(Päivitetty: 18.11.2023)
PALVELULainaaKorko
Resurs15000€6% -17%
Lainaaheti.fi15000€4% -19%
Kulutusluotto.com15000€4% -20%
Rahoituslaitos15000€4.19% -20%
Vippi.org15000€4.4% -20%
Luottoheti.fi15000€4.5% -20%
Etua.fi15000€4.68% -20%
Lainapaikka15000€4.19% -20%
Omalaina.fi15000€4.99% -20%
Zmarta15000€5% -20%
Rahalaitos15000€4.6% -20%
Haelaina.fi15000€4.49% -20%
Alisa Pankki15000€7% -20%
Unolaina15000€6.9% -20%
Morrow15000€4.9% -19.99%
Lainarahoitus15000€4.5% -20%
Qred15000€20% -30%
Freedom Rahoitus15000€4.99% -20%
Fixura15000€2.9% -9.9%

Lainaa 15000 euroa – Näin saat rahoitusta unelmillesi Oletko haaveillut uudesta autosta, kodin remontista tai kauan odotetusta lomamatkasta? Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin tarvitsemme taloudellista apua toteuttaaksemme haaveitamme tai selvitäksemme yllättävistä menoista. Lainaa 15000 euroa voi olla ratkaisu, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja rahoittamaan suuremmat hankinnat tai investoinnit. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä sinun tulee tietää 15000 euron lainasta, kuinka voit hakea sitä ja mitä seikkoja sinun tulisi ottaa huomioon lainapäätöstä tehdessäsi. Näin voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja löytää parhaan mahdollisen rahoitusvaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Hae heti 15000 euroa

Suuretkin lainat löytyvät netistä kädenkäänteessä ja niiden vertailu on nyt tehty sinulle entistäkin helpommaksi. Suurta lainaa hakiessasi sinun kannattaa tutustua lainan kuluihin ja valita niiden ja maksu-ajan perusteella sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tämän kokoisille lainoille kuluja syntyy aina, mutta jos laina-aikasi on esimerkiksi vuoden verran ja kuluja on kokonaisuudessaan 1256 €, on tämä vain hieman yli satasen kuukaudessa.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta: Lainaa 15000€

Kuinka voin hakea lainaa 15000€?

Voit hakea lainaa 15000€ useilta eri luotonantajilta, kuten pankeilta, rahoitusyhtiöiltä ja vertaislainapalveluista. Hakeminen tapahtuu yleensä verkossa täyttämällä lainahakemus ja toimittamalla tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitti.

Millaiset korot ja kulut liittyvät Lainaa 15000€ -summaan?

Lainaa 15000€ -summan korko ja kulut vaihtelevat luotonantajasta ja laina-ajasta riippuen. Yleensä korko on 4-20% välillä ja lainanhoitokulut muutamasta eurosta kymmeniin euroihin kuukaudessa. Vertaile eri lainantarjoajien ehdot ja valitse sinulle sopivin.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainaa 15000€ -summan saamiseksi?

Lainaa 15000€ voi saada joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana. Vakuudellisessa lainassa tarvitset vakuuden, kuten asunnon tai auton, kun taas vakuudettomassa lainassa et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Vakuudettoman lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisen lainan korko.

Kuinka pitkä maksuaika on lainaa 15000€ -summassa?

Lainaa 15000€ -summan maksuaika vaihtelee yleensä 1-15 vuoden välillä. Maksuaika riippuu lainantarjoajasta ja sinun taloudellisesta tilanteestasi. Muista, että pidempi maksuaika tarkoittaa usein pienempiä kuukausieriä, mutta suurempia kokonaiskuluja.

Voinko yhdistää useita pienempiä lainoja lainaa 15000€ -summaan?

Kyllä, voit yhdistää useita pienempiä lainoja lainaa 15000€ -summaan. Lainojen yhdistäminen voi helpottaa lainojen hallintaa ja pienentää kuukausittaisia kuluja, jos saat yhdistelylainalle edullisemman koron ja paremmat ehdot. Vertaile eri lainantarjoajien yhdistelylainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Miten saat lainaa 15000 edullisimmin?

