Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

Päivitys 2024:

Hae lainaa ilman korkoja tai muita kuluja

Ilmaisen lainan tarjoukset ja lainaa ilman korkoa tai kuluja – ne ovat menneen talven lumia eikä niitä enää vuonna 2024 tunnu löytyvän, vaikka kuinka kääntäisimme kivet ja kannot niitä löytääksemme.

Lähimmäksi tätä ilmainen laina tarjousta pääsee kuitenkin luottokortit, joissa korotonta maksuaikaa voi löytyä jopa 60 vuorokautta. Tällainen kortti on esimerkiksi Sweep Bank.

Emme poista tätä vanhaa artikkelia, jos sattuisi tulevaisuudessa taas tulemaan kuluton ja koroton laina – tarjouksia.


Vanha artikkeli alkaa tästä

Lainan ilman kuluja tai korkoa saa helposti netistä ilmaisen ensilainan avulla. Useat pikavipit ja joustoluotot saa sopimuksella missä ensimmäinen laina on ilman kuluja. Pikalaina ilman korkoja on varmasti halvin mahdollinen keino saada laina heti tilille. Pikalainoja ilman kuluja onnistuu helposti ja nopeasti nettihakemuksella. Rahaa saa tilille parhaillaan 10 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä, pikavippi ilman korkoa on usein nopein tapa saada rahaa tilille. Pikalainat ovat kehittyneet paljon ja moni iso lainapalvelu tarjoaa mahdollisuuksia korottomiin lainoihin. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat keinot hakea pikalaina ilman kuluja. Koroton laina onnistuu helposti, kunhan käytössäsi on puhtaat luottotiedot sekä kyky maksaa vippi takaisin ajoissa. Täysin normaalit tulot riittävät hyvin ilmaisen pikavipin hakemiseen, kuluton laina ei ole kalliimpi kuin muutkaan pikalainat. Olemme keränneet yhdelle sivulle kaikki ilmaiset pikavipit sekä joustoluotot jotka voi hakea ilman kuluja tai kustannuksia. Hae sopiva lainasumma ja nosta ilmainen laina tilille!

Mitä lainaa saa ilman korkoja tai kuluja?

Ilmainen laina on paras kuluton luotto

Ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja onnistuu netistä haettavalla pikalainalla. Pikalainat käsittävät useita lainatuotteita, joista lainaa ilman korkoa saa joustoluoton sekä pikavipin avulla. Pikalainalla saa ensimmäisellä kerralla lainaa ilman kuluja. Pikavippi ilman korkoa on helpompi saada kuin joustolaina ilman korkoa. Pikavippi ilman kuluja onnistuu ensimmäisellä lainakerralla yleensä 300 euroon asti. Pikavippejä ei myönnetä tuota suuremmille summille, vaan siitä eteenpäin lainatuotteen toimii joustoluotto. Joustoluotto ilman korkoa onnistuu usein 2000 euroon asti. Luotto pitää maksaa takaisin 30 päivän sisällä, muuten ei saa korotonta lainaa saa lainkaan.   Joustoluotto on tarkoitettu isommille lainasummille, mutta usein tehdään ensilainaajalle tarjous ilmaisesta lainasta: Mikäli koko lainasumman maksaa takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, saa koko ensimmäinen laina ilman korkoja. Isot lainasummat sekä pitkät maksuajat eivät sovellu kuluttoman lainan myöntämiseen. Ainoastaan pikavippiä ja joustolainaa saa kuluttomana, kun kyse on ensilainasta. Kulutusluottoa ei ole mahdollista saada yleensä ilman korkoja. Ilmainen ensilaina koskee ainoastaan pikavippiä, jossa takaisinmaksu suoritetaan 30 päivän aikana.

  Lainaa äkkiä

Pitääkö ilmaiselle lainalle olla takaajia tai vakuuksia?

