Kulutusluottoa24.fi on alunperin vuonna 2013 perustettu verkkoportaali, joka uusittiin täysin 2014 vuonna. Sen taustalla on joukko rahoitusalalla pitkään työskennelleitä digital nomadeita, joiden tietämys takaa laadun. Sivuston taustalla oleva yritys on EU:n alueella toimiva web-markkinointiin panostava firma, jolla on toimintaa sekä työntekijöitä useassa eri maassa. Kulutusluottoa24.fi sivusto on keskittynyt tarjoamaan kulutusluottoja sekä muita edullisia netistä haettavia lainoja. Lainoja netistä on tarjolla kymmenittäin, joten vertailun tekeminen ilman ensikäden tietoa voi olla vaikeaa. Kulutusluottoa24.fi on perustettu helpottamaan tämän valinnan tekemistä! Palvelu ainoastaan vertailee lainoja sekä kulutusluottoja, emme myönnä niitä itse. Tarkista aina ennen lainan ottamista lainapalveluiden omilta sivuilta viimeisimmät tiedot. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt sen ehdot.

Mainostajat ja yhteistyö

Olemme valmiita monenlaiseen yhteistyöhön ja toivotamme yhteistyöpyynnöt niin mainostajilta, kuin muilta verkkomainonnan ammattilaisilta tervetulleiksi.

Yhteystiedot:

Postiosoite: Kulutusluottoa24, PL 44/191, 33100 Tampere, Suomi Kulutusluottoa24.fi Hatanpään valtatie 24 33100 Tampere info@kulutusluottoa24.fi puh. 010 8500 8491 Aukioloajat: Ma-Pe 07:00-23:00, La-Su: 09:00-23:00 Ota meihin yhteyttä jättämällä palautetta alapuolella oleviin tekstikenttiin tai ylläolevilla yhteystiedoilla. Luemme palautteita säännöllisesti ja pyrimme toteuttamaan käyttäjimme toiveita parhaamme mukaan. Jos keksitte jotain asiallisia vinkkejä, kuinka tehdä sivusta vielä parempi niin ehdottaa saa – kaikki vinkit laitetaan korvan taakse!