Takaisinmaksuaika vaikuttaa suuresti lainojen kuluihin ja halvimman lainan saatkin minimoimalla maksuajan ja maksuerät. Maksaessasi jo 6kk ajanjakson aikana koko summan takaisin kulut on halvimmillaan ainoastaan hieman yli 600€ eli vain noin 4% koko lainasummasta. Edullisinta lainaa etsiessäsi sinun kannattaa vertailla kaikki suuria lainoja tarjoavat palvelut läpi. Yksi parhaista paikoista lainojen vertailuun on Kulutusluottoa24.fi sivusto, joka kertoo sinulle ajan tasalla olevat kulut, maksuerät, ikärajat ja tietysti laina-ajat. Tulet huomaamaan suuria eroja kulujen suuruudessa ja palveluntarjoajissa.

Suositeltavaa onkin, että lähetät lainahakemuksen kaikille pankeille ja valitset sen jälkeen halvimman myönnetyistä lainoista. Laina astuu voimaan vasta, kun olet saanut positiivisen lainapäätöksen ja nostanut rahat. Voit siis huoletta kysyä tarjouksen kaikilta lainanantajilta, ennen lopullisen päätöksen tekoa. Tämän kokoiselle lainalle saatat tarvita myös takaajan tai vakuuksia ja itse asiassa, jos sinulla on takaaja tai vakuus saatat saada lainan kulut tippumaan huomattavasti.

Lainaa 15000 € ja toteuta unelmasi tai korjaa taloustilanteesi kerralla kuntoon!

15000 euron lainat

Ei ole harvinaista, että lainaa 15000 euroa haetaan rästiin jääneiden laskujen maksuun ja tässä tapauksessa suurikin laina on huomattavasti edullisempi kuin esimerkiksi ulosottokulut.

Tässä tapauksessa selkeytät myös takaisinmaksusuunnitelmaasi huomattavasti, sillä sinulla on ainoastaan yksi yritys kenelle olet velkaa. Voit toki myös lähteä toteuttamaan unelmaasi, vaikka maailmanympärimatkaa. Onko sinulla uusi hyvätuloinen työ tiedossa, mutta vielä puolivuotta aikaa ennen sen alkamista? Jos näin on, kannattaa sinun alkaa nauttimaan uudesta elintasostasi jo etukäteen ja ottaa laina, jonka maksat sitten hetkessä pois, kun tulotasosi on korjaantunut. Omistat yrityksen ja tiedät paljonko veronpalautusta on tulossa, mutta valitettavasti se maksetaan vasta joulukuussa, mutta rahoille olisi suuri tarve jo nyt. Ei hätää, voit nostaa veronpalautuksen jo etukäteen lainan muodossa, joka sitten kuittaantuu pois suoraan veronpalautuksista. Nostat siis käytännössä veronpalautuksesi vain etukäteen, koska tarvitset rahat jo nyt. Vaikka rahaa riittäisi elämiseen, on yrityksen kasvattaminen yleensä kiinni rahasta ja mitä nopeammin saat rahat kiinni yritykseesi, sitä nopeammin saat ne tuottamaan. Yksi yleinen syy lainan ottamiseen on myös huonon lainan pois maksaminen. Jos olet vahingossa aikoinasi ottanut erittäin suurikorkoisen lainan, on se kannattavaa vieläkin vaihtaa uuteen huomattavasti edullisempi korkoiseen lainaan. Jos laina-aikaasi on jäljellä enää esimerkiksi puoli vuotta saat luultavasti kulut tippumaan hakemalla pikalainan, jonka maksu aika on ainoastaan 6kk ja kulut erittäin pienet. Hajosiko autosi ja vanhan korjaaminen ei enää kannata? Töihin pääseminen ei onnistu ilman autoa, mutta silloin rahaakaan ei tule. Lainaa 15000 euroa ja osta itsellesi loistava kulkupeli, jolla pääset mukavasti töihin turvallisemmin ja mukavammin kuin koskaan ennen. Voit valita lainalle tarpeeksi pitkän laina-ajan, jolloin saat myös kuukausikustannukset pysymään alhaisina ja varaa jää muuhunkin elämiseen. Montako luottokorttia omistat? Haluaisitko niistä eroon? Maksamalla ne kaikki pois tulet tulevaisuudessa pääsemään niistä eroon. Maksaessasi lainojasi yhdelle taholle ja lopettamalla täysin luottokorttiesi käytön pääset niistä lopulta eroon ja opit samalla elämään ilman niitä. Varojesi mukaan eläminen ei ole helppoa jos tasku on pullollaan maksuvälineinä toimivia kortteja, vaikka sinulla ei olisikaan oikeasti yhtään rahaa käytössäsi. Luotelle eläminen on vaarallista ja erittäin suurikuluista.

