Luottokorttivelkojen yhdistäminen: Miksi se on hyvä idea?

Luottokorttivelkojen yhdistaminen

Kulutusluottoa24.fi:n avulla luottokorttivelkojen yhdistäminen on paitsi helppoa, myös taloudellisesti järkevää. Kun yhdistät luottokorttivelat yhdeksi lainaksi, voit säästää merkittävästi rahaa koroissa ja kuluissa. Luottokorttivelkojen yhdistäminen tarkoittaa, että maksat pois useita pienempiä luottokorttilainoja yhdellä suuremmalla lainalla. Tämä yksinkertaistaa taloudenhoitoasi, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Kulutusluottoa24.fi:n tarjoamat edut luottokorttivelkojen yhdistämisessä

Kulutusluottoa24.fi tarjoaa useita etuja, kun päätät yhdistää luottokorttivelkasi. Voit hakea yhdistelylainaa helposti ja nopeasti verkkopalvelumme kautta. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat maksetaan tilillesi usein jo saman päivän aikana. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset korot ja joustavat takaisinmaksuehdot. Voit myös hyödyntää yhdistelylaina -palveluamme, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kuinka paljon säästät yhdistämällä luottokorttivelat Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Yhdistämällä luottokorttivelkasi voit säästää huomattavia summia rahaa. Korkomenot pienenevät, kun maksat pois korkeakorkoiset luottokorttivelat ja otat tilalle yhden edullisemman yhdistelmälainan. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta. Voit laskea potentiaaliset säästösi käyttämällä sivustollamme olevaa laskuria.

Kun yhdistät luottokorttivelkasi, sinun on myös helpompi hahmottaa kokonaisvelkasi määrä ja hallita talouttasi. Tämä voi auttaa sinua välttämään lisävelkaantumista ja parantamaan taloudellista tilannettasi pitkällä aikavälillä. Jopa pienet säästöt kuukausittaisissa koroissa ja kuluissa voivat kertyä merkittäviksi summiksi ajan myötä. Joten miksi et tekisi taloudenhallinnastasi helpompaa ja edullisempaa luottoa netistä hankkimalla?

Muista, että luottokorttivelkojen yhdistäminen ei ole vain kotimaisten luottokorttien varattua. Voit yhdistää myös lainaa ulkomailta Kulutusluottoa24.fi:n avulla. Riippumatta siitä, mistä lainasi ovat peräisin, me autamme sinua yksinkertaistamaan taloudenhoitoasi ja säästämään rahaa.

Luottokorttivelkojen yhdistämisen edellytykset

Kenelle luottokorttivelkojen yhdistäminen on mahdollista?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen on mahdollista jokaiselle, jolla on useita eri luottokortteja ja haluaa yksinkertaistaa taloudenhoitoaan. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on vaikeuksia hallita useita eri luottokorttilaskuja tai jos haluat saada parempaa käsitystä taloudestasi. Lainojen yhdistäminen voi myös auttaa säästämään kuluissa, sillä usein yhden suuremman lainan korko on pienempi kuin useiden pienempien lainojen korot yhteensä.

Mitä tarvitset luottokorttivelkojen yhdistämiseen Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen Kulutusluottoa24.fi:n kautta on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Tarvitset ensinnäkin selkeän käsityksen siitä, kuinka paljon velkaa sinulla on. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on kerättävä kaikki luottokorttilaskusi ja laskettava yhteen velkojesi kokonaismäärä.

 • Sen jälkeen voit täyttää hakemuksen Kulutusluottoa24.fi:n verkkosivuilla. Hakemuksessa sinulta kysytään perustietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja tulotiedot.
 • Hakemuksen täyttämisen jälkeen Kulutusluottoa24.fi arvioi hakemuksesi. Jos hakemuksesi hyväksytään, he ottavat yhteyttä sinuun ja keskustelevat kanssasi lainan yksityiskohdista.
 • Lopuksi, kun laina on hyväksytty, voit käyttää lainan maksamaan pois luottokorttivelkasi. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina maksettavana, joka tekee talouden hallinnasta helpompaa ja selkeämpää.

