(Päivitetty: 17.9.2020)

Lainaa 3000 euroa on nykyään mahdollista saada muualtakin kuin pankeista ja vaihtoehtoja alkaa olemaan jo sen verran monta, että ne eivät ole laskettavissa yhden käden sormin. 3000 euron laina löytyy kaikista helpoiten meidän kauttamme, olit etsimässä sitten lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, molempia vaihtoehtoja löytyy ja olemme myös huomioineet lainaehdot ja muut mahdolliset ominaisuudet. Yritykset, jotka olemme todenneet heikommiksi lainan tarjoajiksi tai joilla on meidän mielestämme puutteita, ei ole listattu eikä edes mainittu meidän sivulla. Panostamme laatuun, turvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen sekä pidämme tiukat kriteerit lainafirmojen suhteen. Tutkimme myös firmoja läpi viikoittain mahdollisten muutoksien varalta ja päivitämme ne lähes välittömästi sivustollemme. Alapuolelta löydät siis vaihtoehtoja, 3000e lainan löytämiseen mielekkäimmillä lainaehdoilla, koroilla ja lyhennysajalla.

Parhaat 3000 euron kulutusluotot

Nopsalaina on muita nopeampi luotonmyöntäjä

Voit saada lainaa 3000 heti 15 minuutissa netistä NopsalainaltaKaikki kulutusluotot haluaisivat olla yhtä hyviä kuin Nopsalaina. Jos haluat nopeaa lainaa, niin Nopsalainan kautta voit hakea 3000 € lainaa 6-120 kuukaudeksi. Saat lainapäätöksen yleensä noin 15 minuutin kuluessa ja voit allekirjoittaa sen sähköisesti, mikä on hiljattain tullut ominaisuus, eikä sitä vielä ole muilla luotonmyöntäjillä käytössä. Korko alkaa aina 9 prosentista vuodessa ja siihen lisätään asiakaskohtainen korkomarginaali. Lainan hakeminen tapahtuu lainahakemuksen täyttämisellä, joka tehdään verkossa ja tämän jälkeen teihin otetaan yhteyttä. Sen jälkeen sovitte yhdessä Nopsalainan lainavirkailijan kanssa lainan yksityiskohdista ja teette yhdessä sopimuksen. Lainan hakijan täytyy olla vähintään 22 vuotta täyttänyt ja luottotietohäiriöitä ei saa olla, muuten lainan hakeminen pysähtyy siihen paikkaan. Jos haluatte lisää tietoa Nopsalainasta, on viisainta ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluun joko puhelimella tai sähköpostilla. Hae lainaa Nopsalainalta

Freedom Rahoitus silloin kuin haluat 3000 euron lainaa ilman vakuuksia

Freedom Rahoitukselta saat 3000e lainaa ilman vakuuksia tai takaajiaFreedom Rahoitus on tällä hetkellä suurinta lainaa myöntävä kulutusluottoyhtiö, jos pankkeja ei lasketa mukaan. Voit hakea sen kautta lainaa 500 – 30000 euroa jopa enintään 12 vuodeksi. Laina-aika on vähintään 1 vuosi ja on siis lainaajan valittavissa 1 – 12 vuoden väliltä. Freedom Rahoitukselta saat lainaa ilman vakuuksia 3000 euroa ilmaiseksi nettihakemuksella tai toinen vaihtoehto on ottaa firmaan yhteyttä puhelimitse. Saat oman henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa käyt läpi lainan tarpeesi suuruuden ja sen jälkeen etsitte yhdessä sinulla sopivan kokoisen lainan parhailla mahdollisilla lainaehdoilla.  Kun sopiva laina löytyy, laaditaan tästä sopimus ja kun nimet on paperissa, on homma sillä selvä ja saat rahat tilille parin vuorokauden kuluessa. Hae lainaa Freedom Rahoitukselta

Fixura vertaislainapalvelu

Fixuran vertaislainapalvelu tarjoaa 3000 euron luottoratkaisuja vaikka millä mitallaHae Fixuralta kulutusluotto 3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Yritys on tässä mielessä ainutlaatuinen, sillä muut tämän suuruusluokan lainat edellyttävät lainan hakijalta aina molempia, tai edes toista. Voit vaihtoehtoisesti myös valita lainan 2000 – 10000 euron väliltä eli myös isompi kulutusluotto onnistuu. Laina-aikaa on kaikissa lainoissa 2-5 vuotta ja korko määräytyy laina-ajan mukaan. Voit täyttää lainahakemuksen Fixuran sivuilla, jonka jälkeen se menee tarkistukseen. Jos sinulla on tarpeeksi ikää ja luottotiedot kunnossa, niin ei ole mitään syytä miksi et lainaa saisi. Saat rahat yleensä tilille muutaman pankkipäivän kuluessa, välillä tässä voi kuitenkin kestää noin viikon verran. Lue lisää vertaislainoista

