Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

Miksi hakea luottoa netistä?

Hae Luottoa Netista Tayta Hakemus Heti

Nykyään luoton hakeminen netistä on helppoa, nopeaa ja kätevää. Voit hakea luottoa missä ja milloin tahansa, ilman että sinun tarvitsee vierailla pankissa tai muussa fyysisessä toimipisteessä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja voit käyttää sen sijaan aikaasi muihin tärkeisiin asioihin.

Netistä haettavat luotot ovat myös yleensä edullisempia kuin perinteiset lainat, sillä niiden kustannukset ovat usein pienemmät. Lisäksi voit helposti vertailla eri luottoja ja niiden ehtoja, jotta löydät sopivan vaihtoehdon omalle tilanteellesi.

Netistä haettava luotto on myös turvallista, sillä lainantarjoajat ovat velvoitettuja noudattamaan tiukkoja turvallisuusstandardeja ja henkilötietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti.

Jos tarvitset lainaa heti yllättävän menon kattamiseen tai haluat säästää aikaa ja vaivaa lainan hakemisessa, kannattaa harkita luoton hakemista netistä.

Parhaat luotot 2024

Tässä lista parhaista luottoa tarjoavista yrityksistä vuonna 2024:

 1. Luottoheti.fi
  • Luottoheti.fi tarjoaa luottoa jopa 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia – erittäin hyvä ja nopea palvelu
 2. Luottopalvelu
  • Luotettava palvelu, jossa voit kilpailuttaa lainaa tarjoavat yritykset. Luottopalvelu.fi on erityisen hyvä silloin, kun haluat saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.
 3. Hetilainaa24.fi
  • Jos taas haluat vertailla luottoja ja löytää niistä edullisimman vaihtoehdon, on silloin Hetilainaa24.fi paras vaihtoehto. Löydät tätä kautta useita eri luottoa tarjoavia yrityksiä joista voit valita itsellesi sopivan.
LuotonmyöntäjäLuottoaIkärajaTutustu
Bluestep Bank5000€ - 850000€18 v
Rahalaitos1000€ - 60000€20 v
Fixura1000€ - 20000€21 v
Unolaina500€ - 60000€20 v
Kasvurahoitus2000€ - 250000€18 v

Kuinka nopeasti voin saada luottoa netistä?

Netistä haettavien luottojen nopeus vaihtelee lainantarjoajien välillä, mutta useimmat tarjoavat nopeaa rahoitusta ja mahdollisuuden saada luotto tilille jopa samana päivänä. Joissakin tapauksissa rahat voidaan siirtää tilille jopa muutamassa minuutissa.

Luoton nopeuteen vaikuttaa myös se, mihin aikaan hakemus on tehty. Jos hakemuksen tekee arkipäivänä ennen pankkien sulkemisaikaa, laina voidaan yleensä siirtää tilille samana päivänä. Jos hakemus tehdään iltaisin, viikonloppuisin tai juhlapyhinä, rahojen saaminen tilille voi kestää hieman pidempään.

On tärkeää muistaa, että luoton myöntäminen ja sen nopeus riippuu myös hakijan luottokelpoisuudesta. Jos hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja tulot ovat säännölliset, luoton saaminen ja sen nopeus on yleensä parempi.

Ennen kuin haet luottoa netistä, kannattaa vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ja nopeutta, jotta löydät sopivan vaihtoehdon omalle tilanteellesi.

Mitä tietoja minun tulee antaa luottohakemuksessa?

Luottohakemuksen täyttäminen on yleensä helppoa ja nopeaa, ja sen voi tehdä kätevästi netissä. Tärkeimmät tiedot, joita sinun tulee antaa lainahakemuksessa ovat:

 1. Henkilötiedot: Nimi, henkilötunnus, osoite ja yhteystiedot.
 2. Tulotiedot: Kuukausittaiset tulot ja menot, työsuhteen tiedot ja työhistoria.
 3. Luottotiedot: Muut mahdolliset velat ja lainat, aiemmat luottotiedot ja mahdolliset maksuhäiriömerkinnät.

Luottohakemuksessa tulee myös ilmoittaa, minkä suuruista lainaa tarvitset ja kuinka pitkäksi ajaksi sitä haet. Lisäksi on hyvä tietää, että jotkin lainantarjoajat voivat vaatia lisädokumentteja hakemuksen tueksi, kuten palkkatodistuksia tai verotuspäätöksiä.

