Clicky

Kulutusluottovertailu 2017 – hae halvin kulutusluotto heti tilillesi meiltä

/Kulutusluottovertailu 2017 – hae halvin kulutusluotto heti tilillesi meiltä
Kulutusluottovertailu 2017 – hae halvin kulutusluotto heti tilillesi meiltä 2017-10-10T20:10:13+00:00

Sivuston kulutusluottovertailu kattaa kaikki edullisimmat kulutusluotot, jotka pitävät sisällään kaikki lainat 500 eurosta jopa 30 000 euroon asti! Olemme listanneet mistä löytyy kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia ja myös sellaisia vaihtoehtoja, mitkä vaativat vakuuksia. Olemme eritelleet sivuston siten, että jokaisesta yleisimmästä lainasummasta on oma osio erikseen eli esimerkiksi kulutusluotto kulutusluotto 1500 €, kulutusluotto 3000 € sekä vielä kulutusluotto 4000 € varten on luoto oma kulutusluottovertailu, jossa on vertailussa kaikki kyseisen summan kulutusluotot ja niitä myöntävät firmat.

Tämän sivuston tarkoitus on ohjata lainaa hakevat oikealle osiolle ja lisäksi alhaalla on kerrattu asioita mitä lainatessa kannattaa huomioida. Kulutusluottovertailu kannattaa tehdä tarkasti ja siihen on suositeltavaa käyttää aikaa ainakin vartin verran ja jos kyse on isommista lainasummista, kannattaa todella miettiä ja käydä konsultoimassa myös pankkeja. Tällä tavalla on helpointa löytää paras kulutusluotto juuri teille sopivilla lainaehdoilla, takaisinmaksuajalla ja todellisilla vuosikoroilla.

 

Nopsalaina lainaa heti tilille 15 minuutissa!

NopsalainaNopsalaina on yksi halvimmista luotoista ja tarjoaa kulutusluottoa 1500 – 15 000 € väliltä 6 – 72 kuukauden maksuajalla ja se sai kulutusluottovertailussamme kaikista parhaimmat pisteet. Se on sitä paitsi edullinen niin myös erittäin toimiva turvallisuuden ja palvelun toimivuuden suhteen. Lainahakemukset käsitellään lähes välittömästi ja yleensä jopa 15 minuutin sisään. Nopsalainasta on tullut yksi kiistatta parhaimmista keskisuurta kulutusluottoa myöntävistä firmoista ja suosittelemme sitä kenelle tahansa, joka tarvitsee lainaa 1500 – 15000 euron väliltä ja on vähintään 22-vuotias. Katso Nopsalainan lainaehdot ja tilaa kulutusluotto heti tilille!

Freedom Rahoitus on monipuolinen lainayhtiö

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on edullisin kulutusluotto, sillä se on ainutlaatuinen ja markkinoiden monipuolisin lainapaikka. Sen kautta saat haettua kulutusluottoa joka lähtöön 500  30 000 euron väliltä aina 1-12 vuoden maksuaikataululla. Tutustu, täytä hakemus ja saat pian vastauksena useita eri lainatarjouksia. Näistä voit valita parhaimman vaihtoehdon tai voit myös olla valitsematta. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään. Yhtiö tarjoaa myös jokaiselle lainaajalle oman henkilökohtaisen lainaneuvojan ilman lisäkustannuksia. Kaikki Freedom Rahoituksen lainatuotteet ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä ilmaiseksi netistä. Tutustu ja hae omasi jo tänään.

Aasa lainaa ilman vakuuksia 2000-5000 €

AasaAasa myöntää lainaa ilman vakuuksia 2000 – 5000 euron väliltä 3 – 36 kuukauden takaisin maksuajalla ja se on myös erinomainen vaihtoehto kulutusluotolle. Kulutusluottovertailumme suosittelee Aasaa kaikille, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Voit pistää lainahakemuksen eteenpäin Aasan sivuilta kätevästi ja se ei maksa sinulle mitään. Lainapäätös tulee nopeasti ja asiakaspalvelu sekä muut systeemit pelaavat erinomaisesti. Lue lisää Aasan lainaehdoista ja tilaa kulutusluotto ilman vakuuksia jo tänään!

 

Pienimuotoinen kulutusluottojen vertailu kannattaa aina – säästät aikaa ja rahaa – löydä halvin kulutusluotto heti tilille

kulutusluotto vertailuLainatessa  kannattaa olla kärsivällinen siitäkin huolimatta, että rahan tarve on akuutti, koska säästät pienellä vertailulla ison pennin ja aikaa ei tuhlaannu montaakaan minuuttia jos osaat etsiä oikeista paikoista lainaa. Tämä kulutusluottovertailu pyrkii nopeuttamaan käyttäjiemme lainanhakua ja tekemään siitä helppoa ja vaivatonta etsimällä sinulle sen, mikä on kaikista halvin kulutusluotto. Lainavertailu kannattaa aloittaa ottamalla selvää yrityksistä ja samalla miettimällä minkä suuruista lainaa aikoo hakea. Kaikki yritykset eivät myönnä kaiken kokoisia lainoja, joten kannattaa siis ensin selvittää lainan tarpeen määrä ja sitten lähteä tutkimaan mahdollisia yrityksiä. Meidän kulutusluotto vertailu auttaa teitä kuitenkin tässäkin, sillä firmat on lueteltuna kätevästi ja pääset tutkimaan niitä yhdellä klikkauksella. Näin vertailu käy erittäin helposti ja huomaatte, että suurin osa työstä on jo tehty ja teidän tehtävänä on vain enää valita oikean suuruinen laina.