Aasa on turvallinen ja toimiva luottoyhtiö

Aasalta nopeat ja halvat kulutusluotot 3000 euron molemmin puolinAasa on suhteellisen uusi kulutusluottoa myöntävä yritys ja sen lainavaihtoehtoihin kuuluu lainat 20005000 euron väliltä. Hae laina 3000 euroa ilman vakuuksia Aasalta, jos haluat vakuudetonta lainaa nopeasti pankkitilillesi. Aasa on uusi kulutusluottoyritys ja se ei ole toiminut vielä pitkään rahoitusalalla, mutta on erittäin potentiaalinen tulokas ja sen toiminta onkin alkanut melko räväkästi ja asiakkaita on jo tuhansia eli menekkiä löytyy. Tämä kertoo sen, että se on luotettava ja turvallinen eli voit pitää Aasaa yhtenä vaihtoehtona, kun etsit laina 3000 € vaihtoehtoja. Hae lainaa Aasalta  

Edullista lainaa 3000€

3000 euron laina on mahdollista saada erittäin edullisesti, pienellä kuukausierällä – silti maksaen alhaista todellista vuosikorkoa. Tämä kulutusluotto vertailu kattaa pääosin kaikki parhaat lainavaihtoehdot, muita potentiaalisia vaihtoehtoja ei oikeastaan edes ole kuin muutama näiden lisäksi, mutta näistä pitäisi kyllä jo löytyä kaikille se sopiva 3000e laina. Jos kuitenkin tuntuu, että sivuston anti ei vastaa sinun vaatimuksiasi, voit yrittää konsultoida omaa pankkiasi ja kysellä sieltä millaisilla ehdoilla lainaa saat. Tutustu myös mistä saa kulutusluottoa pitkällä maksuajalla sekä lue miten ottaa täysin kuluton laina. Säästääksemme kuitenkin arvokasta aikaanne, voimme kertoa, että helpommalla pääset kun otat lainaa jostain yllä olevasta kulutusluottoyhtiöstä. Pankin lainat eivät ole missään määrin halvempia, vaikka ne ovat kyllä oikein kilpailukykyisiä ja ei missään tapauksessa huono vaihtoehto. Lainan saaminen pankin konttoreilta vaan tuppaa yleensä olemaan melko työläs prosessi ja rahojen saamisessa tilille kestää pitkään. Jos haluat hakea lainaa ilman luottotietoja, on pankki oikeastaan ainoa vaihtoehtosi ja silloin ei auta muuta kuin marssia sinne suuntaan jos mieli 3000 euron lainaa jostain saada. Kulutusluotot on syytä aina verrata ennen kuin lähtee lainaamaan, koska ne ovat jo sen suuruusluokan lainoja, että säästöä saattaa syntyä merkittävästi jos valitsee lainapaikkansa oikein. Tämän takia kannustammekin kaikkia tutkimaan muitakin lainaa 3000e vaihtoehtoja, sillä uusia lainantarjoajia saattaa löytyä ja he voivat myöntää lainaa vielä edullisemmin, tätä kun ei koskaan voi tietää. Kannattaa myös rohkeasti vertailla pankeissa käydessä heidän lainojaan keskenään, koska oman pankkisi myöntämä laina ei aina ole se kaikista edullisin, vaikka niin voisi äkkiseltään luulla.  Onnea lainan etsimiseen toivottaa https://kulutusluottoa24.fi -sivuston ylläpito!

Miten saan lainaa 3000 euroa nettihakemuksella verkosta?

3000 euroa lainaa saa monesta paikasta verkosta. Riippuu hakijan tilanteesta, kannattaako summa lainata, pikavippinä vai kulutusluottona, vai ehkä vertaislainana tai joustoluottona.

Kulutusluotot

Kulutusluotot ovat suurempia esim. 3000 euron kertaluottoja, jotka maksetaan takaisin kuukausierissä. Jos siis lainan haluaa maksaa takaisin esimerkiksi yhden tai kahden vuoden maksuajalla, kannattaa ottaa kulutusluotto. Kulutusluoton korko on yleensä pikavipin korkoa pienempi, joten se on myös hyvin edullinen vaihtoehto. Kulutusluottoa myönnetään usealla verkkosivulla, joita kannattaa käydä läpi pientä lainavertailua tehden.