On tärkeää antaa oikeat ja totuudenmukaiset tiedot luottohakemuksessa, jotta lainan myöntämisen prosessi sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi kannattaa muistaa, että lainantarjoajat käsittelevät henkilötietojasi aina luottamuksellisesti ja turvallisesti.

  Lainavertailu

Miten varmistan, että luotonantaja on luotettava?

Kun haet luottoa netistä, on tärkeää varmistaa, että valitsemasi luotonantaja on luotettava ja turvallinen. Alla on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit selvittää luotonantajan luotettavuuden:

 1. Tarkista, että luotonantaja on rekisteröity ja lisensoitu:
  • Luotonantajan tulee olla rekisteröity ja lisensoitu toimimaan lainantarjoajana. Voit tarkistaa tämän yleensä luotonantajan verkkosivuilta tai viranomaisilta.
 2. Tutki luotonantajan maine:
  • Etsi netistä arvosteluja ja kokemuksia muilta asiakkailta, jotka ovat käyttäneet kyseisen luotonantajan palveluita. Jos suurin osa arvosteluista on positiivisia, se on hyvä merkki.
 3. Tarkista sopimusehdot:
  • Lue tarkkaan luotonantajan sopimusehdot ennen luoton hakemista. Huomioi erityisesti korot, kulut ja maksuehdot. Luotettava luotonantaja antaa selkeän kuvan kuluista ja maksuehdoista.
 4. Varmista asiakaspalvelun laatu:
  • Varmista, että luotonantajalla on hyvä asiakaspalvelu ja että saat tarvittaessa apua ja neuvoja. Luotettava luotonantaja vastaa nopeasti ja ystävällisesti asiakkaidensa kysymyksiin ja huolenaiheisiin.
 5. Vertaile eri luotonantajia:
  • Vertaile eri luotonantajien tarjouksia ja ehtoja, jotta voit valita sopivan vaihtoehdon. Vertailu auttaa myös löytämään edullisimman luoton ja välttämään mahdollisia huijauksia.

Muista, että turvallisuus on tärkeintä luottoa haettaessa. Tutki huolella luotonantajan taustat ja varmista, että valitsemasi luotonantaja on luotettava ja ammattimainen toimija.

Mitä eroa on luotolla ja lainalla?

Vaikka luotto ja laina ovat molemmat rahoitusmuotoja, niillä on jonkin verran eroja.

Laina on yleensä kertaluonteinen rahoitus, joka myönnetään tiettyä tarkoitusta varten, esimerkiksi asunnon ostamiseen tai auton hankkimiseen. Lainaa haetaan yleensä tiettyyn tarkoitukseen, ja lainan määrä ja takaisinmaksuaika sovitaan etukäteen.

Luotto puolestaan on joustavampi rahoitusmuoto, joka tarjoaa käyttöön tietyn määrän rahaa, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla. Luotonottaja voi nostaa rahaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin vain nostamansa summan mukaisesti.

Toisin kuin lainassa, luotossa on yleensä joustavat takaisinmaksuehdot. Luottoa voi maksaa takaisin esimerkiksi minimierissä tai koko summan kerralla, ja luoton takaisinmaksuaika voi olla pidempi kuin lainassa.

Luotosta maksetaan yleensä kuukausittain korkoa ja muita kuluja sen mukaan, miten paljon luottoa on nostettu käyttöön. Laina puolestaan sisältää yleensä kiinteän koron ja kiinteät takaisinmaksuehdot.

Ennen kuin haet luottoa tai lainaa, on tärkeää selvittää, mikä rahoitusmuoto sopii parhaiten tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Vertaile eri vaihtoehtoja huolellisesti ja ota yhteyttä rahoituslaitokseen, jos tarvitset lisätietoja.

Mitkä ovat luoton takaisinmaksuehdot?

Luoton takaisinmaksuehdot voivat vaihdella huomattavasti riippuen siitä, mistä rahoituslaitoksesta laina on haettu ja kuinka suuri luotto on. Yleisesti ottaen luoton takaisinmaksuehdot ovat joustavat ja räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä, jotka sisältävät lainapääoman lyhennyksen ja korkokulut. Takaisinmaksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, ja se sovitaan yleensä etukäteen lainanantajan kanssa.