Suomalaiset ovat innoikkaita säästämään, mutta rahaa säästetään kuitenkin osittain väärissä asioissa. Pennin venyttämistä harrastetaan osittain senkin takia, että ihmisillä ei yksinkertaisesti ole varaa ja monien taloudet ovat tiukilla. Lainaamisessa voit säästää huomattavasti, kun unohdat pankkien myöntämät lainat, joissa jo avausmaksut ovat järjettömän hintavia. Uusia paikkoja tulee aina silloin tällöin ja esim Ege on yksi niistä. Pankit mainostavat kulutusluottoja pienellä todellisella vuosikorolla mikä pitää kyllä paikkansa, mutta avausmaksu ja muut maksut tuovat lainaan rutkasti hintaa lisää ja näitä ei mainita missään kovin suureen ääneen.

Kulutusluotot 2018 – mitä lainatessa tulee huomioida nykyään?

kulutusluottovertailuTärkeintä on lukea aina ensin lainaehdot. Oli hakemassa mitä hyvänsä lainaa, joko suurempaa kulutusluottoa, lainaa pankista tai vastaavasti pienempää pikavippiä, niin aina on syytä lukea lainaehdot. Tämä on kaikista tärkein elementti lainatessa ja näin säästyt kaikilta mahdollisilta yllätyksiltä ja tiedät missä mennään. Kartoita lainan tarpeesi, mieti todella kuinka paljon rahaa tarvitset lainaan, koska monetkulutusluottoyritykset lainaavat joustavasti ja jotkut myöntävät lainaa jopa euron tarkkuudella eli voit todella lainata juuri niin paljon kuin tarvitset.

Seuraavaksi kannattaa lähteä katsomaan mistä lainaa voi hakea ja tässä auttaa parhaiten kulutusluottovertailu, joka nopeuttaa hommaa sillä tavalla, että lainaa hakevan henkilön ei tarvitse itse etsiä kulutusluottoa myöntäviä yrityksiä vaan firmat ovat listattuna sivuille ja niistä löytyy kaikki tarvittava informaatio. Näin pystyt nopeasti katsomaan, mitkä yritykset voisivat olla potentiaalisia lainapaikkoja ja voit tutkia lisää niistä niiden omilta sivuilta. Tämän vaikeampaa se ei ole ja muuta ei tarvita. Pieni lainavertailu, lainatarpeen kartoitus, lainaehtojen lukeminen ja lainahakemuksen täyttäminen verkossa. Alhaalla vielä viisi vaihetta kuinka lainan hakeminen käytännössä suoritetaan:

  1.  Lainatarpeen kartoitus – mieti kuinka paljon lainaa tarvitset
  2.  Pienimuotoinen lainavertailu – valitse itsellesi paras lainapaikka
  3.  Lainaehtojen lukeminen ja hyväksyminen
  4. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa
  5. Lainahakemuksen hyväksyminen -> Rahat tilillesi

Tässä on 5 vaihetta, jotka läpi käymällä saat lainaa tilillesi helposti ja nopeasti. Lainaamisesta on tullut 2017 vuoteen mennessä todella helppoa ja kun vertaa viime vuosituhanteen niin todella suuri harppaus on otettu ja parempaan suuntaan. Lainaa otetaan yhä enemmän ja keskimääräinen lainamäärä suomalaista kohden on noussut vuosi vuodelta aavistuksen. Kaikki maksaa nykyään enemmän ja ihmisten on otettavaa lainaa varsinkin asuntoa varten. Keskimääräinen lainasumma mitä otetaan on kuitenkin alle 300 euroa jos ei laske mukaan asuntolainoja ja muita merkittävän suuria kulutusluottoja. Tästä huomaa kuinka suuressa suosiossa pikavipit ovat ja kuinka paljon niitä todella otetaan. Myös luotot ovat kovassa kysynnässä ja etenkin 1000 euron kulutusluotto, jota haetaan ylivoimaisesti eniten. Seuraavaksi tulee 2000 € kulutusluotto ja sen jälkeen tästä suuremmat kulutusluotot.

Palautetta lainavertailusta – kerro mistä pidit / et pitänyt!

Haluamme kehittää kulutusluottoa24.fi –sivustosta entistä paremman ja meille on hyvin tärkeää saada palautetta käyttäjiltämme. Tätä kautta saamme tietää, onko sivustosta ollut teille apua ja jos ei, niin mitä voisimme mahdollisesti tehdä parantaaksemme sivuston käyttömukavuutta ja helpottaaksemme lainan etsimistä entisestään. Oli palautteesi siis negatiivista tai positiivista, niin älä missään tapauksessa epäröi ottaa meihin yhteyttä. Luemme jokaisen palautteen ajatuksen kanssa ja kaikki pyritään huomioimaan. Jos saamme rakentavaa palautetta, käytämme sitä hyväksi kun sivua päivitetään. Kiitos jo etukäteen kaikille!

Kulutusluotto
  • Arvosana - 99
99