Yhdistä lainat Kulutusluottoa24.fi:n kautta ja yksinkertaista taloudenhoitoasi. Luottokorttivelkojen yhdistäminen voi olla tehokas tapa hallita velkaa ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Yhdistelylainan korko ja takaisinmaksuaika

Miten yhdistelylainan korko määräytyy Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Kulutusluottoa24.fi:n kautta haetun yhdistelylainan korko määräytyy lainanantajan, lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Yleisesti ottaen, korot vaihtelevat muutamasta prosentista jopa kymmeneen prosenttiin. On tärkeää huomata, että lainan korko on yksilöllinen ja määritetään aina tapauskohtaisesti. Jokainen lainanantaja tekee oman riskiarvionsa ja päättää koron sen perusteella.

Yhdistelylainan hakemusprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja vaivaton. Täytettyäsi hakemuksen, saat tarjouksia useilta eri lainanantajilta. Tämän jälkeen voit vertailla eri tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman. Tässä vaiheessa lainavertailu on erittäin hyödyllinen työkalu.

Yhdistelylainan takaisinmaksuaika ja sen vaikutus kokonaiskustannuksiin

Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän korkoa ehdit maksaa laina-aikana. Toisaalta, lyhyempi takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kuukausieriä. On tärkeää löytää tasapaino näiden kahden välillä.

  Tonttilaina

Esimerkiksi 10 000 euron yhdistelylainan kohdalla, 5 vuoden takaisinmaksuajalla ja 5% korolla, maksat yhteensä noin 11 322 euroa. Jos takaisinmaksuaika on 10 vuotta samalla korolla, maksat yhteensä noin 12 748 euroa. Tämä tarkoittaa, että pidemmällä takaisinmaksuajalla maksat enemmän korkoa.

Yhdistelylainan hakeminen Kulutusluottoa24.fi:n kautta on sekä joustavaa että yksinkertaista. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ja saat päätöksen nopeasti. Kun olet saanut lainapäätöksen, voit itse päättää, hyväksytkö sen vai et. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä päätöksen, joka on sinulle taloudellisesti järkevin. Lisätietoa edullisen lainan hakemisesta löydät sivultamme Edullinen laina.

Luottokorttivelkojen yhdistäminen askel askeleelta

Luottokorttivelkojen yhdistäminen voi olla ratkaiseva toimenpide taloudellisen tilanteesi selkeyttämisessä ja hallinnassa. Kulutusluottoa24.fi tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden yhdistää luottokorttivelat yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Tässä on yksinkertainen askel askeleelta -ohje luottokorttivelkojen yhdistämiseen.

Kuinka yhdistät luottokorttivelkasi Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

 1. Aloita kirjautumalla sisään Kulutusluottoa24.fi -sivustolle.
 2. Klikkaa valikosta kohtaa ”Lainojen yhdistäminen”.
 3. Täytä lomake tarkasti ja totuudenmukaisesti. Liitä mukaan tiedot kaikista luottokorttiveloistasi.
 4. Lähetä lomake ja odota palautetta. Meidän asiantuntijamme käsittelevät hakemuksesi ja tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun luottokorttivelkojesi yhdistämiseen.
 5. Kun olet saanut hyväksynnän, voit yhdistää luottokorttivelat ja hallita niitä yhdessä paikassa.

Miten toimia, jos luottojen yhdistäminen ei onnistu?

Joskus luottokorttivelkojen yhdistäminen ei välttämättä onnistu. Tämä voi johtua monista syistä, kuten liian korkeasta velkamäärästä tai heikosta luottotiedosta. Tässä tapauksessa kannattaa harkita muita vaihtoehtoja velkojen hallintaan.

