(Last Updated On: 11.5.2022)

Etsitkö 5000 euron lainaa ja haluat saada sen nopeasti tilille ilman vakuuksia ja takaajia? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä täältä löydät vuoden 2018 halvimmat 5000 euron lainavaihtoehdot ja lisäksi olemme valinneet kuluttajien mielestä parhaimmat yritykset ja kirjoittaneet kaiken oleellisimman informaation ylös niihin liittyen. Katso vaihtoehdot alapuolelta ja pistä 5000 euron laina heti tilaukseen!

Freedom Rahoitus 5000e laina ilman vakuuksia

Freedom Rahoitukselta lainaa monipuolisesti ilman vakuuksia 5000 euroa tai miksei enemmänFreedom Rahoitus on tällä hetkellä halvin vaihtoehto, mikäli olet etsimässä 5000 € lainaa. Saat sitä kautta monta eri lainatarjousta eri lainaehdoin ja voit valita näistä mieleisesi. Freedom Rahoituksen kautta kaikki lainat ovat vakuudettomia ja yritys tarjoaa lainoja 50030 000 € väliltä. Maksuaikaa jokaisella lainalla on 1-12 vuoden väliltä eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva laina sopivalla maksuaikataululla. Yhtiön kautta saat myös aina lainatessa oman henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa käytte yhdessä läpi lainaehdot ja kaikki siihen liittyvät asiat. Tutustu yhtiöön ja hae lainaa ilman vakuuksia jo tämän vuorokauden sisällä!  

Nopsalainalta luottopäätös heti

Nopsalaina lainaa 5000 heti tililleNopsalaina tarjoaa hieman suurempia lainoja alkaen 2000 eurosta jopa 20000 euroon asti. Nopsalainalta saat lainapäätöksen lähes välittömästi jopa 15 minuutissa ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti, joten lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainan hakeminen Internetissä on kaikille ilmaista ja voit ottaa lainaa 6-120 kuukaudeksi. Nopsalaina on erittäin hyvä vaihtoehto jos olet hieman suuremman lainan perässä ja suosittelemme sitä lämpimästi kenelle tahansa! Tutustu Nopsalainan lainaehtoihin ja tilaa vuoden 2013 kaikin puolin paras kulutusluotto nopeasti tilillesi!

Etua.fi – kun haluat valita räätälöidyn lainatuotteen

Etua.fi tarjoaa kulutusluottoa 5000e ilman takaajia 18-vuotiaalleEtua.fi:n kautta voit hakea lainaa erittäin pitkäksi ajaksi ja se myöntää lainoja 1-30 vuodeksi lainaan. Lainasummat ovat suuruudeltaan 500-35000 euron välissä eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva lainatuote. Lainan todellinen vuosikorkoprosentti on vain alhainen, Etua.fi on tällä hetkellä yksi kaikista halvimmista pikalaina- / kulutusluotto –firmoista, joten voimme suositella sitä kaikille. Yhtiön lainaehdot ovat erittäin kohtuulliset ja se on hyvin joustava.  Tutustu Etua.fi:n lainapalveluun ja tilaa lainaa heti!

 

Vertailussa kaikki 5000 € lainaa myöntävät yhtiöt

Lainamarkkinat ovat saaneet viimevuosina yhä enemmän ja enemmän luotonmyöntäjiä ja kilpailu on kiristynyt entisestään. Nykyään lainaajalla on vaikka kuinka paljon mahdollisuuksia lainapaikkojen suhteen ja lainavaihtoehtoja todella riittää erittäin vaativalle lainaajallekin. Korkokaton asettaminen voi astua voimaan hyvinkin pian ja vuoden vaihteen jälkeen, mutta varmuutta tälle ei kuitenkaan ole. Tämä tulisi kuitenkin tarkoittamaan sitä, että pikalaina nykyisessä muodossaan katoaisi kokonaan pois ja enää ei olisi mahdollista myöntää pienimuotoista lainaa ainakaan missään määrin kannattavasti. Lisää lainatuotteita löydät myös:

  • Lainaa 5000 euroa – heti tilille, ilmainen lainahakemus – yksi markkinoiden halvimmista!

Älä ota liikaa lainaa, budjetoi & ole tarkkana!

