Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

Vuokravakuuslainan haku Kulutusluottoa24.fi kautta

Vuokravakuuslaina

Kun olet valitsemassa uutta vuokra-asuntoa, saatat tarvita rahoitusta takuuvuokran maksamiseen. Tässä kohtaa vuokravakuuslaina tulee kuvaan. Kulutusluottoa24.fi:n kautta voit hakea vuokravakuuslainaa, joka auttaa sinua kattamaan takuuvuokran kustannukset.

Vuokravakuuslainan hakuprosessi

Vuokravakuuslainan hakuprosessi on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja suoraviivainen. Sinun tulee ensin määrittää tarvitsemasi summa, joka kattaa takuuvuokran. Tämän jälkeen täytät lainahakemuksen, jossa kerrot tietosi ja toivotun laina-ajan. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätös tehdään nopeasti ja rahat maksetaan tilillesi.

Vuokravakuuslainan hyväksymiskriteerit

Vuokravakuuslainan saaminen edellyttää joitakin kriteereitä. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot ja vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi luottotietosi tarkistetaan, joten niiden tulee olla kunnossa.

Vuokravakuuslainan saamisen aikataulu

Vuokravakuuslainan saaminen ei vie paljoa aikaa. Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat päätöksen yleensä jo saman päivän aikana. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi mahdollisimman pian.

Muistathan, että vuokravakuuslaina on sitova sopimus, joka tulee maksaa takaisin sovitussa ajassa. Jos tarvitset suurempaa lainaa, esimerkiksi 50000 euroa, voit tutustua muihin lainavaihtoehtoihimme.

Vuokravakuuslainan takaisinmaksu

Vuokravakuuslainan takaisinmaksun ehdot ovat selkeät ja joustavat. Tärkein ehto on, että laina tulee maksaa takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Tämä on tärkeää, sillä viivästykset voivat johtaa lisäkustannuksiin ja vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihin. Lainan takaisinmaksuun liittyy yleensä myös korko, joka riippuu lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta. Korko on kuitenkin usein kilpailukykyinen verrattuna muihin lainavaihtoehtoihin.

Vuokravakuuslainan takaisinmaksuaika määritellään lainasopimuksessa. Takaisinmaksuaika voi olla esimerkiksi kuukauden tai jopa useita vuosia, riippuen lainan määrästä ja omista taloudellisista olosuhteista. Vuokravakuuslainan takaisinmaksuaika on joustava, ja sen voi valita itse lainaa hakiessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän korkoa kertyy lainan aikana.

Vuokravakuuslainan maksu osamaksulla on mahdollista, ja se on usein hyvä vaihtoehto, jos haluaa jakaa lainan takaisinmaksun useammalle kuukaudelle. Maksusuunnitelma räätälöidään aina lainanhakijan tarpeiden mukaan, ja se voi sisältää esimerkiksi kiinteitä kuukausieriä tai vaihtelevia eriä riippuen tuloista. Osamaksu on joustava ratkaisu, joka auttaa hallitsemaan lainan takaisinmaksua.

On tärkeää muistaa, että kulutusluotto, kuten vuokravakuuslainakin, on vastuullinen taloudellinen sitoumus. Sen takaisinmaksu vaatii suunnitelmallisuutta ja taloudellista kurinalaisuutta. Vuokravakuuslainaa ei kannata ottaa ilman huolellista harkintaa ja budjetointia. Lainan takaisinmaksun suunnittelu ja seuranta auttavat pitämään talouden tasapainossa ja välttämään yllättävät taloudelliset vaikeudet.

Vuokravakuuslainan hyödyt ja haitat

Vuokravakuuslaina on hyödyllinen työkalu, jota vuokralaiset voivat käyttää helpottamaan vuokrasuhteen alkamista. Tässä osiossa käsittelemme vuokravakuuslainan hyötyjä ja haittoja sekä sen kustannuksia ja todellista vuosikorkoa.

Vuokravakuuslainan hyödyt vuokralaiselle

Vuokravakuuslainan tärkein hyöty on, että se mahdollistaa vuokravakuuden hankkimisen ilman, että vuokralaisen tarvitsee itse säästää suurta summaa rahaa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos tarvitset asunnon nopeasti tai jos et ole pystynyt säästämään tarpeeksi rahaa takuuvuokraa varten. Vuokravakuuslaina voi myös antaa vuokralaiselle enemmän neuvotteluvaltaa vuokranantajan kanssa, koska hän voi osoittaa kykynsä hoitaa vuokrasuhteen taloudelliset velvoitteet.