 • Voit hakea henkilökohtaista neuvontaa talous- ja velkaneuvojalta.
 • Voit myös harkita muita tapoja velkojen maksamiseen, kuten ylimääräisten tulojen hankkimista tai kulujen leikkaamista.
 • Myös velkajärjestely voi olla mahdollinen ratkaisu joissakin tapauksissa.

On tärkeää muistaa, että jokaisen tilanne on yksilöllinen. Me Kulutusluottoa24.fi:ssä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun taloudelliseen tilanteeseesi.

Yhdistelylainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa

Luottokorttivelkojen yhdistäminen yhdessä toisen henkilön kanssa voi tuoda monia etuja. Yhteishakijan kanssa haettavan yhdistelylainan avulla voidaan usein saavuttaa paremmat lainaehdot ja pienemmät kuukausittaiset kustannukset. Tämä mahdollistuu, koska yhteishakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan korkoon ja muihin ehtoihin.

Yhteishakijan kanssa haettavan yhdistelylainan hyödyt ja huomioitavat seikat

 • Säästää rahaa: Yhteishakijan kanssa haettava yhdistelylaina voi auttaa pienentämään kuukausittaisia lainanhoitokuluja. Yhdistämällä luottokorttivelat yhdeksi lainaksi voi saada paremmat ehdot ja pienemmän koron.
 • Paremmat lainaehdot: Yhteishakijan kanssa haettava yhdistelylaina voi tarjota paremmat lainaehdot. Tämä johtuu siitä, että yhteishakijan taloudellinen tilanne huomioidaan lainaa myönnettäessä.
 • Yksinkertaisempi taloudenhoito: Yhdistämällä useat luottokorttivelat yhdeksi lainaksi on helpompi hallinnoida taloutta. Yhden lainan takaisinmaksu on yksinkertaisempaa kuin useiden erillisten lainojen hoitaminen.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yhteishakijan kanssa haettava yhdistelylaina edellyttää molempien hakijoiden taloudellisen tilanteen huomioimista. Molempien hakijoiden tulee olla valmiita sitoutumaan lainan takaisinmaksuun. Yhteishakijan kanssa haettavan yhdistelylainan hakeminen on vakava taloudellinen sitoumus, joka edellyttää molemmilta osapuolilta vastuullisuutta ja luotettavuutta.

Jos olet 18-vuotias ja mietit mistä lainaa 18-vuotiaalle, yhdistelylaina yhteishakijan kanssa voi olla ratkaisu. Samoin, jos olet suunnittelemassa remonttia ja mietit remonttilainaa, yhdistelylainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa voi auttaa saamaan paremmat lainaehdot.

Kuinka paljon maksuaikaa tarvitset yhdistelylainallesi Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen on tehokas keino yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja saada parempi käsitys omasta taloudellisesta tilanteesta. Kulutusluottoa24.fi tarjoaa ratkaisun, jossa voit yhdistää useamman luottokorttivelan yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Mutta kuinka paljon maksuaikaa sinun pitäisi ottaa yhdistelylainallesi?

Yhdistelylainan maksuaika on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Maksuaika kannattaa valita niin, että se sopii omaan taloustilanteeseesi ja mahdollistaa lainan takaisinmaksun sujuvasti. Kulutusluottoa24.fi:n kanssa voit neuvotella itsellesi sopivan maksuajan.

On tärkeää huomata, että maksuaika ei saa olla liian lyhyt, sillä se voi johtaa suuriin kuukausittaisiin maksuihin. Toisaalta liian pitkä maksuaika voi puolestaan johtaa korkeampiin kokonaiskustannuksiin koron kertyessä pidemmän ajan. Siksi on tärkeää löytää tasapaino maksuajan pituuden ja kuukausittaisen takaisinmaksun suhteen.

  Lainaa työttömälle

Yhdistelylainan avulla voit myös saavuttaa säästöjä, sillä usein yhdistelylainan korko on matalampi kuin erillisten luottokorttivelkojen korot yhteensä. Lisäksi yhdistelylainan avulla voit vähentää hallinnollista työtä, kun sinun tarvitsee seurata vain yhtä lainaa useiden sijaan.