Lainaaminen on helppoa, joka tarkoittaa sitä, että kaikki täysi-ikäiset voivat hakea tänä päivänä lainaa verkon kautta muutamalla klikkauksella muutamassa minuutissa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainoja otetaan melko heppoisin perustein ja osa ei välttämättä ajattele sen pidemmälle asiaa ja ottaa lainaa hetken hurmion takia. Tässä on syy miksi nuoret joutuvat pikavippien takia vaikeuksiin ja harmittavan moni joutuu myös ei-toivottuun pikalainakierteeseen, joka ajaa lainaajan helposti luottotietojen menetyksen partaalle, mikäli ulkopuolista apua ei saada. Pikavippiä netistä hakiessa pitäisi miettiä aina tarkkaan, että rahat riittävät seuraavalla kuukaudella niin, että pystyt lyhentämään vipin sekä elättämään itsesi ilman ongelmia. Tämän takia pieni budjetointi on tärkeää ja omat viikoittaiset tai kuukausittaiset menot pitäisi pystyä suurin piirtein arvioimaan. Lainaajana teidän täytyy ymmärtää, että siinä vaiheessa kun lainahakemus on pistetty eteenpäin olet sitoutunut ottamaan lainan ja se pitää tietenkin myös maksaa takaisin, joten paluuta ei enää tästä ole. Lainaa tilatessa kannattaa siis miettiä tarkoin tarvitseeko sitä todella ja kuinka sen aikoo maksaa takaisin ja missä aikataulussa. Älä koskaan ota lainaa jos olet vähänkään epävarma maksukyvystäsi, sillä siitä seuraa pelkkiä ongelmia! 5000 euroa on sen verran suuri rahasumma, että sitä ei aivan kaikista paikoista voi saada tililleen heti. On kuitenkin olemassa paikkoja, joissa hakemukset käsitellään varsin nopeasti ja joista rahat voi saada tililleen jopa saman päivän aikana, mikäli hakemuksen jättää arkipäivänä. Joidenkin paikkojen kohdalla lainahakemuksen käsittely kestää jonkin aikaa, koska lainaajan maksukyvystä halutaan varmistua.  

Pidempiaikaista rahoitustarvettako?

Kulutusluotot ovat suurempaan ja pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen myönnettäviä kertaluottoja, jotka maksetaan yleensä takaisin useammassa kuukausierässä. Useimmat kulutusluottoja myöntävät yritykset toivovat hakijan tekevän selvityksen tuloistaan ja menoistaan ennen hakemuksen hyväksymistä. Tämän vuoksi kulutusluoton saa käyttöönsä hieman hitaammin kuin pikavipin, mutta tämä on toisaalta pelkkä etu hakijan kannalta – jos tulot ovat liian pienet, eikä niillä pysty selviytymään velan ottamisesta, lainaa ei kannata ottaa. Yleensä rahat kuitenkin saa tililleen joko samana päivänä, kuin lainaa on haettu, tai viimeistään viikon sisällä hakemisesta. 5000 euron suuruisen pikavipin saaminen on melko epätodennäköistä, koska monikaan paikka ei myönnä näin suuria pikalainoja, minkä lisäksi pikavippien maksuaika on erittäin lyhyt, maksimissaan kahden kuukauden mittainen. Tulojen pitäisi olla todella suuret, jotta 5000 euron suuruisen pikavipin voisi maksaa ajallaan takaisin.  

Mikä vaihtoehto on edullisin?

Edullisin kulutusluotto on sellainen, jonka vuotuinen korko on mahdollisimman pieni. Jos korko on erittäin matala, kannattaa varmistua siitä, mitä muita kuluja lainan korkojen lisäksi tulee. Jotkin paikat esimerkiksi laskuttavat tilin avaamisesta sekä avoimesta lainasaldosta kuukausimaksun tapaan. Myös muita kuluja voi tulla. Esimerkiksi 5000 euron suuruisen summan lainaaminen joustoluottotililtä voi olla hankalaa, koska tililtä tehtävistä nostoista veloitetaan nostoprovisio. Omalle tilille päätyvä raha ei siis olisi 5000 euroa, vaan aika paljon pienempi.  

Kuka voi saada 5000 euron lainan?

