Muut vaadittavat ominaisuudet

Laki vaatii lainaa hakevilta tiettyjä vaatimuksia, kuten vakituisen osoitteen Suomessa, sekä mahdollisuuden tunnistautua sähköisesti lainapalveluun. Sähköinen tunnistautuminen tapahtuu joko nettipankkitunnuksilla tai henkilökohtaisen puhelinnumeron avulla. Vakituinen osoite vaaditaan kaikissa lainapalveluissa, ja se tarkastetaan väestörekisterin tietokannasta. Tämä on pakollinen tieto toimittaa ja ilman sitä hakemusta ei voida käsitellä. Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkastetaan aina hakemuksen käsittelyn tai automaattisen luottoarvion tekemisen yhteydessä. Laki yksiselitteisesti kieltää pikalainan myöntämisen, mikäli henkilöllä on aiempia maksuhäiriöitä tai mahdollisuus päätyä luototietojen kanssa ongelmiin.

Mitä huomioida 20000 euron lainassa

Jos olet päättänyt ottaa 20000 euroa lainaa, kannattaa huomioida muutama asia. Iso lainasumma tarkoittaa pitkää takaisinmaksuaikaa, joten oma taloudellinen tilanne pitää arvioida huolellisesti. Laskemalla tulot ja menot saadaan luku, josta voidaan arvioida, minkä verran lainaa pystyy maksamaan takaisin kuukaudessa Takaisinmaksun suunnittelussa ei kannata laskea lyhennyksiä liian tiukalle. Työttömyyden tai muun vastaavan iskiessä lainalyhennykset pitää silti hoitaa. Tämän vuoksi huolellisella suunnittelulla voidaan välttää ongelmia tulevaisuudessa. Korko lainalle muodostuu maksuajan perusteella, ja vaikka lyhyt maksuaika tuntuu aina hyvältä idealta, niin ei kannata sitoa itseään mahdottomaan maksuaikatauluun. Lyhennyksen voi usein laskea uudelleen, mutta tästä seuraa aina ylimääräisiä kuluja. Tee huolelliset laskemat ennen pikavipin hakemista, niin varmistat sujuvan lainan takaisinmaksun.  

Vakuudeton ja takuudeton 20000 euron laina täältä

Heti 20000e lainaa tilille, ilman vakuuksia

20 000 e lainojen vertailu

Lainapalveluiden ja lainatarjousten vertaileminen on erityisen tärkeää. Tekemällä huolellinen vertailu ennen luoton ottamista varmistaa parhaan sopimuksen saamisen. Vaihtoehtoja lainoille on usein kymmeniä, ja lainatuotteissa on suuria eroja eri vippipaikkojen välillä. Vertailemalla vippipalvelut ennen hakemusten tekemistä on tärkeää. Luottopalveluita on tarjolla kymmenittäin, joten sattumanvaraisella valinnalla voi osua parhaisiin vaihtoehtoisin tai sitten ei. Isojen lainojen kohdalla huono valinta voi tarkoittaa monen vuoden kallista lainasuhdetta, joten vertailemiselle on hyvät perustelut. Vaikka tarvitaan lainaa 20000 nopeasti, ei vertailun tekemistä kannata ohittaa. Lainahaun avulla yksinkertainen luottolaitosten vertailu käy minuuteissa, mutta säästöt voivat olla tuhansissa euroissa. Se on kun tienaisi rahaa lainaamalla. Kun vippipalvelut on vertailtu ja parhaat vaihtoehdot valittu, voit lähettää kaikkiin palveluihin lainahakemuksen. Lainahakemus on ilmainen, eikä sido ottamaan lainaa. Hakemuksen perusteella saat lainatarjouksen, minkä hyväksymällä ja allekirjoittamalla sopimus syntyy. Lainapalveluiden sekä lainatarjousten vertailussa voi käyttää samoja arviointimenetelmiä.   Näin vertailet 20000 euron kulutusluotot

  1. Syötä lainahakuun 20000e ja lajittele tulokset haluamaasi järjestykseen
  2. Vertaile lainapalveluiden esimerkkikorot, laina-ajat sekä lainalle muodostuvat kulut
  3. Jätä lainahakemus ja odota tarjouksia luotolle
  4. Kun olet saanut 2 – 3 kappaletta tarjouksia, tee kaikkien tietojen pohjalta lainavertailu
  5. Tarkasta korkoprosentti, todellinen vuosiko sekä kaikki lainalle muodostuvat kulut
  6. Kun paras vaihtoehto on löytynyt, siirry hyväksymään tarjous ja allekirjoittamaan sopimus

Lainavertailun tekeminen ei ole kova homma, mutta sillä voi säästää satoja euroja rahaa. On täysin turhaa maksaa korkeita vuosikorkoja tai liian isoa kuukausierää, kun ne kaikki ongelmat voidaan välttää tekemällä tehokas lainavertailu 20000 euron summalle. Lainalaskuri on tehokas työkalu vertailujen tekemisessä.