Rahoituslaitos
Lainat:
100€ - 60000€
Ajat:
12kk - 240kk
Korko:
Alkaen: 4.19%
OtsikkoData
Ikäraja18v
Vaaditut tulot1200€/kk
Laina-aika12kk - 240kk
Tulojen tarkistusKyllä
Yhdistä lainatEi
Kuinka nopeasti0-1 vrk
Koroton lainaEi
Rahojen siirto08 - 22
Korko4.19%
OpiskelijalleKyllä

Tarve nopeasti saataviin kulutusluottoihin ja lainaan ilman takaajaa ei ole poistunut mihinkään. Valtiovalta on pyrkinyt hillitsemään liian korkeita korkoja sekä sitä, ketkä näitä lyhytaikaisia pikalainoja voivat hakea. Asiakkaalle alalle asetetut rajoitteet ovatkin tervetulleita ja pikavippejä saa nyt edullisemmin kuin milloinkaan ennen. Rahoituslaitos.fi on palvelu, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa lainatarjoukset täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Päätimme ottaa palvelun tarkastelumme alle.

Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

Näin lainanhaku etenee

Kannattaako Rahoituslaitos.fi sivustoa kayttaa arvostelu

Voit aloittaa uuden lainasi hakemisen Rahoituslaitos.fi:ssä valitsemalla haluamasi lainasumman ja sille sopivan takaisinmaksuajan. Maksuaika on riippuvainen siitä, kuinka paljon sinulla on kuukausittain rahaa käytössäsi. Lainalaskuri antaa sinulle arvion lainan takaisinmaksueristä, niiden määrästä ja suuruudesta. Siinä vaiheessa, kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivan lainasumman sekä takaisinmaksuajan, voit täyttää hakemukseen omat henkilötietosi ja myös pyydetyt tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Täytä hakemus huolellisesti – puutteellisesti tai väärin täytetty hakemus on yleisin syin hakemusten hylkäämiselle. Palvelu haluaa tietää, sopivan lainasumman ja kuukausierän määrittämiseksi, paljonko sinulla on kuukausitasolla varoja käytettävissäsi. Varaudu siis siihen, että sinun on kerrottava asumiskustannuksesi, muiden velkojen määrä sekä tulosi. Varaudu myös näyttämään todisteita/kopioita tuloistasi tiliotteen, palkkakuitin tai vaikka eläkepäätöksen muodossa (riippuen tilanteestasi). Suositus on myös aina käydä hieman läpi lainavertailua ennen valintaa.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Jos haet lainaa rinnaikkaishakijan kanssa, eli yhdessä toisen henkilön kanssa, myös tämän toisen henkilön tiedot ovat tarpeen liittää hakemukseen. Yhteishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka ottaa pikalainan toisen henkilön kanssa ja on yhtä lailla vastuussa siitä, että velka maksetaan takaisin ajallaan. Jos toinen yhteislainanottajista laiminlyö maksunsa, toisen on huolehdittava koko maksuerästä. Yhteislainaa otetaan usein esimerkiksi puolison kanssa yhteisiä kotitaloustavaroita varten. Mikäli saat yhteishakijan lainahakemukseesi, se voi alentaa korkoprosenttia sekä parantaa ylipäätään positiivisen lainapäätöksen saamista. Voit kuitenkin hakea lainaa tietysti myös yksin, jos sinulla ei ole yhteishakijaa. Kannattaa myös huomioida, että lainan hakemiseen Rahoituslaitos.fi-sivustolta et myöskään tarvitse takaajia tai vakuuksia.

  Credinord kokemuksia

Luottotiedot vaikuttavat lainansaantiin

Myönteisen lainapäätöksen osalta ratkaisevaa on se, että luottotietosi ovat kunnossa, etkä ole perinnässä. Rahoitusyhtiöt ovat lain mukaan velvollisia selvittämään sen, että asiakas on maksukykyinen selviytymään uuden lainansa kuukausieristä. Halutessasi voit myös itse selvittää luottotietojesi statuksen jo ennen lainan hakemista. Kannattaa myös ottaa huomioon, että merkinnät luottotiedoissa vanhenevat. Työtilanteesi on toinen tärkeä tekijä, jonka lainanantajat ottavat huomioon tarkastellessaan lainahakemustasi. Ne haluavat nähdä, että sinulla on vakaat tulot ja että olet vakituisessa työssä. Lainanantajat saattavat myös vaatia todisteita tuloista, kuten viimeisimmän palkkakuitin. Kuukausitulosi ovat siis keskeinen tekijä määritettäessä, oletko oikeutettu lainaan ja kuinka paljon voit lainata. Lainanantajat tarkastelevat käytännössä velkasi ja tulojesi välistä suhdetta. Usein pienempiä lainoja ja kulutusluottoja on mahdollista saada myös, jos sinulla osaketuloja tai eläketuloja. Sen sijaan, jos elät vain asumistuen, opintotuen tai työttömyysturvan varassa, hakemuksesi läpimeno on epätodennäköistä.

Rahoituslaitos.fi kokemuksia

Sivusto ei ole ainut laatujaan, netissä on myös muita sivustoja, joissa pikavippejä, kulutusluottoja tai suurempia lainoja voi kilpailuttaa. Palvelussa on erinomaista se, miten eri kokoisia summia on mahdollista kilpailuttaa. Pienen haettava lainasumma on 100 euroa ja maksimissaan lainaa voi hakea 60 000 euron edestä. Sivusto toimii hyvänä alustana kaikille, joilla on tarvetta saada nopeasti rahaa, oli syy sitten mikä tahansa. Palvelua voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, emmekä havainneet testissämme ongelmia esimerkiksi responsiivisuuden suhteen. Iso plussa tulee myös siitä, ettei hakijalla tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Säännöllisiä tuloja on kuitenkin oltava, joka johtaa varmasti monen hakemuksen kohdalla hylkäämispäätökseen.

Samankaltaiset artikkelit