(Päivitetty: 27.2.2024)
PALVELULainaaKorko
Rahoituslaitos400€4.19% -20%
Ferratum Joustava400€19.97% -19.97%
Omalaina.fi400€4.99% -20%
Bondora400€9.9% -20%
Sweepbank Luottokortti400€19.9% -19.9%
Cashday400€19% -19%
iRaha400€20% -20%
Lainasto Ostosraha400€20% -20%
Neolaina400€19.5% -19.5%

Joskus tarvitsemme nopeaa rahoitusta yllättävien kulujen kattamiseksi. Tämä voi olla haastavaa, jos tilillämme ei ole tarpeeksi rahaa tai emme halua käyttää säästöjämme tiettyihin kuluihin. Tällaisissa tilanteissa voi olla houkuttelevaa hakea pikalainaa.

Lainaa 400 euroa heti netistä on yksi vaihtoehto, kun tarvitsemme nopeaa rahoitusta. Pikalainapalvelut tarjoavat nopeaa ja helppoa rahoitusta lyhyeksi ajaksi, joka voi auttaa kattamaan odottamattomia kuluja. Tärkeää on kuitenkin löytää luotettava ja kohtuuhintainen lainantarjoaja, joka tarjoaa hyviä lainaehtoja.

Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​400 euron pikalainoja ja vertailemme niiden korkoja, maksuehtoja ja muita ominaisuuksia, jotta voit löytää parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Oli kyseessä sitten auton korjaus, yllättävä lasku tai muu taloudellinen hätätilanne, tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään sopiva pikalaina, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Tässä artikkelissa olemme vertailleet 400 euron pikavippejä ja valinneet halvimmat lainavaihtoehdot. Näihin pääset käsiksi alapuolelta, huomioithan, että useampi yritys tarjoaa täysin korotonta lainaa 400 euroa – suosittelemme valitsemaan jonkin niistä.

Mistä lainaa 400 euroa?

Hetilainaa24.fi

Voit vertailla lainaa 400 euroa tarjoavat yritykset osoitteessa: https://hetilainaa24.fi/lainaa-400/

Löydät tietoa yrityksistä, käyttäjien kokemuksia sekä näppärän vertailun mistä näet parhaat 400e lainat nopeasti ja helposti.

Vivukselta saat 400 euron lainan ilmaiseksi

Vivus.fi ensilainana 400 euron vippi täysin ilmaiseksi

Ensilainasi on ilmainen 400 euroon saakka 30 päivän maksuajalla. Tämä todella erikoisen hyvä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos vain mahdollista. Vivuksen hinnoittelu on myös muiden lainatuotteiden osalta todella edullinen ja lainaa onkin saatavilla 10 eurosta 2010 euroon asti.

  • Ilmainen ensilaina 400 euroon asti 30 päivän maksuajalla
  • Lainaa 10-2010 euroa
  • Todella edulliset hinnat kaikissa lainatuotteissa

Vippi 400 euroa aina ilman korkoja 14 vuorokaudeksi

14 päivän täysin kuluton laina aina! Uskomattoman hyvä tarjous niille, jotka tarvitsevat rahoitusta ainoastaan kahdeksi viikoksi. Myös pidemmissä lainoissa on halvat hinnat ja luottoa voi saada 100-6000 euroa joustavalla maksuajalla. Lainahakemukset käsitellään aina nopeasti ja saatkin päätöksen yleensä vartissa. Rahojen siirtäminen tilille on myös todella nopeaa.

  • Lainaa 100-600 euroa nopeasti ilmaisella nettihakemuksella
  • Lainasi on aina kuluton, jos maksat sen pois 14 päivässä
  • Nopea, edullinen ja luotettava

Credit24:n palvelusta saat 400 euron joustoluottoa

Credit24 400e joustoluotto heti tilille

Credit24:n joustolimiittejä on tarjolla useampia eri vaihtoehtoja, pienin niistä on 250 euron suuruinen kun taas maksimissaan palvelusta voit hakea luottoa 3000 € asti. Saat siis esimerkiksi 400 euron joustoluoton Credit24 palvelusta varsin kätevästi. Hinnat ovat maltilliset ja markkinoiden halvimmista päästä. Ikäraja lainoissa on 19 vuotta ja maksuhäiriömerkinnöissä on nollatoleranssi, jos olet menettänyt luottotietosi et siis voi saada lainaa. Verkkohakemus on selkeä ja ilmainen, pääset täyttämään hakemusta alhaalta löytyvästä painikkeesta. Hakemukset käsitellään heti ja niitä otetaan vastaan kellon ympäri.