Ottamalla yhden suuremman lainan tulet luultavasti säästämään lainojen kuluissa, eikä laina myöskään enää pääse kasvamaan. Oletko joutunut pikavippikierteeseen? Lyhyen maksuajan pienlainat voivat tulla kalliiksi varsinkin, jos olet joutunut ottamaan niitä monta samanaikaisesti. Jos et saa maksettua vippejäsi ajoissa pois, kulut tulevat nousemaan erittäin korkealla ja silloin sinulle luonnollisesti tulee huomattavasti enemmän takaisin maksettavaa. Yhdellä suuremmalla pienikuluisemmalla luotolla saat kuitattua kaikki vanhat velkasi pois ennen eräpäiviä ja näin saat hillittyä niistä syntyvät kulut. Muista kuitenkin vippikierteen vaarat ja koita välttää liian lyhyen maksuajan omaavia lainoja jatkossa. Lätkäjoukkueesi sai tilaisuuden osallistua Itävallassa pelattavaan turnaukseen, mutta rahojen laskuttamiseen kaikilta pelaajilta menee aikaa, mutta osallistumismaksu, kuljetukset ja hotellihuoneet pitäisi maksaa nyt. Tässä tapauksessa lainan ottaminen on helppo ratkaisu, varsinkin kun lainan kulut jakautuvat kätevästi vaikka kahdellekymmenelle pelaajalle, jolloin kyse ei ole suuresta summasta pelaajaa kohden. Älä siis heitä unelmaturnausta ja ainutlaatuisia kokemuksia roskiin vain rahan laskutusviiveen takia, vaan ota hetkellinen laina ja tee koko joukkue iloiseksi!

Mitkä pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat parhaita lainoja?

Rahoitusyhtiöitä on olemassa satoja ja sinulle sopivimman löytäminen vaatii hieman tutkimustyötä. Kuitenkin verkkosivuiltamme löydät loistavan listan, jossa voit tarkastella yhtiöitä kulujen, maksuerien ja ikärajojen perusteella. Tämä lista antaa sinulle suuntaa lainoista, mutta tarkat lainan tiedot saat selville vasta positiivisen luottopäätöksen saadessasi. Halvin 15000 lainantarjoaja on tämän tekstin kirjoitushetkellä Bigbank, joka on virolaisomisteinen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottojen tarjontaan yksityishenkilöille Suomessa, Baltian maissa sekä muualla Euroopassa. Erittäin edullisilla kuluilla saatavaan lainaan ei ole koiraa haudattuna vaan se on oikeasti yksi parhaista markkinoilla olevista diileistä, johon kannattaa tarttua, jos sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin kuuden kuukauden kuluessa. Vaikka haluaisit pidentää maksuaikaa on Bigbank siltikin edullisin vaihtoehto, jos tarvitset lainaa 15000 euroa. Kuitenkin näin suureen lainaan Bigbank vaatii yhteishakijan, joten yksin et valitettavasti saa tätä markkinoiden halvinta lainaa 15000 euroa. Toiseksi edullisin vaihtoehto on Nopsalaina, joka tarjoaa hieman suuremmilla kuluilla, mutta silti suhteellisen edullisesti lainaa jopa 15000 euroa. Valitettavasti tässäkin palvelussa tarvitset yhteishakijan saadaksesi lainan. Jos olet hakumassa lainaa yksin eli ilman takaajia tai yhteishakijaa on Lainaamo sinulle paras vaihtoehto. Lainaamo tarjoaa kätevän laskurin, joka kertoo sinulle kuukausierän suuruuden ja antaa sinun vaikuttaa takaisinmaksuaikaan. Sinun tulee ainoastaan täyttää lainahakemus, missä kerrot lainan käyttötarkoituksen, oletko kiinnostunut maksuvapaista kuukausista tai maksuvakuutuksesta. Sinun tulee myös totta kai kertoa henkilö- ja yhteystietosi, sekä asumispaikka, työ, koulutus, työsuhteen muoto, kuukausitulot ennen veroja ja verojen jälkeen, asuntolainan suuruus (jos on), asuntolainan kulut (jos on), aikaisempien kulutusluottojesi määrä, muut lainat ja arvioidut elinkustannuksesi. Tämän jälkeen saat lähetettyä lainahakemuksen ja voit vain odotella vastausta. Nopsalaina palvelee sinua vain arkisin, joten lainapäätös tulee seuraavalla viikolla, jos olet jättänyt sen viikonlopun aikana.