Ilmainen pikavippi ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Kaikki ensilainat jotka ovat lainaa ilman korkoa, ovat myös täysin ilman vaatimuksia takaajista tai vakuuksista. Kuka tahansa voi siis hakea korotonta lainaa ensilainan ollessa kyseessä. Pikavipit myönnetään kaikki aina ilman vakuuksia tai takaajia. Lyhyt maksuaika ja pieni lainasumma ovat edellytys, että laina ilman kuluja onnistuu. Pikalainat netistä haettuna ovat siitä loistava lainatuote, että kaikki lainat on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Isot kulutusluotot ja tililainat saa myös ilman vakuuksia tai takaajia, vaikka lainaa ilman korkoa ei näillä lainatuotteilla saa. Kulutusluottoja hakiessa puhutaan niin isoista lainasummista, että korottomien lainojen maksuaika ei niihin sovellu. Vakuudettomat lainat antavat mahdollisuuden kenelle tahansa hakea lainaa omatoimisesti, sitomatta velkaan muita ihmisiä tai omaisuutta.

Saako ilmaista lainaa heti tilille?

Hae lainaa ilman korkoa heti netistä

Lainaa ilman korkoa saa tilille heti. Useat lainapalvelut ovat keskittäneet voimia hakemusten käsittelyyn ja luottoluokituksen tekemiseen, joten vastaukset palveluista tulevat kirjaimellisesti minuuttien sisällä. Laina ilman kuluja ei ole tässä poikkeus, vastauksen saat yleensä 5 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Lainapalvelu lähettää lainatarjouksen vastauksena hakemukseen. Tarjouksesta selviää, mikäli kyseessä on koroton pikalaina. Lainatarjouksessa tulee selkeästi esittää kaikki mahdolliset menot mitkä lainalle muodostuvat, joten on helppo tarkistaa, että laina mitä on hakemassa on varmasti koroton ensilaina. Muista että voit jättää niin monta hakemusta ilmaiselle lainalle kuin haluat. Hakemuksen jättäminen on täysin ilmaista ja voit pyytää kuluton ensilaina tarjouksia niin monesta palvelusta kuin haluat! Valitset itsellesi mieluisimman tarjouksen ja hyväksyt sopimuksen. Nopein tapa saada korottomasti laina on vertailla pikavippejä tarjoavia lainapalveluita ja etsiä joukosta nopein. Lainahakumme avulla voit vaivattomasti vertailla luottopalveluiden eroja ja etsiä esimerkiksi lainaa ilman kuluja 19 – vuotiaalle. Rahaa tilille tulee heti kun sopimus on hyväksytty!

  Luottotili

Kuka voi hakea ilmaista lainaa koroitta ja kuluitta?

Laina ilman korkoja onnistuu kaikille luottokelpoisille, täysi-ikäisille suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Laki velvoittaa rekisteröityjä lainapalveluita tarkistamaan seuraavat tiedot kaikilta hakijoilta seuraavat tiedot:

  • Henkilöllisyys
  • Ikä
  • Asuinpaikka
  • Luottotiedot
  • Arvio tuloista ja takaisinmaksukyvyistä

Henkilöllisyys varmennettaan lainahakemuksen yhteydessä allekirjoittamalla sopimus nettipankkitunnuksia käyttäen. Myös virallinen mobiilivarmennus toimii lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Kaikkien hakijoiden tulee olla vähintään täysi-ikäisiä, mutta lainapalvelu voi halutessaan määrittää ikärajan korkeammalle kuin 19 – vuotta. Lainapalvelun ei tarvitse selittää ikärajan valintaa, eikä kannata tuhlata aikaa ilmaisen lainan hakemiseen mitä ei voi saada.

Lainaa ilman korkoa netistä vai pankista?