Pikavipit

3000 euroa on joskus mahdollista lainata myös pikavippinä, tosin se on summana niin suuri, ettei niin suurta pikavippiä voi ihan mistä tahansa saada. Pikavippi maksetaan takaisin pian lainan nostamisen jälkeen, esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden kuluessa lainan nostamisesta. Hakijalla tulee siis olla sellaiset tulot, että suurien erien maksaminen kerralla onnistuu. Pikavippi voi olla sillä tavalla edullisin vaihtoehto, että lyhyen laina-ajan ansiosta korkoa ei ehdi kasvaa paljoa. Jos 3000 euron suuruisen pikavipin jättää roikkumaan, voi se tulla todella kalliiksi ajan kanssa.

Vertaislainat

Vertaislainaaminen on vanhin lainaamisen muoto, ja nyt sen voi saada myös verkosta. Tietyt lainanvälittäjät ovat erikoistuneet vertaislainojen välittämiseen sijoittajien ja kuluttajien välillä. Vertaislaina voi olla kaikkein edullisin tapa lainata 3000 euroa, mutta rahojen käyttöön saamista voi joutua odottamaan hieman pidempään. Hakija saa määritellä lainalle itse toivotun koron ja laina-ajan. Sijoittajasta riippuu, hyväksyykö vai hylkääkö hän tarjouksen. Sijoittaja voi myös ehdottaa omalta kannaltaan parempaa sopimusta, jonka asiakas hyväksyy tai hylkää. 3000 euron lainan voi siis saada hyvällä onnella todella edullisesti vertaislainana, mutta rahojen saamista käyttöön voi joutua odottamaan jonkin aikaa.

Joustoluotot

Joustoluotot ovat luottokortin tapaisia luottorajoja, joiden sisällä asiakas saa tehdä nostoja, jotka maksetaan takaisin melko lyhyellä maksuajalla. Yleensä nostorajat ovat 2000 euron suuruisia, mutta myös 3000 ja 4000 euron nostorajoja on olemassa. On kuitenkin muistettava, että joustoluottoihin ja luottotileihin liittyy koron lisäksi paljon sivukuluja. Jotkin yritykset esimerkiksi veloittavat suurehkojakin summia tilin avaamisesta. Myös rahan nostaminen maksaa – jos haluaa omalle tililleen 3000 euroa, on nosto tehtävä esimerkiksi 14% suurempana, jolloin joustoluoton käyttäminen voi tulla aika kalliiksi.

Mihin tarkoitukseen voin ottaa lainan?

Rahan käyttötarkoituksen voi päättää itse, eikä sitä kysytä hakemuksen teon yhteydessä. Ihmiset ottavat usein lainoja ulkomaanmatkojen maksamiseen, asumisen kuluihin, elektroniikan ostamista varten, tai laskujen maksamiseen. Käyttötarkoituksia on yhtä paljon, kuin on asiakkaitakin.

Mitä myönteisen päätöksen saaminen edellyttää?

Yleensä hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat, jotta lainan voi saada. Poikkeuksiakin on – joskus sallitaan maksimissaan kaksi pois maksettua maksuhäiriömerkintää. Lisäksi hakijan täytyy olla sopivan ikäinen – 22-vuotias on ikänsä puolesta jo melko hyvässä asemassa saamaan lainan. Riippuu yrityksestä, edellytetäänkö hakijalta Suomen kansalaisuutta. Kaikki eivät suinkaan näin tee, vaan riittävän pitkä oleskelu ja vakituinen osoite voivat riittää. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne täytyy kuitenkin löytyä.

Kuinka lainaa haetaan helposti jos tarvitsen kuluttajaluottoa heti?

Lainaa haetaan verkkohakemuksella, joka allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Toisinaan hakemuksessa täytyy tehdä selvitys tuloista, menoista ja aikaisemmista, edelleen avoimista lainoista. Rahat saa tililleen pian myönteisen päätöksen saamisen jälkeen. Muutama päivä on melko realistinen viive hakemuksen jättämisen ja rahojen käyttöön saamisen välillä.

Kuinka löydän edullisimman vaihtoehdon?

Edullisin vaihtoehto on omaan tilanteeseen sopiva. Jos lainan haluaa maksaa takaisin useammassa erässä, kannattaa valita kulutusluotto tai vertaislaina. Jos lainan taas tahtoo hoitaa pois kerralla, voi pikavippi olla paras ratkaisu. Huomiota kannattaa kiinnittää koron suuruuteen – vuosikoroltaan edullisin laina on yleensä paras vaihtoehto. Toisinaan hyvin matalakorkoisista lainoista voi kuitenkin joutua maksamaan muita kuluja, kuten tilinavausmaksuja. Matala korko ei siis jokaisessa tapauksessa ole tae siitä, että laina on oikeasti edullinen.

Lainaa 3000€
  • Arvosana
4.0