(Last Updated On: 17.9.2020)

Etsitkö lainaa 2000 euroa heti ilman vakuuksia tai takaajia parhailla mahdollisilla lainaehdoilla? Tämän 2000 € lainavertailun kautta löydät varmasti sinun tarpeita ja kriteereitä vastaavan lainan käden käänteessä. Olemme vertailleet kaikki tämän hetken kulutusluottoalan yritykset ja löydät vertailustamme meidän ja myös kuluttajien mielestä parhaimmat vaihtoehdot 2000 euron lainalle. Tutustu alapuolella lainavalikoimaan ja valitse parhaimmalta tuntuva yritys.

Parhaat lainapaikat 2000e luotolle

Nopsalaina on nimensä mukainen eli nopea

Lainaa 2000 euroaNopsalaina on erinomainen vaihtoehto jos haluat rahat tilille välittömästi ja haluat 2000e lainasi erittäin halpaan hintaan. Nopsalaina on meidän ykkösvalinta ja se on myös tämän hetken kuluttajien suosikki. Nopsalainan kautta voit hakea lainaa 2000 – 20 000 € väliltä kätevästi verkkohakemuksella, mikäli olet vähintään 22 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö. Laina-aika on valittavissanne 6 – 120 kuukauden väliltä. Nopsalaina tekee lainapäätöksen aina noin 15 minuutissa ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan yrityksen sivuilla. Allekirjoitettuasi sen, saat rahat välittömästi tilille. Jos siis olet nopean rahoituksen tarpeessa niin on Nopsalaina ehdottomasti sinun vaihtoehtosi.  

Etua.fi – kulutusluottoa 2000 euroa vaivattomasti laajasta valikoimasta

Etua.fiEtua.fi on hyvä vaihtoehto minkä tahansa suuruiselle kulutusluotolle ja valikoimaa löytyy varsin laajalti, nimittäin firma tarjoaa kulutusluottoja aina alkaen 500 euron lainasta jopa 35 000 € asti. Voit valita lainaasi maksuaikaa 1 – 5 vuoden väliltä ja lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään. Lainahakemuksia voi pistää eteenpäin kellon ympäri 24h ja se tapahtuu kätevästi netissä verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen Etua.fi:n sivuilla. Yritys tarjoaa kulutusluottojen lisäksi myös suurempia asuntolainoja sekä luottokorttia. Asuntolainan takaisinmaksuaika ja muut ehdot neuvotellaan erikseen. Mikäli Etua.fi tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, niin suosittelemme lukemaan lainaehdot ja tilaamaan lainaa 2000 € jo tänään!  

Freedom Rahoitukselta vakuudeton 2000 euron laina edullisesti

2000 euroa lainaaFreedom Rahoitus on toinen suurempia kulutusluottoja myöntävä yritys, jonka kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 30 000 € väliltä. 2000 euron kulutusluotto irtoaa Freedom Rahoitukselta erittäin edulliseen hintaan ja voit valita maksuajan jopa 1 – 12 vuoden väliltä eli maksuaikaa riittää kenen tahansa tarpeisiin. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä ilmaiseksi netistä. Freedom Rahoituksen kautta hakiessasi saat aina ilman lainaneuvojan, jonka kanssa käytte läpi lainavaihtoehdot ja valitsette parhaimman mahdollisen lainan sinun tarpeitasi ajatellen. Hae lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia jo tänään Freedom Rahoituksen kautta.

Yleislaina on toimiva lainaratkaisu

YleislainaYleislaina on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset 2000 € luottoa, sillä sitä kautta voit hakea lainan edullisesti ja nopeasti tilille. Yleislainan lainavalikoima on 2000 – 5000 € luoton väliltä ja lainoissa on 6- 24 kuukauden takaisinmaksuaika. Yleislainan kautta lainan hakeminen tapahtuu verkossa ja et maksa siitä luonnollisesti mitään. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, saat postiisi lainasopimuksen allekirjoitettavaksi. Kun olet allekirjoittanut ja lähettänyt sopimuksen eteenpäin tullaan rahat toimittamaan tilillesi välittömästi. Lue lisää Yleislainan lainaehdoista ja hae 2000 euroa kulutusluottoa jo tänään.

Lainaa 2000 euroa edullisesti

2000 euron laina on mahdollista hakea edulliseen hintaan ja jotkut lainapaikat myöntävät tämän summan myös täysin korottomana sekä kuluttomana. Yleisesti keskimääräinen todellinen vuosikorko vaihtelee 4.99% ja 50% välimaastossa, riippuen haluatko lainalle pitkän maksuajan vai maksatko sen kertaluottona pois.