Miten lainaa 15000 euroa ei kannata ottaa?

Lainapalvelu 2022

Lainan tarkoitus on auttaa rahatilannettasi tai auttaa sinua selviytymään hetkellisestä talousongelmastasi, näitä et siis varmastikaan halua vain siirtää eteenpäin. Tämän takia laina kannattaa ottaa niin, että saat sen maksettua mahdollisimman nopeasti pois, jolloin saat myös normalisoitua talous- tai rahatilanteesi mahdollisimman nopeasti. Ottaessasi lainan erittäin pitkälle aikavälille ovat sen kulut huomattavasti suuremmat kuin lyhyellä aikavälillä. Jos tarkastelet esimerkiksi maksimilaina-ajan eli 12 vuoden kuluja huomaat, että kuluista syntyy jo suurempi summa kuin itse lainan määrä on ollut. Toki valitessasi tämän lainan kuukausilyhennykset ovat erittäin pienet ja pystyt varmasti maksamaan ne pois, mutta jos vain mitenkään mahdollista kannattaa sinun puolittaa tämä laina aika ja ottaa ainoastaan kuuden vuoden mittainen maksuaika. Huomaat tämän maksuajan puolittamisen laskevan myös kulujasi jopa 70%, jolloin maksat kuudenvuoden aikana kulujaa yhteensä väin 7 487 €, kun vastaava summa kahdentoista vuoden aikana olisi 26 342 €. Et myöskään halua missään tapauksessa nostaa lainaa osissa useilta pankeilta, koska silloin niiden lyhentämisestä tulee sinulle entistä kalliimpaa ja hankalampaa. Myös kuukaudessa maksamasi palautussumman hallitseminen ja sen suhteellisen pienenä pitäminen tulee olemaan erittäin hankalaa. Samoin kuin luottokortin käyttöön voi myös lainojen käyttöön jäädä koukkuun. Monet lainoista ovat niin sanottuja kulutusluottoja, joita voit nostaa takaisin aina kuin tarvitset hetkellisesti rahaa. Tämä ei kuitenkaan ole suositeltavaa, koska tässä tapauksessa pidennät automaattisesti laina-aikaasi tai joudut alkaa maksamaan suurempia kuukausieriä. Tässä tapauksessa sinulle jää normaali elämiseen taas vähemmän rahaa, kun joka kuukautinen lainanlyhennys on suurempi. Pahimmassa tapauksessa tulevaisuus näyttää siltä, että olet aina velkasi vanki ja et saa sitä koskaan pois, koska joudut aina nostamaan kulutusluottoasi takaisin, jotta sinulla olisi rahaa elää. Tästä voitaisiin laskea teoreettiset kustannukset lainalle, mitkä tulisivat nousemaan aivan uskomattoman korkeiksi, mutta ymmärrät jo varmasti pointin ilman tarkkoja lukujakin.

Lainojen ikärajat

Hakiessasi lainaa 15 000 € ovat lainojen ikärajat suhteellisen korkeat. Tämä koskee ainoastaan nuoria aikuisia ja keski-ikäisten ei ikärajoista tarvitse huolehtia. Esimerkiksi Lainaamon ikärajan ollessa 26v, rajoittaa tämä useita lainanhakijoita pois, koska fakta on kuitenkin se, että usein lainoja tarvitsevat henkilöt ovat nuoria, jotka ovat vasta päässeet työelämään ja näin ollen heidän taloudellinen tilanne ei ole vielä asettunut kohdalleen. Nuorimmillaan viidentoista tonnin lainan saat 22-vuotiaana. Bigbank ja Nopsalaina pitävät kaikkien lainojensa ikärajana 22v, mikä on varsinkin pikavipeille erittäin korkea. Mutta on totta, ettei sinulla tulisi olla syytä ottaa varsinkaan suurta lainaa, jos satut olemaan vasta 18-vuotias. Tietysti poikkeuksiakin löytyy, kuten nuoret yrittäjät. Kuitenkin normaali 18-vuotias opiskelija tai juuri työelämään päässyt nuori ei ole hyvässä tilanteessa ottamaan lainaa, sillä on vaikeaa ymmärtää niin varhaisella iällä, kuinka useista vuosista ja suurista summista lainan takaisin maksamisessa on kyse.