  • Joustolimiittejä tarjolla alkaen 250 eurosta 3000 euroon asti
  • Ensimmäinen nosto on ilmainen 500 euroon asti
  • Erittäin hyvä ratkaisu, toimii samalla periaattella kuin luottokortti
  • Tarjolla myös erinomainen mobiilisovellus, joka tekee lainaamisesta yhä helpompaa

Suunnittele ennen kuin otat pikalainaa huolimatta siitä, kuinka suuri summa on kyseessä

Hae 500 euron lainaa heti tilille ilmaiseksi pankkitunnuksilla

Koskaan ei kannata lainaa ottaa hetken mielijohteesta, vaan sinun tulisi aina ensin harkita tarkkaan miksi, mihin ja kuinka paljon lainaa tulisi ottaa. Näin vältät ikävät ongelmat joita takaisinmaksu saattaa aiheuttaa. Ensimmäinen askel onkin budjetoida oman kotitaloutesi tulot ja menot mahdollisimman tarkkaan. Jos tarvitset vain 100 euron pikavippiä, silloin ei kannata lähteä sooloilemaan ja ottamaan enemmän velkaa. Kun tiedät miten paljon rahaa kuukaudessa liikkuu sisään ja ulos, niin voit helposti suunnitella myös takaisinmaksuaikataulun. Muista kuitenkin laskelmissasi aina jättää hieman ilmaa yllättäviä menoja varten koska niitä meille jokaiselle aina tulee. Kun budjettisi on mahdollisimman tarkka voit helposti katsoa kuinka paljon pystyt kuukausittain luottoasi lyhentämään niin ettei se aiheuta suotta liiallista taloudellista painetta. Jos alkaa kuitenkin näyttää siltä että et tule pystymään maksamaan laskuasi eräpäivään mennessä niin ota välittömästi yhteys luotonmyöntäjään jotta saatte sovittua uuden maksuaikataulun. Hoitamatta jäänyt lasku nimittäin nostaa heti eräpäivän jälkeen kulujasi viivästyskoron sekä maksumuistutuksien myötä. Tämän jälkeen tulee eteesi mahdollisesti korkeat kustannukset perintätoimiston ja käräjäoikeuden kuluista. Lopulta kun laskusi on myöhässä 60 päivää aiheuttaa se maksuhäiriömerkinnän joka taas muunmuassa vaikeuttaa uusien lainojen, luottojen, luottokorttien ja puhelinliittymän saamista. Pidä siis huoli että maksusi on aina maksettu ajallaan!  

Nettilainat ja verkkohakemus

Kukapa olisikaan uskonut vielä 10 vuotta sitten, että lainamarkkinat siirtyvät täysin sähköiseen muotoon. Ennen myös pienlainat olivat täysin unholassa ja tarjolla oli vain pankkien suurempia asunto- ja autolainoja. Nykyään 400 euron vippi on arkipäivää ja niitä haetaan tuhansia päivittäin. Vippimarkkinat toimivat maailmanlaajuisesti, erityisen suuressa suosiossa Euroopassa ne ovat Pohjoismaissa, Puolassa ja Espanjassa. Markkinoilla on vielä laajentumisen varaa ja pikalainan tarve on loputon. Kehittyvissä maissa ei vielä ole tarjolla pikavippejä, mutta se on vain ajan kysymys, koska näin tulee tapahtumaan. Toki aikaa voi vierähtää 10-15 vuotta, mutta Aasia on seuraava kontinentti mihin vipit tulevat siirtymään. Kehittyvien maiden järjestelmissä on kuitenkin vielä petraamisen varaa ja erityisesti luottotietojärjestelmä on rakennettava ja kehitettävä toimivaksi.

Usein kysyttyä 400e lainoista

Miksi hakea 400 euron lainaa?

400 euron laina voi olla hyödyllinen silloin, kun tarvitset nopeaa rahoitusta odottamattomiin kuluihin, kuten laskuihin tai muihin yllättäviin kuluihin. Se voi myös auttaa, jos tarvitset pientä lainaa, jota et voi tai halua hakea pankilta.

Mistä voin hakea 400 euron lainaa?

Voit hakea 400 euron lainaa eri paikoista, kuten pankilta, luottolaitoksilta tai pikalainapalveluilta. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja maksuehtoja.

Onko 400 euron laina kallis?

400 euron lainan kustannukset riippuvat yleensä lainanantajasta ja sen tarjoamista ehdoista, kuten koroista ja maksuehdoista. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja maksuehtoja.

Miten voin maksaa takaisin 400 euron lainan?

Takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainantarjoajan mukaan. Useimmat lainantarjoajat tarjoavat joustavia maksuehtoja, kuten kuukausittaisia lyhennyksiä tai yhden maksuerän takaisinmaksun. On tärkeää selvittää maksuehdot ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin ajoissa, välttääksesi ylimääräisiä kuluja tai maksuja.