Näin ollen, luottokorttivelkojen yhdistäminen Kulutusluottoa24.fi:n kautta on turvallinen tapa selkeyttää taloutta ja vähentää kuluja. Kuten venelainan kohdalla, myös yhdistelylainan kohdalla on tärkeää tehdä hyvin harkittuja päätöksiä, jotka perustuvat omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Mitä lainoja voit yhdistää yhdistelylainalla Kulutusluottoa24.fi:n kautta?

Kulutusluottoa24.fi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää erilaisia lainoja, jotta voit saavuttaa selkeämmän ja yksinkertaisemman talouden hallinnan. Yhdistämisen avulla voit keskittää lainasi yhteen paikkaan, mikä tekee niiden hallinnasta helpompaa ja saattaa myös tuoda säästöjä.

Lainojen yhdistäminen on mahdollista monenlaisten lainojen kohdalla. Tällaisia ovat esimerkiksi:

 • Kulutusluotot
 • Pikavipit
 • Joustoluotot
 • Osamaksusopimukset
 • Luottokorttivelat

Näin voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin sinulla on vain yksi lainanantaja, jonka kanssa toimia. Tämä voi helpottaa lainojen hallintaa ja mahdollisesti myös alentaa lainan kustannuksia.

On tärkeää huomata, että lainojen yhdistäminen ei ole aina paras ratkaisu kaikille. Jokaisen lainanhakijan tilanne on yksilöllinen, ja siksi onkin tärkeää tehdä huolellinen arvio siitä, onko lainojen yhdistäminen järkevää juuri sinun tilanteessasi.

Jos olet epävarma siitä, voiko juuri sinun lainasi yhdistää, ota yhteyttä Kulutusluottoa24.fi:n asiantuntijoihin. He auttavat mielellään löytämään ratkaisun, joka sopii parhaiten juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Mitä riskejä luottokorttivelkojen yhdistämisessä voi olla?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen voi tarjota houkuttelevan keinon yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja saada parempi käsitys omasta velkatilanteesta. Kuitenkin, kuten kaikessa lainanhallinnassa, myös tässä vaihtoehdossa on mahdollisia haittapuolia ja riskejä, joita tulee harkita.

Velkaantumisen riski

Yksi huomattava riski liittyy siihen, että yhdistämisen jälkeen luottokortit ovat jälleen käytettävissä. Tämä voi johtaa kiusaukseen käyttää niitä uudelleen ja pahentaa velkatilannetta entisestään. On tärkeää ymmärtää, että luottokorttivelkojen yhdistäminen ei poista velkaa, vaan se vain siirtää sen toiseen paikkaan.

Kustannusriski

Luottokorttivelkojen yhdistämisen yhteydessä voi tulla myös lisäkuluja. Näitä voivat olla esimerkiksi lainan järjestelypalkkiot tai muut hallinnolliset kulut. On tärkeää laskea nämä kustannukset mukaan, kun vertaillaan eri lainavaihtoehtoja.

Korkoriski

Yhdistelylainan korko voi olla korkeampi kuin luottokorttien alkuperäinen korko. Tämä voi johtaa siihen, että velan kokonaiskustannukset kasvavat pitkällä aikavälillä.

Ennen kuin teet päätöksen luottokorttivelkojen yhdistämisestä, kannattaa ottaa huomioon kaikki nämä tekijät ja punnita niiden merkitystä omassa taloudellisessa tilanteessa. Jos epäilet, olisiko luottokorttivelkojen yhdistäminen sinulle sopiva vaihtoehto, voit aina kääntyä asiantuntijan puoleen.

Kattavampaa tietoa erilaisista lainavaihtoehdoista, kuten esimerkiksi joustolainasta, löydät verkkosivuiltamme.