Jokaisen hakijan tulee asua vakituisesti suomessa, tai ilmaista pikavippiä ei voi myöntää. Hakevan henkilön ilmoittama osoite tarkistetaan väestörekisterin tietokannasta. Hakemuksessa ilmoitettujen tietojen tulee vastata väestörekisteriin tallennettujen tietojen kanssa. Luottotiedoissa ei saa mitään aktiivisia merkintöjä, tai lainaa ei voida lain mukaan myöntää. Lainapalvelu on vastuussa varmistuksesta, ettei hakijalla ole ongelmia velkojen kanssa. Tämä käsittää tarkistukset luottotietoja sisältäviin rekistereihin, sekä palkkatulojen arvioimista lainasumman ja muun taloudellisen tilanteen arviointia luottoluokitusta tehdessä. Palkkatuloja tulee olla vähintään 1000 – 1200 euroa kuukaudessa pieniä pikalainoja haettaessa. 100 ja 200 euron pikavippiä saa helposti ilman suuria tuloja, mikäli talous on muuten hoidettu mallikkaasti.

Mitä rajoituksia ilmaisella lainalla on?

Ilmaisen ensilainen hakemisessa on muutamia rajoituksia joiden takia koroton laina ei aina onnistu.  Ensilaina myönnetään ilmaiseksi eli jos on tarvetta useille kuluttomille lainoille, niin lainapalvelua joutuu vaihtamaan välissä. Jokainen palvelu myöntää siis luottoa ilman kuluja vain kerran. Onneksi palveluita mistä koroton ensilaina onnistuu, on tarjolla useita. Vaihtamalla lainapalvelua koroton laina hoituu helposti monta kertaa. Laina ilman kuluja koskee myös vain pieniä lainasummia, pikavipeissä korkeintaan 400 euroa ja joustoluotoissa 1000 euroa on mahdollista saada ilman kuluja. Yli 1000 euroa pikaluottoa ilman kuluja ei ole vielä onnistunut. Syynä tähän on maksuaika mikä on vaatimuksella korottomalle luotolle. Pikalaina ilman korkoa myönnetään silloin, kun luotto maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Mikäli maksua ei suoriteta ajoissa, tulee lainalle korko sekä mahdolliset lisämaksut myöhästymisestä. Sama pätee 3000 euron joustoluottoon ilman kuluja: laina tulee maksaa kokonaisuudessaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, muuten lainalle muodostuu korot sekä muut kulut kuten normaalisti. Kulutusluottoa tai tililainaa ei saa ilman korkoa, ne ovat tarkoitettuja isojen ja pitkäaikaisten lainojen myöntämiseen. Kulutusluottoa saa haettua ilman vakuuksia tai takaajia, mutta ilman korkoja se ei onnistu.

  Pikaluotto
Päivitys 2024:

Usein kysyttyä koroton ja kuluton laina tarjouksista

Onko pikalaina ilman korkoa ja kuluja todellisuudessa ilmainen?

Usein tarjouksissa lukee, että pikalaina on ilman korkoa tai muita kuluja, mutta nämä ovat yleensä voimassa vain tietyn ajan. Tämän jälkeen lainan hinta voi nousta huomattavasti.

Mitä ehtoja lainaa ilman korkoa ja kuluja tarjouksessa yleensä on?

Tarjouksissa on yleensä määritelty tietty aika, jonka kuluessa laina on ilman korkoa ja kuluja. Lisäksi tarjoukset koskevat yleensä vain uusia asiakkaita ja tiettyjä lainasummia.

Mistä voi löytää lainan ilman korkoa ja kuluja?

Pikalainan ilman korkoa ja kuluja tarjoavia lainapalveluita löytyy useita eri vaihtoehtoja. Näitä voi löytää esimerkiksi vertailemalla eri lainapalveluiden tarjouksia tai etsimällä netistä erilaisia lainavertailusivustoja.

Lopuksi

Koroton laina on helppoa saada netistä haettuna. Nopein keino saada rahaa heti tilille on hakea helppo pikavippi, missä onnistuu ensimmäinen laina ilman kuluja. Ensilaina onnistuu jokaisessa palvelussa vain kerran, mutta sitä varten olemme keränneet yhteen kaikki kotimaiset lainapalvelut. Voit lainahaun avulla helposti suodattaa esiin listalta ilmaista ensilainaa myöntävät palvelut.  Palveluita mistä hakea pikalaina ilman korkoa on valikoimissa useita kappaleita. Näin voit hyödyntää koroton laina tarjousta aina kun tarve vaatii!

 

Samankaltaiset artikkelit