Vuokravakuuslainan mahdolliset haitat

Vuokravakuuslainan haittapuoli on, että se voi lisätä vuokralaisen taloudellista taakkaa. Vuokravakuuden lisäksi vuokralaisen on maksettava lainan korot ja muut kustannukset. Lisäksi, jos vuokralainen ei pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, hän saattaa joutua maksamaan lisäkuluja tai menettää vakuutena olevan omaisuuden. Tämän vuoksi on tärkeää, että vuokralainen harkitsee tarkkaan, onko vuokravakuuslaina paras vaihtoehto hänen tilanteessaan.

Vuokravakuuslainan kustannukset ja todellinen vuosikorko

Vuokravakuuslainan kustannukset koostuvat pääasiassa lainan korosta, joka voi vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Todellinen vuosikorko kuvastaa kaikkia lainaan liittyviä kuluja, mukaan lukien korot ja muut maksut, ja se on paras tapa vertailla eri lainavaihtoehtoja. Kannattaa myös muistaa, että lainan todellinen vuosikorko voi olla korkeampi kuin nimelliskorko, koska se sisältää myös muut lainaan liittyvät kulut.

  Remonttilaina

On hyvä muistaa, että vuokravakuuslainan lisäksi on olemassa myös muita lainavaihtoehtoja. Esimerkiksi sivustolta Lainaa ulkomailta löytyy tietoa ulkomaisten lainantarjoajien tarjoamista lainavaihtoehdoista. Lisäksi, jos tarvitset lainaa harrastuksiin, voit tutustua Harrastuslaina -sivuun. Ja jos haluat kilpailuttaa eri lainavaihtoehtoja, Lainojen kilpailuttaminen -sivu tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja.

Vuokravakuuslainan käyttökohteet

Vuokravakuuslaina on erinomainen ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin, kun tarvitset rahoitusta vuokra-asunnon vakuuden maksamiseen. Sen avulla voit varmistaa, että sinulla on tarvittavat varat vuokravakuutta varten, jolloin voit keskittyä uuden kotisi sisustamiseen ja muihin muuton aiheuttamiin kuluihin.

Vuokravakuuslainan käyttö vuokravakuuden maksuun

Vuokravakuuslaina on erityisesti suunniteltu helpottamaan vuokravakuuden maksamista. Se antaa sinulle mahdollisuuden maksaa vuokravakuus heti, jolloin voit aloittaa uuden elämänvaiheesi uudessa kodissasi ilman taloudellista stressiä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla ei ole säästössä tarpeeksi rahaa vuokravakuuden maksamiseen.

Vuokravakuuslainan käyttö muuhun tarkoitukseen

Vaikka vuokravakuuslaina on tarkoitettu ensisijaisesti vuokravakuuden maksamiseen, voit käyttää sitä myös muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi, jos sinulla on tarpeeksi säästöjä vuokravakuuden maksamiseen, mutta tarvitset rahaa muuttokuluihin tai uuden kodin sisustamiseen, vuokravakuuslaina voi olla hyvä vaihtoehto. Voit myös käyttää sitä vuokravakuuden lisäksi esimerkiksi matkalainana tai lainana suurempaa hankintaa varten.

Vuokravakuuslainan käyttöehdot

Vuokravakuuslainan käyttöehdot voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Yleensä lainaa myönnetään vain henkilöille, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, ovat Suomen kansalaisia ja joilla on säännölliset tulot. Lisäksi lainan myöntäminen voi olla kiinni siitä, onko hakijalla muita maksuhäiriömerkintöjä. Yleensä vuokravakuuslainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Vuokravakuuslaina eri elämäntilanteissa

Vuokravakuuslaina on merkittävä apu monissa elämäntilanteissa. Se voi olla avain uuden vuokra-asunnon saamiseen, kun vakuuksia ei ole saatavilla. Käsittelemme seuraavaksi vuokravakuuslainan merkitystä erityisesti opiskelijoiden ja eläkeläisten näkökulmasta ja tarkastelemme, millaiset kriteerit vaikuttavat vuokravakuuslainan myöntämiseen.

Vuokravakuuslaina opiskelijalle

Opiskelijaelämä on taloudellisesti haastavaa aikaa, ja vuokravakuuslaina voi olla ratkaiseva tekijä asunnon saamisessa. Opiskelijan on usein vaikea saada tarvittavia vakuuksia, joten vuokravakuuslaina on erinomainen vaihtoehto. Tämä mahdollistaa asunnon saannin ilman, että opiskelijan tarvitsee huolehtia suurista kertaluontoisista maksuista. Vuokravakuuslainan avulla voit keskittyä opintoihin ja nauttia opiskelijaelämästäsi ilman ylimääräistä taloudellista stressiä.