Joissakin tapauksissa luottoa voidaan maksaa takaisin myös kertamaksuna, mikä tarkoittaa, että koko luoton määrä maksetaan takaisin yhdellä kertaa sovitun takaisinmaksuajan päätyttyä. Tämä voi olla hyödyllistä silloin, kun taloudellinen tilanne muuttuu ja luoton takaisinmaksu yhdessä erässä on mahdollista.

  Vertaislaina – Lainaa yksityiseltä

On tärkeää tutustua huolellisesti luoton takaisinmaksuehtoihin ennen luoton hakemista. Tarkista erityisesti korkokulut ja mahdolliset lisämaksut, kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksut. Varmista myös, että pystyt maksamaan luoton takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, jotta vältät lisäkorkoja ja mahdollisia viivästysmaksuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää luoton takaisinmaksuehdoista, ota yhteyttä rahoituslaitokseen, josta olet luottoa hakemassa. He auttavat mielellään kaikissa kysymyksissä ja neuvovat sinua löytämään juuri sinulle sopivan takaisinmaksusuunnitelman.

Kuinka suuri luotto minulle voidaan myöntää?

Luotto netistä

Luoton määrä, jonka voit saada riippuu monista tekijöistä, kuten tulotiedoistasi, maksuhistoriastasi ja veloistasi. Yleensä rahoituslaitokset voivat myöntää luottoja pienistä summista aina suurempiin summiin asti.

Netissä haettavien luottojen määrät vaihtelevat yleensä 50 euron ja 60 000 euron välillä. Suuremmat luotot edellyttävät yleensä tarkempaa selvitystä taloustilanteestasi ja myös pidempiä takaisinmaksuaikoja. Esimerkkejä luottosummista:

Luottopäätöksen tekemisessä rahoituslaitos käyttää usein erilaisia arviointityökaluja, joiden avulla he voivat arvioida hakijan maksukykyä ja maksuhalukkuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka tarvitsisit suurempaa luottoa, se ei välttämättä ole mahdollista, jos maksukykysi tai maksuhalukkuutesi arvioidaan riittämättömäksi.

On tärkeää muistaa, että luoton hakeminen on vastuullista ja että sinun tulisi pyrkiä hakemaan luottoa ainoastaan tarpeisiisi ja taloudellisen tilanteesi mukaisesti. Älä hae liian suurta luottoa, jos et pysty maksamaan sitä takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Mitä maksuja ja kuluja luotosta voi aiheutua?

Luoton hinta muodostuu monesta eri osasta, kuten nimelliskorosta, avausmaksuista, tilinhoitomaksuista, luotonhoitomaksuista, korkokuluista, sekä mahdollisista muista kuluista. Näistä kuluista tulee yhteensä todellinen vuosikorko (TVK).

Nimelliskorko on se korko, joka lainanantaja ilmoittaa asiakkaalle, ja joka lasketaan lainan pääomalle. Todellinen vuosikorko (TVK) puolestaan sisältää kaikki luoton kustannukset ja sen avulla voidaan verrata eri luottojen hintoja keskenään.

Avustamaksut, tilinhoitomaksut ja luotonhoitomaksut ovat kustannuksia, jotka liittyvät lainanhoitoon ja ne voivat vaihdella suuresti eri luottojen välillä. Luoton takaisinmaksuajat voivat myös vaikuttaa kuluihin, sillä pidemmällä takaisinmaksuajalla korkokulut ja muut kulut voivat kasvaa suuremmiksi.

On tärkeää, että ennen luoton hakemista tutustut huolellisesti kaikkiin luoton kuluihin ja maksuihin, jotta tiedät tarkkaan, paljonko sinun tulee maksaa takaisin. Luottosopimuksesta löytyy yleensä kaikki tarvittava tieto luoton kustannuksista ja ehdoista.

Muista myös vertailla eri rahoituslaitosten luottojen kustannuksia keskenään, jotta voit löytää itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon.

Mitä teen, jos en pysty maksamaan luottoa takaisin sovitussa ajassa?

