(Last Updated On: 29.9.2022)

Tässä artikkelissa olemme vertailleet 400 euron pikavippejä ja valinneet halvimmat lainavaihtoehdot. Näihin pääset käsiksi alapuolelta, huomioithan, että useampi yritys tarjoaa täysin korotonta lainaa 400 euroa – suosittelemme valitsemaan jonkin niistä.

Vivukselta saat 400 euron lainan ilmaiseksi

Vivus.fi ensilainana 400 euron vippi täysin ilmaiseksiEnsilainasi on ilmainen 400 euroon saakka 30 päivän maksuajalla. Tämä todella erikoisen hyvä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos vain mahdollista. Vivuksen hinnoittelu on myös muiden lainatuotteiden osalta todella edullinen ja lainaa onkin saatavilla 10 eurosta 2010 euroon asti.

 • Ilmainen ensilaina 400 euroon asti 30 päivän maksuajalla
 • Lainaa 10-2010 euroa
 • Todella edulliset hinnat kaikissa lainatuotteissa

Vippi 400 euroa aina ilman korkoja 14 vuorokaudeksi

14 päivän täysin kuluton laina aina! Uskomattoman hyvä tarjous niille, jotka tarvitsevat rahoitusta ainoastaan kahdeksi viikoksi. Myös pidemmissä lainoissa on halvat hinnat ja luottoa voi saada 100-6000 euroa joustavalla maksuajalla. Lainahakemukset käsitellään aina nopeasti ja saatkin päätöksen yleensä vartissa. Rahojen siirtäminen tilille on myös todella nopeaa.

 • Lainaa 100-600 euroa nopeasti ilmaisella nettihakemuksella
 • Lainasi on aina kuluton, jos maksat sen pois 14 päivässä
 • Nopea, edullinen ja luotettava

Credit24:n palvelusta saat 400 euron joustoluottoa

Credit24 400e joustoluotto heti tililleCredit24:n joustolimiittejä on tarjolla useampia eri vaihtoehtoja, pienin niistä on 250 euron suuruinen kun taas maksimissaan palvelusta voit hakea luottoa 3000 € asti. Saat siis esimerkiksi 400 euron joustoluoton Credit24 palvelusta varsin kätevästi. Hinnat ovat maltilliset ja markkinoiden halvimmista päästä. Ikäraja lainoissa on 19 vuotta ja maksuhäiriömerkinnöissä on nollatoleranssi, jos olet menettänyt luottotietosi et siis voi saada lainaa. Verkkohakemus on selkeä ja ilmainen, pääset täyttämään hakemusta alhaalta löytyvästä painikkeesta. Hakemukset käsitellään heti ja niitä otetaan vastaan kellon ympäri.

 • Joustolimiittejä tarjolla alkaen 250 eurosta 3000 euroon asti
 • Ensimmäinen nosto on ilmainen 500 euroon asti
 • Erittäin hyvä ratkaisu, toimii samalla periaattella kuin luottokortti
 • Tarjolla myös erinomainen mobiilisovellus, joka tekee lainaamisesta yhä helpompaa

 

Suunnittele ennen kuin otat pikalainaa huolimatta siitä, kuinka suuri summa on kyseessä

Koskaan ei kannata lainaa ottaa hetken mielijohteesta, vaan sinun tulisi aina ensin harkita tarkkaan miksi, mihin ja kuinka paljon lainaa tulisi ottaa. Näin vältät ikävät ongelmat joita takaisinmaksu saattaa aiheuttaa. Ensimmäinen askel onkin budjetoida oman kotitaloutesi tulot ja menot mahdollisimman tarkkaan. Jos tarvitset vain 100 euron pikavippiä, silloin ei kannata lähteä sooloilemaan ja ottamaan enemmän velkaa. Kun tiedät miten paljon rahaa kuukaudessa liikkuu sisään ja ulos, niin voit helposti suunnitella myös takaisinmaksuaikataulun. Muista kuitenkin laskelmissasi aina jättää hieman ilmaa yllättäviä menoja varten koska niitä meille jokaiselle aina tulee. Kun budjettisi on mahdollisimman tarkka voit helposti katsoa kuinka paljon Hae 500 euron lainaa heti tilille ilmaiseksi pankkitunnuksillapystyt kuukausittain luottoasi lyhentämään niin ettei se aiheuta suotta liiallista taloudellista painetta. Jos alkaa kuitenkin näyttää siltä että et tule pystymään maksamaan laskuasi eräpäivään mennessä niin ota välittömästi yhteys luotonmyöntäjään jotta saatte sovittua uuden maksuaikataulun. Hoitamatta jäänyt lasku nimittäin nostaa heti eräpäivän jälkeen kulujasi viivästyskoron sekä maksumuistutuksien myötä. Tämän jälkeen tulee eteesi mahdollisesti korkeat kustannukset perintätoimiston ja käräjäoikeuden kuluista. Lopulta kun laskusi on myöhässä 60 päivää aiheuttaa se maksuhäiriömerkinnän joka taas muunmuassa vaikeuttaa uusien lainojen, luottojen, luottokorttien ja puhelinliittymän saamista. Pidä siis huoli että maksusi on aina maksettu ajallaan!  

Nettilainat ja verkkohakemus

Kukapa olisikaan uskonut vielä 10 vuotta sitten, että lainamarkkinat siirtyvät täysin sähköiseen muotoon. Ennen myös pienlainat olivat täysin unholassa ja tarjolla oli vain pankkien suurempia asunto- ja autolainoja. Nykyään 400 euron vippi on arkipäivää ja niitä haetaan tuhansia päivittäin. Vippimarkkinat toimivat maailmanlaajuisesti, erityisen suuressa suosiossa Euroopassa ne ovat Pohjoismaissa, Puolassa ja Espanjassa. Markkinoilla on vielä laajentumisen varaa ja pikalainan tarve on loputon. Kehittyvissä maissa ei vielä ole tarjolla pikavippejä, mutta se on vain ajan kysymys, koska näin tulee tapahtumaan. Toki aikaa voi vierähtää 10-15 vuotta, mutta Aasia on seuraava kontinentti mihin vipit tulevat siirtymään. Kehittyvien maiden järjestelmissä on kuitenkin vielä petraamisen varaa ja erityisesti luottotietojärjestelmä on rakennettava ja kehitettävä toimivaksi.

400€ Laina
 • Arvosana
4.2