Hyvät puolet

 • Luottokorttivelkojen yhdistäminen tuo selkeyttä talouden hallintaan.
 • Yksittäisten luottokorttimaksujen hallinnointi korvautuu yhdellä kuukausittaisella maksulla.
 • Kulutusluottoa24.fi tarjoaa useita vaihtoehtoja luottokorttivelan yhdistämiseen.
 • Palvelu voi pienentää kuukausittaisia velanhoitokustannuksia.
 • Palvelu tarjoaa henkilökohtaisen neuvonnan ja asiakaspalvelun velan yhdistämiseen liittyvissä asioissa.

Huonot puolet

 • Velkojen yhdistäminen saattaa johtaa pidempään maksuaikaan, mikä voi lisätä velan kokonaiskustannuksia.
 • Palvelun käyttö edellyttää, että kaikki luottokorttivelat ovat peräisin Suomessa toimivilta luotonantajilta.
 • Yhdistelylainan hakeminen saattaa vaatia enemmän aikaa ja vaivaa kuin yksittäisten luottokorttivelkojen hallinnointi.
 • Yhdistelylainan saaminen edellyttää hyvää luottotietoa ja riittävän suurta säännöllistä tuloa.

Luottokorttivelkojen yhdistäminen: Miksi se on hyvä idea?

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on luottokorttivelkojen yhdistäminen?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen tarkoittaa useiden eri luottokorttivelkojen kasaamista yhdeksi suuremmaksi velaksi, jota hoidetaan yhdellä kuukausittaisella maksulla. Tämä voi helpottaa velan hallintaa ja mahdollisesti alentaa kuukausittaisia maksuja tai korkokuluja.

Miten luottokorttivelkojen yhdistäminen helpottaa talouden hallintaa?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen helpottaa talouden hallintaa useilla tavoilla. Ensinnäkin, kun kaikki velat on koottu yhteen, on helpompi seurata niiden kokonaismäärää ja maksuaikataulua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia useista eri eräpäivistä tai korkeista koroista, jotka liittyvät useiden luottokorttien käyttöön. Toiseksi, velkojen yhdistäminen voi vähentää kuukausittaisia maksuja, koska yhdistelylainan korko on usein alhaisempi kuin luottokorttien korot. Tämä voi vapauttaa rahaa muuhun käyttöön ja mahdollistaa velan nopeamman lyhentämisen. Lopuksi, velkojen yhdistäminen voi parantaa luottoluokitustasi, koska se näyttää, että olet ottanut aktiivisen askeleen velkojesi hallintaan.

  Lainaa yhteishakijan kanssa

Kuinka paljon voisin saada yhdistelylainaa luottokorttivelkojeni yhdistämiseen?

Yhdistelylainan määrä riippuu monista tekijöistä, kuten tuloistasi, nykyisestä velkasummastasi ja luottokelpoisuudestasi. Yleensä yhdistelylainaa on mahdollista saada jopa 60 000 euroa, mutta lopullinen summa määräytyy aina tapauskohtaisesti.

Voiko luottokorttivelkojen yhdistäminen vaikuttaa luottotietoihini?

Kyllä, luottokorttivelkojen yhdistäminen voi vaikuttaa luottotietoihisi. Kun yhdistät velkasi, uusi lainanantaja tekee luottotietojen tarkistuksen, joka näkyy luottotiedoissasi. Jos sinulla on monia luottotietojen tarkistuksia lyhyessä ajassa, se voi vaikuttaa negatiivisesti luottopisteisiisi. Toisaalta, jos maksat yhdistetyn lainan takaisin ajallaan, se voi parantaa luottotietojasi pitkällä aikavälillä.