Esimerkkejä 15 000€ lainoista

Vertailemme muutaman rahoitusyhtiön/pankin tarjoamat lainat ja niiden kuukausilyhennykset ja kokonaiskulut eri laina-ajoilla. Esimerkeissä lainaa 15 000 €.

Laina-aika 360 päivää (1 vuotta)

Bigbankin vuoden lainan kokonaiskulut ovat 1256 €, jolloin takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 16 256 €. Kun tämä jaetaan kahteentoista maksuerään (yhden vuoden maksuerät) tulee kuukausilyhennyksen summaksi yhteensä 1355 €. Nopsalaina luotontarjoajan lainan kulut ovat kokonaisuudessaan 1375 €, jolloin kahdentoista kuukauden lainalle muodostuu kuukausieräksi 1365 €. Kokonaisuudessaan maksat lainaa takaisin yhteensä 16 375 €. Lainaamo pankki tarjoaa myös tätä samaista lainaa hieman suuremmilla kuluilla kahteen edelliseen yritykseen nähden. Takaisin maksettavan lainan kokonaissumma on 16 995 €. Kuukausierän suuruus on 1416 €. Kaiken kaikkiaan kuluja ehtii siis kertyä tämän vuoden kuluessa kertyä 1995 €.

Laina-aika 720 päivää (2 vuotta)

Bigbank tarjoaa lainan taas edullisimmin. Kahden vuoden aikana takaisin maksettava kokonaissumma on 17 472 €, josta syntyy kuukausieräksi näiden 24 kuukauden aikana 708 €. Kokonaiskuluiksi muodostuu yhteensä 2472 €. Nopsalainalta kahden vuoden laina irtoaa myöskin vielä suhteellisen pienillä kuluilla ja kuukausi lyhennys tulee olemaan 24 x 730 €. Lainan kokonaiskulut 2515 € ja takaisin maksettava kokonaissumma 17 515 €. Lainaamo nappaa tällä maksuaikataululla jo hieman enemmän välistä, kulujen noustessa jopa 3764 euroon kahden vuoden ajalta. Näin kokonaisuudessaan takaisin maksettavaa kertyy 18 764 € ja kuukausilyhennyksen suuruudeksi tulee 782 €, joka on jopa 74 € / kk enemmän kuin halvimmalla lainantarjoajalla.

Laina-aika 3 vuotta (36 kk)

Nopsalaina tarjoaa edullisimman kolmen vuoden lainan, hakiessasi lainaa 15 000 €. Tulet lyhentämään lainaa 519 € kuukaudessa ja maksat yhteensä pankille takaisin 18 696 €. Kaiken kaikkiaan kuluja kolmen vuoden aikana syntyy siis 3696 €. Bigbank antaa lainan lähes samaan hintaan nopsan kanssa, mutta kuitenkin kolmen vuoden aikana joudut maksamaa takaisin 100 € enemmän. Kokonais kulut siis yhteensä 3796 € ja takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan 18 736 €. Näin ollen kuukausittain takaisin maksettavaksi summakasi muodostuu hieman alle 521 €. Lainaamolla on selkeästi taas kulut korkeammalla kuin muilla ja lainan kuluiksi muodostuu yhteensä jopa 5631 €, mikä on jopa 1935 € enemmän kuin edullisimmassa vaihtoehdossa. Nopsalainan kolmen vuoden lainaan ei siis ole syytä tarttua missään tapauksessa. Hylkää siis laina vaikka olisit jo saanut positiivisen lainapäätöksen, sillä halvempia vaihtoehtoja on reilusti tarjolla. Takaisin maksettava summa kolmen vuoden aikana on 20 631 € ja näin ollen kuukausilyhennykseksi muodostuu huimat 573 €.