Vuokravakuuslaina eläkeläiselle

Eläkeläisille vuokravakuuslaina voi tarjota mahdollisuuden muuttaa uuteen asuntoon ilman suuria taloudellisia rasitteita. Eläkeikään saavuttaessa säästöt ovat usein jo kohdennettu muihin tarkoituksiin, kuten eläkepäivien nauttimiseen, joten suuri kertaluontoinen vuokravakuusmaksu voi olla haastava. Vuokravakuuslaina tarjoaa eläkeläiselle mahdollisuuden saada uusi asunto ilman, että se rasittaa liikaa taloutta.

Vuokravakuuslainan myöntämisen kriteerit

Vuokravakuuslainan saaminen ei yleensä vaadi vakuuksia, mutta lainan myöntämiseen vaikuttavat monet tekijät. Näitä ovat muun muassa hakijan ikä, tulot ja luottotiedot. On tärkeää huomata, että jokainen lainantarjoaja määrittelee omat kriteerinsä, joten kannattaa aina tutustua huolellisesti lainaehtoihin ennen hakemuksen tekemistä.

Hyvä tietää, että pikaluotto voi olla myös hyvä mahdollisuus saada rahaa nopeasti ja helposti, jos tarvitset rahoitusta esimerkiksi vuokravakuuden maksamiseen.

Vuokravakuuslainan vertailu

Vuokravakuuslainojen tarjoajien, ehtojen ja kustannusten vertailu on tärkeä askel ennen lainan hakemista. Tämä auttaa sinua tunnistamaan parhaat vaihtoehdot ja tekee lainanhakuprosessista helpomman ja sujuvamman.

A. Vuokravakuuslainan tarjoajien vertailu

Vuokravakuuslainan tarjoajien vertailussa on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Nämä voivat sisältää lainanantajan maineen, asiakaspalvelun laadun ja heidän tarjoamiensa lainatuotteiden valikoiman. On myös hyvä idea tarkistaa, onko lainanantajalla tarvittavat luvat ja sertifikaatit toimia lainanantajana.

B. Vuokravakuuslainan ehtojen vertailu

Vuokravakuuslainan ehtojen vertailussa on otettava huomioon muun muassa laina-aika, kuukausittaiset maksut, korko ja mahdolliset lisämaksut. On myös tärkeää tarkistaa, onko lainassa mahdollisuus joustoihin, kuten lyhennysvapaisiin kuukausiin tai mahdollisuuteen muuttaa laina-aikaa.

  Pienlaina
C. Vuokravakuuslainan kustannusten vertailu

Vuokravakuuslainan kustannusten vertailussa tulee ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korkokulut, toimitusmaksut ja muut mahdolliset lisämaksut. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa ja auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Vuokravakuuslainan vertailu on tärkeä osa lainanhakuprosessia, ja Yhdistelmälaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi, hallittavammaksi lainaksi.

Vuokravakuuslainan hakeminen Kulutusluottoa24.fi kautta

Vuokravakuuslainan hakeminen Kulutusluottoa24.fi:n kautta on yksinkertainen prosessi, joka koostuu muutamasta selkeästä vaiheesta.

Vuokravakuuslainan hakemisen vaiheet

 1. Ensimmäinen askel on tutustua tarjolla oleviin vuokravakuuslainoihin ja niiden ehtoihin Kulutusluottoa24.fi sivustolla.
 2. Toinen vaihe on valita sopiva laina ja täyttää hakemuslomake huolellisesti.
 3. Kolmas vaihe on lähettää hakemus ja odottaa lainapäätöstä. Yleensä päätös saapuu nopeasti, ja rahat siirretään tilillesi pian hyväksynnän jälkeen.

Vuokravakuuslainan hakemisen yleisimmät kysymykset ja vastaukset

 • Voinko hakea vuokravakuuslainaa, vaikka minulla on jo lainaa? Kyllä, voit hakea vuokravakuuslainaa Kulutusluottoa24.fi:n kautta, vaikka sinulla olisi jo olemassa olevaa lainaa. Kuitenkin, lainan myöntäminen riippuu aina yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi.
 • Miten nopeasti saan rahat tililleni? Laina myönnetään yleensä nopeasti, ja rahat siirtyvät tilillesi pian hyväksynnän jälkeen.
 • Voinko maksaa lainan takaisin aikaisemmin? Kyllä, voit maksaa lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja.