Yleisimpiä ehtoja hakiessasi 2000e luottoa

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Yhä useammat yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia eli lainan saaminen on helpottunut entisestään, varsinkin kun kyseessä on luottokelpoinen henkilö. Maksuhäiriömerkinnän saaneella on kuitenkin ongelmia lainan saamisessa ja useammat yritykset eivät sitä myönnä. Esimerkiksi 2000 euron laina on saatavissa useammasta eri lainapaikasta täysin ilman vakuuksia ja rahojen toimitus tilille on nopeaa.

Mistä edullisin mahdollinen luotto ilman takaajia?

Halvin 2000 euron laina on sellainen, jonka korko on mahdollisimman pieni, ja josta aiheutuu mahdollisimman vähän muita kuluja koron lisäksi. Riippuu toivotusta maksuajasta, kannattaako harkita pikavippiä, kulutusluottoa vai kenties vertaislainaa. Myös rahantarpeen kiireellisyys vaikuttaa siihen, millainen laina kannattaa ottaa. Joissain tapauksissa on myös mahdollista saada laina ilman korkoa.

Pikavippiä 2000€

Pikavippi  on edullisin vaihtoehto, jos laina voidaan maksaa takaisin kerralla tai maksimissaan kahdessa tai kolmessa erässä ja todella pian lainan nostamisen jälkeen. Edullisimmaksi se tulee tässä tapauksessa lyhyen laina-ajan vuoksi; laina ehtii kasvaa korkoa vain lyhyeltä ajalta. Tällöin omien tulojen kannattaa kuitenkin olla sellaiset, että lainan todella voi maksaa takaisin hyvin pian. Jos laina jää roikkumaan maksamattomana, voi se tulla hyvin kalliiksi.

Kulutusluottoa 2000€

Kulutusluotto on suurempi kertaluotto, joka maksetaan takaisin hieman pidemmällä maksuajalla. Kulutusluottojen korot ovat usein pikavippien korkoa maltillisempia. Yleisiä laina-aikoja 2000 euron lainalle ovat puoli vuotta ja yksi vuosi, mutta myös lyhyempiä ja pidempiä laina-aikoja on saatavilla. Kulutusluotto on edullisin vaihtoehto henkilölle, joka haluaa maksaa lainan takaisin pidemmän ajan kuluessa.

Vertaislaina 2000€

Vertaislaina voi olla kaikkein edullisin laina, jos päätöstä on valmis odottamaan jonkin aikaa. Vasta viime vuosina vertaislainaa tarjoavia yrityksiä on alkanut näkyä verkossa kulutusluottojen ja pikavippien rinnalla. Asiakas saa ehdottaa hakemuksessaan laina-aikaa ja lainan korkoa. Sijoittaja voi hyväksyä tarjouksen sellaisenaan, tai ehdottaa omanlaistaan sopimusta. Jos haluaa ottaa riskin ja yrittää saada 2000€ lainan pienellä korolla ja itselleen sopivalla maksuajalla, kannattaa yrittää hakea lainaa vertaislainana. Prosessissa voi kuitenkin kestää pidempään, kuin pikavippien ja kulutusluottojen kohdalla; sijoittajat eivät aina hyväksy hakemuksia heti, vaan päätöstä voi joutua odottamaan esimerkiksi viikon. Kiireisen ihmisen vaihtoehto tämä ei siis ole. Sijoittaja voi myös ehdottaa paljon toivottua suurempaa korkoa – tällöin hakija voi hyväksyä tai hylätä ehdotuksen.

Joustoluotto 2000€

Kahden tonnin joustoluotto on edullisinJoustoluotto on luottokortin tapainen luottotili. 2000 euroa on hyvin yleinen nostoraja joustoluotoissa. On kuitenkin huomioitava, että yleensä joustoluotto tai luottotili on kaikkein kallein vaihtoehto. Jos tilin nostoraja on 2000 euroa, on omalle tilille päätyvä summa paljon toivottua pienempi, koska kaikista nostoista veloitetaan tietyn suuruinen nostoprovisio. Jos päätyy lainaamaan 2000 euroa joustoluottotililtä, kannattaa varautua myös siihen, että itse tilin avaaminenkin voi olla maksullista. Kaikki yritykset eivät veloita tilin avaamisesta mitään, mutta jotkut voivat veloittaa tästä jopa 200 euroa. Joustoluottoa harkitsevan kannattaa siis lukea tarkoin, mitä lainaehdoissa sanotaan.  

Kenelle laina voidaan myöntää

2000€ kulutusluoton voi saada kuka tahansa, joka täyttää yrityksen määrittelemät luottokelpoisuuskriteerit. Tärkeimpiä kriteereitä ovat puhdas luottotietorekisteri sekä riittävä ikä, jotta laina voidaan myöntää.