Neljän vuoden laina (48 kk)

Nopsalaina tarjoaa jälleen edullisimman lainavaihtoehdon myös neljän vuoden ja 48 kuukauden lainalle. Lainaa 15 000 € ja maksa takaisin 19 919 € neljän vuoden kuluessa. Kuukausilyhennykseksi muodostuu noin 415 €. Kulut ovat siis yhteensä 4919 €, mikä on suhteellisen edullinen muistettaessa, että suoritat takaisinmaksun 48 erässä neljän vuoden aikana. Bigbank tarjoaa myös hyvän tarjouksen, jossa kokonaiskuluiksi muodostuu 5048 € ja kuukausieräksi noin 418 €. Neljän vuoden aikana tulet maksamaan pankille takaisin yhteensä 20 048 €. Lainaamolla kulut ovat taas kerran käsittämättömän korkeat ja joudut maksamaan kuluja jopa 2675 € enemmän kuin edullisimmalla tarjouksella. Kulut 7594 €, kuukausierä 471 € ja takaisin pankille maksettava kokonaisrahamäärä 22 594 €. Maksaessasi viisikymmentä euroa enemmän kuukaudessa Nopsalainalle kolmen vuoden lainassa, pääset lainastasi eroon vuotta nopeammin kuin Lainaamon neljän vuoden lainasta. Kannattaa siis harkita tarkkaan, minkä lainan haluat ottaa, koska voit olla lainavapaa jo vuosia nopeammin valitsemalla oikein!

Viiden vuoden laina (60 kk)

Hae Lainaamolta

Nopsalaina antaa sinulle edelleen parhaimmankoron ja pienimmät kulut. Viiden vuoden kuluessa saat maksettua lainan kokonaisuudessaan pois lyhentämällä sitä 353 € kuukaudessa. Maksat takaisin kaiken kaikkiaan 21 183 € ja kokonaiskuluiksi muodostuu 6183 € viiden vuoden aikana. Vuoden kuluiksi muodostuu 1236 €, mikä on itse asiassa vähemmän kuin lainatessasi summan ainoastaan vuoden maksuajalla. Bigbank on taas toiseksi edullisin tarjoten lainan 6405 euron kuluilla. Pankki vaatii sinulta takaisin kokonaisuudessaan 21 405 €, mutta vuosittaiset kulut ovat ainoastaan 1281 €. Maksat pankille lainasta korkoja siis noin sata euroa kuukaudessa. Kuukausi lyhennykseksesi tulee siis 357 € / kk. Lainaamo veloittaa sinulta taas huomattavasti enemmän kuin kilpailijansa ja joudut maksamaan takaisin kuluineen jopa 24 651 €, mikä on jopa 3468 € kalliimpi kuin edullisin viiden vuoden laina. Kuukausieräksi muodostuu 411 €, mikä on lähes saman verran kuin halvimmassa neljän vuoden lainassa. Kokonaiskuluiksi muodostuu yhteensä 9651 € eli 1930 € vuodessa!

Kymmenen vuoden laina (120 kk)

Nopsalaina pankki antaa sinulle järkevän koron ja hinnan näinkin pitkällä laina ajalla. Kuluiksi muodostuu vuodessa noin 1309 € (yhteensä kymmenessä vuodessa 13 092 €). Maksat pankille takaisin kuukausittain ainoastaan 234 €. Summa minkä joudut maksamaan kymmenen vuoden aikana, on 28 092 €, mikä saattaa kuulostaa suurelta, mutta sinun tulee muistaa, että tätä maksetaan 120 kuukauden ajan. Bigbankin lainan saat maksettua pois kymmenen vuoden kuluessa noin 240 euron kuukausilyhennyksellä. Kokonaisuudessaan maksat 28 860 €, josta kuluja ovat yhteensä 13 860 €. Lainaamon kuluja ei viitsi edes tähän listata, koska tätä lainaa ei tulisi ottaa. Kulut ovat aivan liian suuret ja parempia vaihtoehtoja on varmasti tarjolla. Vertaile tarjouksia ja ota lainaa 15000€ järkevämmin!