Vuokravakuuslainan hakeminen ja takuuvuokran palautus

Kun olet hakenut ja saanut hyväksynnän vuokravakuuslainalle, voit käyttää lainan takuuvuokran maksamiseen. Takuuvuokra palautetaan sinulle, kun vuokrasopimus päättyy ja vuokra-asunto on tarkastettu. On tärkeää, että maksat lainan takaisin sovitussa aikataulussa, jotta vältät mahdolliset viivästyskorot ja muut lisäkulut.

Tutustu myös muihin lainavaihtoehtoihimme, kuten joustolainaan, joka tarjoaa joustavuutta lainan takaisinmaksuun.

Vuokravakuuslainan ja vakuuden ero

Vuokravakuuslainan ja vakuuden määritelmät

Vuokravakuuslaina on erityinen lainamuoto, joka on suunniteltu kattamaan vuokra-asunnon vakuusmaksu. Se on laina, joka maksetaan suoraan vuokranantajalle vakuusmaksun muodossa. Toisaalta, vakuus on jonkinlainen turva, joka annetaan lainanantajalle varmistamaan lainan takaisinmaksu. Vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, auto tai jokin muu arvokas omaisuus.

Vuokravakuuslainan ja vakuuden käyttötarkoitukset

Vuokravakuuslainan tarkoitus on helpottaa uuden vuokra-asunnon saantia. Se on erityisen hyödyllinen silloin, kun vuokralaisella ei ole tarvittavaa summaa säästössä vakuusmaksua varten. Vakuuden tarkoitus puolestaan on suojata lainanantajaa mahdolliselta luottotappiolta. Se tarjoaa lainanantajalle turvan, mikäli lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

Vuokravakuuslainan ja vakuuden erojen ymmärtäminen

Vuokravakuuslainan ja vakuuden välillä on merkittäviä eroja sekä niiden luonteessa että käyttötarkoituksessa. Vuokravakuuslaina on rahallinen summa, joka maksetaan vuokranantajalle turvaamaan vuokrasopimusta, kun taas vakuus on omaisuutta tai rahaa, joka annetaan lainanantajalle turvaksi lainaa vastaan. Toisin sanoen, vuokravakuuslaina on laina, jonka tarkoituksena on kattaa vuokravakuus, kun taas vakuus on jotain arvokasta, joka annetaan lainanantajalle turvaksi lainan takaisinmaksun varmistamiseksi.

Hyvät puolet

 • Palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada vuokravakuuslainaa nopeasti ja helposti.
 • Palvelun kautta voi hakea lainaa, vaikka ei omistaisi takaajaa tai vakuuksia.
 • Kulutusluottoa24.fi tarjoaa selkeän ja ymmärrettävän hakuprosessin.
 • Palvelu on avoinna 24/7, joten lainaa voi hakea milloin tahansa.

Huonot puolet

 • Palvelun korot ja kulut voivat olla korkeita verrattuna perinteisiin pankkilainoihin.
 • Vuokravakuuslainaa ei välttämättä saa, jos luottotiedot eivät ole kunnossa.
 • Palvelun käyttö voi johtaa ylivelkaantumiseen, jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa.
 • Palvelulla ei ole fyysistä toimipistettä, jossa voisi asioida kasvotusten.

Vuokravakuuslainan haku Kulutusluottoa24.fi kautta

Usein kysytyt kysymykset

Vuokravakuuslaina on laina, jolla katetaan vuokra-asunnon vakuusmaksu. Se on erityisen hyödyllinen silloin, kun tarvitaan nopeasti rahaa uuden asunnon vakuuden maksamiseen, mutta säästöjä ei ole kertynyt riittävästi. Vuokravakuuslaina voi olla myös hyvä ratkaisu silloin, kun haluaa säilyttää säästönsä muuhun käyttöön. Vuokravakuuslainan saaminen on usein nopeaa ja helppoa, eikä se välttämättä vaadi takaajia tai muita vakuuksia. Lainan hakeminen, saaminen ja takaisinmaksu sujuvat sähköisesti, ja lainan kustannukset ovat selkeästi nähtävillä jo lainaa haettaessa.

Vuokravakuuslaina on laina, jolla katetaan vuokra-asunnon vakuusmaksu. Se on erityisen hyödyllinen silloin, kun tarvitaan nopeasti rahaa uuden asunnon vakuuden maksamiseen, mutta säästöjä ei ole kertynyt riittävästi. Vuokravakuuslaina voi olla myös hyvä ratkaisu silloin, kun haluaa säilyttää säästönsä muuhun käyttöön. Vuokravakuuslainan saaminen on usein nopeaa ja helppoa, eikä se välttämättä vaadi takaajia tai muita vakuuksia. Lainan hakeminen, saaminen ja takaisinmaksu sujuvat sähköisesti, ja lainan kustannukset ovat selkeästi nähtävillä jo lainaa haettaessa.

