(Päivitetty: 9.9.2023)
PALVELULainaaKorko
Rahoituslaitos200€4.19% -20%
Ferratum Joustava200€19.97% -19.97%
Bondora200€9.9% -20%
iRaha200€20% -20%
Omalaina.fi200€4.99% -20%
Sweepbank Luottokortti200€19.9% -19.9%
Cashday200€19% -19%
Lainasto Ostosraha200€20% -20%

Tarvitsetko nopeasti pientä lainaa? Onneksi markkinoilla on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit saada lainaa 200 euroa heti netistä. Tämä voi olla hyödyllinen ratkaisu odottamattomien kulujen, kuten laskujen tai muiden yllättävien menojen kattamiseen.

Useimmat lainantarjoajat tarjoavat 200 euron lainoja ilman vakuuksia ja takaajia, joten voit hakea lainaa helposti ja nopeasti omalta tietokoneeltasi tai puhelimeltasi. Lainan hakeminen netistä on helppoa, nopeaa ja kätevää, eikä sinun tarvitse vierailla pankissa tai muussa fyysisessä toimipisteessä.

Kuitenkin, ennen kuin haet lainaa, on tärkeää tutustua eri lainantarjoajien tarjoamiin korkoihin, maksuehtoihin ja muihin ehtoihin, jotta voit löytää sopivan lainan omalle tilanteellesi. Muista myös tarkistaa takaisinmaksuehdot ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa, jotta vältät ylimääräisiä kuluja tai maksuja.

200 euron kulutusluottoja ja lainoja on tarjolla todella paljon. Kannattaakin siis rauhassa tutkia jotta löydät sen sinulle parhaimman lainapaikan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Urakkaasi helpottamaan teimme esittelyn muutamasta netin ehdottomaan luotonmyöntäjien eliittiin kuuluvasta rahoitusyhtiöstä.

Korotonta 200 euron lainaa

Aina kun tiedät että voit maksaa lainasi pois nopeasti niin kannattaa suunnata ilmaisen ensilainan sivuille. Sieltä saat jokaisen lainasi ilman kuluja kunhan maksat sen pois tietyn ajan kuluessa. Ei siis ole parempaa paikkaa hakea 100-4000 euron pikalainaa kuin tämä silloin kun olet varma että lainatarpeesi on vain lyhytaikainen. Ehtona on myös 20 vuoden ikä sekä nuhteeton maksutausta. Lainahakemus on helppo täyttää ja se on ilmainen.

Mistä lainaa 200 euroa?

Vivus

Vivus.fi 200e ensilainaa ilman kuluja tai korkoa

Ensilainaajalle kuluton 10-400 euron suuruinen laina Vivukselta. Jos et koskaan ole Vivukselta rahaa lainannut onkin todella suositeltavaa tutustua heidän ilmaiseen ensilainaansa. Saat siihen jopa todella mukavan 30 päivän maksuajan. Vivukselta voi saada luottoa aina 2000 euroon saakka todella edullisilla hinnoilla sekä 3-30 päivän maksuajalla.

  • Ensilaina ilmainen jopa 400 euroon saakka
  • Laina-aika 3-30 päivää
  • Luottoa 10-2010 euroa

Everydayn 200e joustoluotto on kätevä niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin

Everyday

Joustoluottoa tarjotaan Everyday:n kautta 20-2000 euroa. Laina-aika on keskimäärin 45 päivää mutta Everyday on yksi netin joustavimmista lainapaikoista kun puhutaan maksuajoista ja voitkin sopia juuri sellaisen aikataulun joka sopii sinulle. Luottotilille myönnetystä luotosta ei makseta korkoa vaan ainoastaan summasta jonka nostat käyttöösi. Jos et siis ole varma minkä suuruista lainaa tulet tarvitsemaan on Everydayn joustoluotto todella kannattava vaihtoehto

  • Erityisen joustavat takaisinmaksuajat – keskimäärin 45 päivää
  • Luottoa 20-2000 euroa
  • Todella pitkään markkinoilla ollut rahoitusyhtiö ja äärimmäisen luotettava

epikavipin monipuolinen ja joustava luottotili

Halpa 200 euron pikavippi heti epikavipilta tilille

Kulutusluottoa voi saada epikavipilta 100-5000 euroa todella joustavalla maksuaikataululla joka on sovittavissa kun lainaasi haet. epikavippi tarjoaa käyttöösi luottotilin josta voit ottaa käyttöön sellaisen summan rahaa kuin haluat ja silloin kun sitä tarvitset ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Nostoja voit tehdä niin monta kuin on tarve. Jätä siis lainahakemus ja saat luottopäätöksen heti!