Ikärajat

22-vuotias henkilö on jo hyvässä asemassa lainan saamisen suhteen. Myös nuorempi henkilö voi saada lainan joistain paikosta, mutta 22-vuotiaalla on käytössään huomattavasti enemmän vaihtoehtoja. Aivan kaikkialta edes tämän ikäinen henkilö ei voi lainaa saada – jotkin yritykset edellyttävät 25 vuoden ikää, jotta myönteinen päätös voidaan antaa. Riippuu yrityksestä, edellyttääkö myönteinen lainapäätös Suomen kansalaisuutta. Usein pysyvä asuinpaikka Suomessa riittää, jos oleskelu on jatkunut vähintään kahden vuoden ajan. Tuo aika voi olla myös pidempi – jotkin yritykset edellyttävät neljän vuoden yhtäjaksoista oleskelua.

Varmennus

Koska lainan saaminen ei edellytä henkilökohtaista tapaamista lainaajan kanssa, täytyy hakijan henkilöllisyys voida todentaa luotettavalla tavalla. Pelkkä henkilötunnus on liian epäluotettava tapa. Hakemukset siis allekirjoitetaan yleensä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, eli käytössä on oltava henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset, tai henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Kuinka nopeasti saat rahat tilille

Riippuu paikasta, kuinka kauan lainahakemuksen käsittelyyn menee aikaa. Jos hakemuksessa kysytään tietoja tuloista, menoista ja aikaisemmista lainoista, voi käsittelyyn mennä hieman pidempi aika. Yleensä rahat saa kuitenkin tililleen muutaman päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä. Jos hakemukset hyväksytään luottotietojen tarkastuksen perusteella, voi rahat saada tililleen jopa viidessätoista minuutissa myönteisestä päätöksestä. Myös vertaislainahakemukset käsitellään joskus hyvin nopeasti – riippuu kokonaan sijoittajan ja lainaajan välisestä sopimuksesta, kuinka nopeasti rahat siirtyvät.

Milloin laina siirrettään tilille

Kellonajat

Laina siirretään tilillesi lainapalvelun aukioloaikana, yleensä 07-23. Voit myös täyttää lainahakemuksen yöllä, mutta lainapäätös voidaan tehdä ainoastaan edellä mainittuina kellonaikoina. Poikkeuksena joustoluotot, joita voit nostaa tilillesi 24h vuorokaudessa – myös öisin – edellyttäen, että lainasopimus on tehty jo aikaisemmin ja olet myönteisen luottopäätöksen saanut.

Viikonpäivät

Tavallisesti lainapalvelu on auki viikon jokaisena päivänä, joten voit saada lainaa heti tilille myös sunnuntaisin. Jotkut palvelut saattavat rajoittaa viikonloppuna lainaamista, mutta yleisesti palvelut ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

2000 euron suuruinen laina voidaan maksaa takaisin joko kerralla tai kuukausierissä. Kummassakin tapauksessa laina maksetaan takaisin laskun perusteella. Lasku voidaan lähettää lainan ottajan postiosoitteeseen, sähköpostiosoitteeseen tai verkkopankkiin. Verkkopankkiin lähetettävä e-lasku on kaikkein paras tapa maksaa lainan kuukausierät. Lasku ei voi kadota, eikä sitä voi unohtaa – lainaerää vastaava summa siirtyy automaattisesti eräpäivänä lainan myöntäjän pankkitilille. Asiakkaan ei siis tarvitse tehdä muuta, kuin huolehtia, että tilin saldo on riittävä laskun maksamiseen.  

Maksuvapaa kuukausi

Maksuvapaita kuukausia on yleensä mahdollista pitää, jos laina maksetaan takaisin useassa pienessä kuukausierässä. Maksuvapaat kuukaudet ovat käytettävissä, kun lainaa on maksettu takaisin asianmukaisesti esimerkiksi neljän kuukauden ajan. Yritys ilmoittaa laskun yhteydessä, kun maksuvapaat kuukaudet ovat käytettävissä.

En voi maksaa lainan kuukausierää. Mitä voin tehdä?

Mikäli kuukausierän maksamisessa on ongelmia, kannattaa asiasta kertoa ensimmäisenä yritykselle, josta on lainan ottanut. Heidän kanssaan voi aina keskustella uudesta maksusuunnitelmasta. Jos rahaongelmat ovat syvemmällä, voi olla hyvä ajatus ottaa yhteyttä oman kunnan sosiaalitoimistoon. Heiltä voi saada taloudellista ja sosiaalista apua, sekä velkajärjestelyä.

Lopuksi

Tarvitsetko sitten pienempää tai suurempaa lainaa, kuin 2000 euroa? Jos näin on, niin tutustu meidän muuhun lainavalikoimaan ja kulutusluottovertailuun. Lisäksi löydät sivustolta myös informaatiota liittyen lainoihin ja alan uutisia. Sivustolla on pyritty pitämään kaikki niin tiiviinä kuin mahdollista ja samalla on kuitenkin pyritty siihen, että artikkelit olisivat mahdollisimman sisältörikkaita.

Lainaa 2000€
  • 9.5/10
    Arvosana - 9.5/10
9.5/10