(Last Updated On: 8.9.2022)

200 euron kulutusluottoja ja lainoja on tarjolla todella paljon. Kannattaakin siis rauhassa tutkia jotta löydät sen sinulle parhaimman lainapaikan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Urakkaasi helpottamaan teimme esittelyn muutamasta netin ehdottomaan luotonmyöntäjien eliittiin kuuluvasta rahoitusyhtiöstä.

Korotonta 200 euron lainaa

Aina kun tiedät että voit maksaa lainasi pois nopeasti niin kannattaa suunnata ilmaisen ensilainan sivuille. Sieltä saat jokaisen lainasi ilman kuluja kunhan maksat sen pois tietyn ajan kuluessa. Ei siis ole parempaa paikkaa hakea 100-4000 euron pikalainaa kuin tämä silloin kun olet varma että lainatarpeesi on vain lyhytaikainen. Ehtona on myös 20 vuoden ikä sekä nuhteeton maksutausta. Lainahakemus on helppo täyttää ja se on ilmainen.

Vivus

Vivus.fi 200e ensilainaa ilman kuluja tai korkoaEnsilainaajalle kuluton 10-400 euron suuruinen laina Vivukselta. Jos et koskaan ole Vivukselta rahaa lainannut onkin todella suositeltavaa tutustua heidän ilmaiseen ensilainaansa. Saat siihen jopa todella mukavan 30 päivän maksuajan. Vivukselta voi saada luottoa aina 2000 euroon saakka todella edullisilla hinnoilla sekä 3-30 päivän maksuajalla.

  • Ensilaina ilmainen jopa 400 euroon saakka
  • Laina-aika 3-30 päivää
  • Luottoa 10-2010 euroa

 

Everydayn joustoluotto on kätevä niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin

EverydayJoustoluottoa tarjotaan Everyday:n kautta 20-2000 euroa. Laina-aika on keskimäärin 45 päivää mutta Everyday on yksi netin joustavimmista lainapaikoista kun puhutaan maksuajoista ja voitkin sopia juuri sellaisen aikataulun joka sopii sinulle. Luottotilille myönnetystä luotosta ei makseta korkoa vaan ainoastaan summasta jonka nostat käyttöösi. Jos et siis ole varma minkä suuruista lainaa tulet tarvitsemaan on Everydayn joustoluotto todella kannattava vaihtoehto

  • Erityisen joustavat takaisinmaksuajat – keskimäärin 45 päivää
  • Luottoa 20-2000 euroa
  • Todella pitkään markkinoilla ollut rahoitusyhtiö ja äärimmäisen luotettava

 

epikavipin monipuolinen ja joustava luottotili

Halpa 200 euron pikavippi heti epikavipilta tililleKulutusluottoa voi saada epikavipilta 100-5000 euroa todella joustavalla maksuaikataululla joka on sovittavissa kun lainaasi haet. epikavippi tarjoaa käyttöösi luottotilin josta voit ottaa käyttöön sellaisen summan rahaa kuin haluat ja silloin kun sitä tarvitset ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Nostoja voit tehdä niin monta kuin on tarve. Jätä siis lainahakemus ja saat luottopäätöksen heti!

  • Luottoa 100-5000 euroa
  • Joustava takaisinmaksuaikataulu sinun toiveittesi mukaan
  • Luottopäätöksen saat välittömästi

 

Kulutusluottotili on todella hyvä vaihtoehto

Luottotili on varmaan se nopein tapa reagoida yllättävään rahan tarpeeseen. Yleisesti vippejä ja lainoja ei saa enää maksaa kuin 07.00-23.00 välisenä aikana mutta jo myönnetyltä luottotililtä voit nostaa rahaa kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Luottoa voi myös hakea enemmän kuin lainahetken tarpeesi vaatii koska korkoa ei makseta muuta kuin siitä summasta joka nostetaan käyttöön. Varsinkin jos et ole täysin varma kuinka paljon lainaa ja milloin uusi lainatarve iskee on luottotili todella helppo, nopea ja hyvä vaihtoehto. Muista kuitenkin että vaikka rahaa on saatavilla myös yöaikaan kannattaa olla tarkkana ettet tule lainanneeksi rahaa tarkoituksiin joihin lainoja ei tulisi ottaa. Myös alkoholin tai muiden päihteiden alaisena ei tulisi koskaan hakea lainaa eikä nostaa rahaa luottotililtäsi. Tämä lainausmuoto vaatiikiin vahvaa itsekuria ettei lainaa suotta oteta liikaa ja sitä kautta nosteta korkoja ja kuluja turhan suuriksi.

Mistä lainaa 200 euroaMaksamaton laina aiheuttaa aina ongelmia

Vaikka et olisi lainannut kuin 200 euroa ja kulusi olisivatkin edulliset niin voit omalla huolimattomuudella nostaa luottosi kustannukset hyvinkin korkeiksi. Aina tulisi siis olla tarkkana ettei laskujen eräpäivä pääse yllättämään koska välittömästi eräpäivän jälkeen alkavat kulut nousemaan maksumuistutuksien sekä 7% viivästyskoron myötä. Tämän jälkeen luoton kustannuksia nostaa perintätoimiston sekä käräjäoikeuden kulut jotka voivat olla satoja euroja. Lopulta 60 päivää myöhästynyt lasku aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä taasen aiheutta monia muita ongelmia elämääsi kuten uusien luottojen ja lainojen sekä luottokortin saanti vaikeutuu. Myös vuokra-asunto tai jopa työpaikka voi jäädä saamatta koska sinulla on maksuhäiriömerkintä. Ole siis todella tarkka ja lainaa aina ainoastaan järkeviin asioihin joita todellakin tarvitset sekä pidä huoli että pysyt mukana maksuaikataulussasi. Jos alkaa näyttää siltä että et tule olemaan kykeneväinen hoitamaan luottosi lyhennyksiä niin ota välittömästi yhteyttä luotonmyöntäjään ja neuvottele uusi maksuaikataulu. Näin vältyt turhilta kuluilta ja ongelmilta.