Miten luottokorttivelkojen yhdistäminen voi vähentää kustannuksiani?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen voi vähentää kustannuksiasi usealla tavalla. Ensinnäkin, kun yhdistät useat velat yhdeksi, sinun tarvitsee maksaa vain yhtä korkoa useiden eri korkojen sijaan. Tämä voi merkittävästi vähentää sinun kuukausittaisia maksujasi. Lisäksi, yhdistämällä velat, voit saada paremman korkotarjouksen, joka voi myös vähentää kustannuksiasi. Lopuksi, yhdistämällä velat, sinun ei tarvitse huolehtia useiden eri maksujen hallinnasta, mikä voi säästää aikaa ja vaivaa, ja vähentää mahdollisuutta unohtaa maksu, mikä voisi johtaa myöhästymismaksuihin.

Kenelle luottokorttivelkojen yhdistäminen sopii?

Luottokorttivelkojen yhdistäminen sopii henkilöille, jotka haluavat selkeyttää talouttaan ja pienentää kuukausittaisia kulujaan. Se on hyvä ratkaisu erityisesti niille, joilla on useita eri luottokorttivelkoja ja jotka haluavat yhdistää ne yhdeksi hallittavammaksi lainaksi. Yhdistäminen voi myös auttaa vähentämään korkeita korkokuluja, jotka usein liittyvät luottokorttilainoihin.

Onko mahdollista yhdistää vain osa luottokorttiveloista?

Kyllä, on mahdollista yhdistää vain osa luottokorttiveloista. Voit valita, mitkä luottokorttivelat haluat yhdistää ja jättää muut erillisiksi. Tämä voi olla hyödyllistä, jos esimerkiksi jotkin velat sisältävät erityisen korkeat korot tai jos haluat pitää tiettyjä velkoja erillään muista syistä.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Yhdistelylainan korko määräytyy useiden tekijöiden, kuten lainan määrän, maksuajan ja lainanottajan taloudellisen tilanteen perusteella. Korko voi vaihdella suurestikin eri lainantarjoajien välillä, mutta yleisesti ottaen se on usein edullisempi kuin luottokorttivelkojen korot.

Mitä tehdä, jos luottokorttivelkojen yhdistäminen ei onnistu?

Jos luottokorttivelkojen yhdistäminen ei onnistu, on olemassa useita muita vaihtoehtoja. Ensimmäinen askel on aina ottaa yhteyttä velkojiin ja keskustella mahdollisista maksusuunnitelmista. Myös talousneuvojien ja velkaneuvonnan puoleen kannattaa kääntyä. He voivat auttaa sinua löytämään keinoja velkojen hallintaan ja maksamiseen. Voit myös harkita budjetin laatimista ja säästösuunnitelman tekemistä, jotta saat taloutesi tasapainoon. Muista, että avun hakeminen on tärkeää, älä jää yksin velkaongelmiesi kanssa.

Voinko maksaa yhdistelylainan nopeammin pois?

Kyllä, voit maksaa yhdistelylainan nopeammin pois. Lainan nopeampi takaisinmaksu voi säästää sinulle korkokustannuksissa, mutta muista tarkistaa lainasopimuksestasi mahdolliset ennen aikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvat kulut.

Millaista korkoa tarjotaan luottokorttivelkojen yhdistämiseen?

Luottokorttivelkojen yhdistämisen korko riippuu lainan määrästä, laina-ajasta sekä hakijan taloudellisesta tilanteesta. Yleensä korko on kuitenkin huomattavasti edullisempi kuin luottokorttien korot, tyypillisesti 4-10% välillä.

Miten luottokorttivelat pitäisi järjestää, kun ne haluaa yhdistää?

Luottokorttivelkojen järjestämiseksi ja yhdistämiseksi kannattaa ensin laatia yksityiskohtainen luettelo kaikista veloista. Luettelossa tulisi olla tiedot velkojen kokonaismäärästä, korkoprosenteista sekä kuukausittaisista lyhennyksistä. Tämän jälkeen kannattaa tutustua eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamiin yhdistelylainoihin ja vertailla niiden ehtoja sekä kustannuksia. Kun sopiva laina on löytynyt, haetaan sitä ja käytetään sen saatu summa luottokorttivelkojen maksuun. Näin kaikki velat saadaan yhdistettyä yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

Samankaltaiset artikkelit