Jos huomaat, ettet pysty maksamaan luottoa takaisin sovitussa ajassa, on tärkeää ottaa heti yhteyttä luotonantajaan ja ilmoittaa tilanteesta. Luotonantaja voi auttaa sinua löytämään sopivan takaisinmaksusuunnitelman, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

  Pikaluotto

On tärkeää, että otat yhteyttä luotonantajaan mahdollisimman pian, sillä mitä nopeammin ilmoitat maksuvaikeuksista, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää ratkaisu tilanteeseen. Luotonantaja voi esimerkiksi tarjota pidempää takaisinmaksuaikaa tai maksusuunnitelmaa, joka auttaa sinua selviytymään maksuista.

On myös hyvä muistaa, että jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, se voi johtaa lisäkustannuksiin ja maksuhäiriömerkintään, joka voi vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihisi. Siksi on tärkeää toimia nopeasti ja etsiä yhdessä luotonantajan kanssa ratkaisu tilanteeseen, jotta voit välttää maksuhäiriömerkinnän ja lisäkustannukset.

Onko luoton hakeminen turvallista?

Luoton hakeminen netistä voi olla turvallista, kun valitset luotettavan ja vastuullisen luotonantajan. Luotettavalla luotonantajalla on yleensä turvallinen ja suojattu hakemusprosessi, joka suojaa henkilökohtaisia tietojasi.

Voit myös tarkistaa luotonantajan maineen ja asiakkaiden kokemukset luotonantajan palvelusta ennen hakemista. Monilla luotonantajilla on arvosteluja ja asiakaspalautetta saatavilla verkossa, ja ne voivat auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Muista myös lukea huolellisesti luotonantajan ehdot ja sopimukset ennen kuin hyväksyt lainan. Tarkista maksuehdot, korkotaso, kulut ja mahdolliset lisämaksut, jotta et ylläty ikävällä tavalla takaisinmaksuvaiheessa.

Jos olet epävarma luotonantajan luotettavuudesta, voit myös tarkistaa sen rekisteröinnin ja luvat virallisilta sivustoilta. Esimerkiksi Suomessa luotonantajan tulee olla rekisteröity Finanssivalvonnan valvontarekisteriin, joka on julkisesti saatavilla verkossa.

Miksi hakea luottoa netistä?

Usein kysytyt kysymykset

Mitä eroa on luotolla ja lainalla?

Luotto ja laina ovat molemmat taloudellisia sopimuksia, joissa rahaa lainataan johonkin tarkoitukseen. Luotto on yleensä jatkuva sopimus, jossa saat käyttöösi tietyn luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Laina taas on yleensä kiinteä summa, joka maksetaan takaisin tiettynä ajankohtana sovittujen ehtojen mukaisesti.

Mitä maksuja ja kuluja luotosta voi aiheutua?

Luotonantaja voi periä erilaisia maksuja ja kuluja, kuten avausmaksuja, nostopalkkioita, korkoa, tilinhoitomaksuja tai muita lisämaksuja. On tärkeää tutustua huolellisesti luotonantajan tarjoamiin ehtoihin ja selvittää, mitkä kaikki maksut ja kulut ovat ennen luoton hakemista.

Kuinka suuri luotto minulle voidaan myöntää?

Luottoraja tai lainasumma, jonka voit saada, riippuu useista tekijöistä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, luottokelpoisuudestasi, luotonantajan tarjoamista ehdoista ja käytössä olevasta teknologiasta. Yleensä luotonantajat tarjoavat eri luottorajoja tai lainasummia, joiden sisällä voit valita itsellesi sopivan summan.

Kuinka nopeasti voin saada luottoa netistä?

Luotonantajasta ja sen tarjoamista palveluista riippuen, luottoa voi saada jo samana päivänä, kun olet lähettänyt hakemuksen. Useimmiten luotonantajat pyrkivät käsittelemään hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antamaan päätöksen saman tien tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mitä tietoja minun tulee antaa luottohakemuksessa?

Luottohakemuksessa tulee yleensä antaa henkilö- ja yhteystietosi, tiedot tuloistasi ja menoistasi sekä mahdollisesti muita taloudellisia tietoja, kuten aiempien lainojen tai luottojen tiedot. On tärkeää täyttää hakemus huolellisesti ja antaa oikeat tiedot, jotta luotonantaja voi arvioida luottokelpoisuutesi ja tehdä päätöksen luoton myöntämisestä.

Samankaltaiset artikkelit