  • Luottoa 100-5000 euroa
  • Joustava takaisinmaksuaikataulu sinun toiveittesi mukaan
  • Luottopäätöksen saat välittömästi

Kulutusluottotili on todella hyvä vaihtoehto

Luottotili on varmaan se nopein tapa reagoida yllättävään rahan tarpeeseen. Yleisesti vippejä ja lainoja ei saa enää maksaa kuin 07.00-23.00 välisenä aikana mutta jo myönnetyltä luottotililtä voit nostaa rahaa kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Luottoa voi myös hakea enemmän kuin lainahetken tarpeesi vaatii koska korkoa ei makseta muuta kuin siitä summasta joka nostetaan käyttöön. Varsinkin jos et ole täysin varma kuinka paljon lainaa ja milloin uusi lainatarve iskee on luottotili todella helppo, nopea ja hyvä vaihtoehto. Muista kuitenkin että vaikka rahaa on saatavilla myös yöaikaan kannattaa olla tarkkana ettet tule lainanneeksi rahaa tarkoituksiin joihin lainoja ei tulisi ottaa. Myös alkoholin tai muiden päihteiden alaisena ei tulisi koskaan hakea lainaa eikä nostaa rahaa luottotililtäsi. Tämä lainausmuoto vaatiikiin vahvaa itsekuria ettei lainaa suotta oteta liikaa ja sitä kautta nosteta korkoja ja kuluja turhan suuriksi.

Maksamaton laina aiheuttaa aina ongelmia

Mistä lainaa 200 euroa

Vaikka et olisi lainannut kuin 200 euroa ja kulusi olisivatkin edulliset niin voit omalla huolimattomuudella nostaa luottosi kustannukset hyvinkin korkeiksi. Aina tulisi siis olla tarkkana ettei laskujen eräpäivä pääse yllättämään koska välittömästi eräpäivän jälkeen alkavat kulut nousemaan maksumuistutuksien sekä 7% viivästyskoron myötä. Tämän jälkeen luoton kustannuksia nostaa perintätoimiston sekä käräjäoikeuden kulut jotka voivat olla satoja euroja. Lopulta 60 päivää myöhästynyt lasku aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä taasen aiheutta monia muita ongelmia elämääsi kuten uusien luottojen ja lainojen sekä luottokortin saanti vaikeutuu. Myös vuokra-asunto tai jopa työpaikka voi jäädä saamatta koska sinulla on maksuhäiriömerkintä. Ole siis todella tarkka ja lainaa aina ainoastaan järkeviin asioihin joita todellakin tarvitset sekä pidä huoli että pysyt mukana maksuaikataulussasi. Jos alkaa näyttää siltä että et tule olemaan kykeneväinen hoitamaan luottosi lyhennyksiä niin ota välittömästi yhteyttä luotonmyöntäjään ja neuvottele uusi maksuaikataulu. Näin vältyt turhilta kuluilta ja ongelmilta.

Lainaa 200 – usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa 200 euroa ilman vakuuksia?

Kyllä, useimmat lainantarjoajat tarjoavat 200 euron lainoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tarjota omaisuutta tai muita varoja lainan vakuudeksi.

Onko 200 euron lainan hakeminen helppoa?

Kyllä, on helppoa ja nopeaa hakea lainaa 200 euroa netistä. Useimmat lainantarjoajat tarjoavat selkeitä ohjeita ja lomakkeita, jotka täyttämällä voit hakea lainaa muutamassa minuutissa.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 200 euroa?

Useimmat lainantarjoajat tarjoavat nopeaa rahoitusta, joten voit saada 200 euron lainan usein jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikä on 200 euron lainan takaisinmaksuaika?

Takaisinmaksuaika riippuu lainantarjoajasta ja lainaehtoista, mutta useimmat lainantarjoajat tarjoavat 200 euron lainoja takaisinmaksuajalla 7-90 päivää.

Mitä tapahtuu, jos en maksa takaisin 200 euron lainaa?

Jos et maksa takaisin lainaa 200 euroa sovitussa ajassa, lainantarjoaja voi periä viivästyskorkoa tai muita maksuja. Jos et maksa takaisin lainaa pitkään aikaan, se voi johtaa luottotietojen menettämiseen, mikä voi hankaloittaa tulevien lainojen hakemista.

Voinko hakea lainaa 200 euroa, jos minulla on jo muita lainoja?

Kyllä, voit hakea 200 euron lainaa, vaikka sinulla olisi jo muita lainoja. Kuitenkin on tärkeää varmistaa, että voit maksaa kaikki lainat takaisin sovitussa ajassa, jotta vältät ylimääräisiä kuluja ja taloudellisia ongelmia.