  Mistä lainaa 18-vuotiaalle?

Mitä tarkoittaa vuokravakuuslaina?

Vuokravakuuslaina on laina, jota voi hakea vuokra-asunnon vakuusmaksun maksamiseen. Vuokranantaja vaatii usein vakuusmaksun vuokrasuhteen alussa, ja sen suuruus on tyypillisesti 1-3 kuukauden vuokra. Vuokravakuuslaina voi olla hyvä ratkaisu, jos vakuusmaksuun tarvittavat varat eivät ole heti saatavilla. Laina maksetaan suoraan vuokranantajalle, ja lainan takaisinmaksu tapahtuu sovittujen ehtojen mukaisesti.

Miten vuokravakuuslainaa haetaan?

Vuokravakuuslainan hakeminen alkaa oman taloudellisen tilanteen kartoittamisella. Tarkista ensin, kuinka suuren summan vuokravakuutta tarvitset. Tämän jälkeen vertaile eri lainantarjoajia ja niiden ehtoja. Kun olet valinnut sopivan lainantarjoajan, voit täyttää lainahakemuksen heidän verkkosivuillaan. Hakemuksessa kysytään yleensä henkilötietoja, tuloja ja menoja sekä tietoja asumistilanteestasi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainantarjoaja käsittelee hakemuksen ja tekee luottopäätöksen. Jos hakemus hyväksytään, rahat maksetaan yleensä suoraan vuokranantajan tilille.

Miten nopeasti vuokravakuuslainan saa tililleen?

Vuokravakuuslainan saa tililleen yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. Nopeus riippuu kuitenkin valitusta lainantarjoajasta sekä pankista, jossa lainanhakijan tili sijaitsee.

Tarvitaanko vuokravakuuslainan saamiseksi takaajia tai muita vakuuksia?

Vuokravakuuslainan saamiseksi ei yleensä tarvita takaajia tai muita vakuuksia. Laina myönnetään usein pelkän luottotietojen tarkastuksen perusteella.

Kenelle vuokravakuuslainaa voidaan myöntää?

Vuokravakuuslainaa voidaan myöntää henkilölle, joka tarvitsee rahoitusta asunnon vuokravakuuden maksamiseen. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja hänen tulee yleensä osoittaa kykynsä maksaa laina takaisin esimerkiksi säännöllisten tulojen muodossa.

Miten vuokravakuuslaina maksetaan takaisin?

Vuokravakuuslaina maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa kuukausierissä. Takaisinmaksuaika ja kuukausittaisen erän suuruus määritellään lainasopimuksessa. Maksu suoritetaan yleensä suoraan lainanantajalle.

Mikä on vuokravakuuslainan todellinen vuosikorko?

Vuokravakuuslainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainantarjoajasta riippuen, mutta yleisesti se on noin 10-20%. Se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten koron, toimitusmaksut ja muut mahdolliset lainanhoitokulut.

Mitä tapahtuu, jos vuokravakuuslainan takaisinmaksu myöhästyy?

Jos vuokravakuuslainan takaisinmaksu myöhästyy, se voi aiheuttaa lisäkuluja, kuten viivästyskorkoa ja mahdollisia perintäkuluja. Lisäksi myöhästynyt maksu voi vaikuttaa negatiivisesti lainanhakijan luottotietoihin. On tärkeää ottaa yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian, jos takaisinmaksussa ilmenee ongelmia.

Voinko maksaa vuokravakuuslainan takaisin ennenaikaisesti?

Kyllä, voit maksaa vuokravakuuslainan takaisin ennenaikaisesti. Tämä voi jopa vähentää lainasta aiheutuvia korkokuluja.

Mitä muita kustannuksia vuokravakuuslainaan liittyy?

Vuokravakuuslainaan voi liittyä muita kustannuksia kuten korkoja, toimitusmaksuja ja mahdollisia muita palvelumaksuja. Nämä kustannukset riippuvat lainantarjoajasta ja lainasopimuksesta. Lisäksi, jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, voi seurauksena olla viivästyskorkoja tai muita perintäkuluja.

Milloin vuokravakuuslaina on hyvä vaihtoehto?

Vuokravakuuslaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa vuokra-asunnon vakuuden maksamiseen, mutta sinulla ei ole heti käytettävissä tarvittavaa summaa. Laina mahdollistaa nopean muuton uuteen asuntoon ilman, että sinun täytyy odottaa säästöjen kertymistä. Se voi olla myös hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää säästösi muuhun käyttöön ja maksaa vakuuden takaisin pienemmissä erissä.

Samankaltaiset artikkelit