Lainan voi saada kuka tahansa Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on yrityksen määritelmän mukaan luottokelpoinen. Luottokelpoisuus tarkoittaa yleensä sellaista luottotietorekisteriä, jossa ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai sellaista, jossa niitä on maksimissaan kaksi kappaletta. Merkintöjen on kuitenkin oltava sellaisia, jotka on jo maksettu pois. Yleensä kuitenkin edellytetään täyttä maksuhäiriöttömyyttä. 22-vuotias on jo sen ikäinen, että voi saada lainan useimmista paikoista. Nuoremmatkin voivat saada lainan, mutta vaihtoehdot ovat hieman suppeammat. Laina myönnetään sellaiselle henkilölle, jonka voidaan olettaa iän puolesta olevan riittävän kypsä ymmärtämään, millainen sitoumus lainan ottaminen on. Lisäksi hyvin nuorella henkilöllä ei useinkaan ole sellaisia tuloja, joilla lainan lyhentämisestä voisi selvitä. Hieman enemmän ikää saavuttaneella ihmisellä on yleensä jo hieman enemmän tuloja. Lainan saamiseksi vaaditaan yleensä myös henkilökohtaista matkapuhelinliittymää sekä verkkopankkitunnuksia, joilla hakemus voidaan allekirjoittaa. Koska verkkolainoissa ei yleensä tapahdu henkilökohtaista tapaamista lainan ottajan kanssa, hänen henkilöllisyydestään täytyy voida varmistua luotettavalla tavalla. Yleensä tämä tapa on mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset.  

Kuinka kauan rahojen saaminen kestää?

Jotkin yritykset tekevät lainapäätökset hyvin nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen. Jos päätös on myönteinen, rahat voivat siirtyä tilille jo saman päivän aikana. Toisten yritysten kohdalla hakemuksen käsittely kuitenkin kestää hieman pidempään. Jos yritys selvittää hakijan maksukyvyn tulo- ja menotietojen perusteella, hakemuksen täyttäminen vie hieman pidemmän aikaa, mikä täytyy myös huomioida. Omat vuositulot kannattaa siis selvittää esimerkiksi veroilmoituksesta, jotta hakemuksen täyttäminen on sujuvampaa.  

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kuukausierissä laskun perusteella. Maksuajan pituus riippuu sopimuksesta ja se voi olla mitä tahansa yhdestä vuodesta kymmeneenkin vuoteen. Laskun voi tilata kotiin, verkkopankkiin tai sähköpostiin. Kaikkein varmin tapa on hoitaa maksaminen suoramaksusopimuksella. Siinä kuukausierää vastaava summa siirtyy automaattisesti asiakkaan tililtä yrityksen tilille sovittuna päivänä, eikä maksajalta vaadita muita toimenpiteitä kuin tilin saldon riittävyyden varmistaminen. Näin vältetään unohtamisen mahdollisuus sekä sähköpostilaskun ja paperilaskun kohdalla kyseeseen tuleva hukkumisen mahdollisuus.  

Onko mahdollista saada maksuvapaita kuukausia?

Useimmissa kulutusluotoissa maksuvapaita kuukausia on mahdollista pitää, kun lainaa on lyhennetty asianmukaisesti tietyn aikaa, esimerkiksi neljä kuukautta. Yritys ilmoittaa asiakkaalle, kun maksuvapaat kuukaudet ovat käytettävissä. Yleensä maksuvapaita kuukausia on mahdollista pitää vuoden aikana 1-2 kappaletta, mutta kuukaudet eivät yleensä saa olla peräkkäisiä.  

En pysty maksamaan lainan kuukausierää. Mitä voin tehdä?

Maksuvaikeuksissa maksuvapaan kuukauden pitäminen voi toimia hyvänä ratkaisuna, jos sellainen on mahdollista pitää. Jos maksuvaikeudet ovat suurempia, kannattaa asiasta neuvotella heti lainan tarjonneen yrityksen kanssa. On myös yrityksen etu, että asiakas ei jätä luottoaan hoitamatta tai saa maksuhäiriömerkintää. Yleensä uuden maksusuunnitelman laatiminen on mahdollista, vaikkakin maksullista. Uutta, suurempaa kulutusluottoa ei kannata hakea velkaa kattamaan, koska maksuvaikeudet seuraavat lähes varmasti myös uuteen lainaan.

Uutisia aiheesta

Mistä edullista lainaa 5000 euroa vuonna 2022