(Päivitetty: 14.2.2024)
Bank Norwegian
Bank Norwegian
1000€ -60000€
(4/5)
Todellinen vuosikorko
7.4 - 30.42%%
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Bank Norwegian on suosittu lainapalvelu isojen lainasummien hakemiseen ilman takaajia tai vakuuksia. Lainapalvelu on toiminut suomessa jo muutamankin vuoden ja on kasvattanut suuren suosion pikalainojen toimittajana. Bank Norwegian mahdollistaa isojen lainojen hakemisen pitkällä maksuajalla. Pikavippejä ei Norwegian myönnä, kaikki lainat myönnetään 1 – 15 vuoden maksuajalla, joten kiirettä takaisinmaksun kanssa ei tule. Pitkä takaisimaksuaika lainalle pitää lainan korot matalana, eli isossa lainassa voi säästää useita satoja, ellei jopa tuhansia euroja rahaa! Bank norwegian ei ole oikea lainapalvelu pikavippien ja joustoluottojen hakemiseen. Vähintään vuoden maksuaika ei sovi pienille lainasummille. Lähimpänä joustoluottoa Norwegian Bankin valikoimassa on luottokortti, mikä toimii suhteellisen samalla tavalla kuin joustoluotto.

Bank Norwegian Videoarvostelu

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista.
Hyväksyn

Bank Norwegian lainapalvelut

Bank Norwegian on erikoistunut myöntämään isoja kulutusluottoja. Pienlainat lyhyellä maksuajalla eivät ole Norwegianin tuotteissa mahdollista. Esittelemme seuraavaksi eri lainapalvelut valinnan helpottamiseksi.

Lainaa 1000 – 50000 euroa

Tunnetuin tuote Bank Norwegianilla on kulutuslaina 1000 – 50000 euron välillä. Laina maksetaan tilille kerralla, ja takaisinmaksu tehdään sopimuksessa sovitun suunnitelman mukaisesti. Lyhin lainaa-aika minkä Norwegian myöntää on 1 vuoden takaisinmaksuaika, mutta keskimäärin Bank Norwegianilta kannattaa hakea lainaa vähintään 2 -5 vuoden maksuajalla.  

Laina, luottokortti sekä lainojen yhdistäminen onnistuu Norwegianilla!
Bank Norwegianin palvelut

  Pitkä takaisinmaksu pitää isojen lainojen korot huomattavasti matalampina kuin lyhyt, joten tässä on mahdollisuus säästää helposti isoja rahoja. Norwegian on erikoistunut myöntämään isoja lainasummia, joten heidän palvelun kautta onnistuu pitkäaikaiseen lainaan tarkoitetut palvelut kuten eräpäivän siirtäminen, uuden lyhennyksen laskeminen ja maksuvapaat kuukaudet.

Lainojen yhdistäminen

Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden lainojen yhdistämiselle. Mikäli avoinna on useita pieniä pikalainoja kuten pikavippejä ja joustoluottoja, voi niiden kuluista ja koroista kasvaa nopeasti isoja menoeriä. Jos lainojen maksaminen kerralla pois omalla rahalla ei ole mahdollista, niin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhteen palveluun. Ideana on että Bank Norwegianista lainataan tarvittava summa rahaa kaikkien muiden velkojen poismaksuun, jonka jälkeen on vain yksi laina mitä lyhentää ja mistä maksaa korkoja.

Säästötili

Säästötili Bank Norwegianilla on tuttu ja turvallinen myös kivijalkapankeista. Tilille talletetaan haluttu summa rahaa, jolle muodostuu korkoa. Talletusta suojelee Norjan valtion asettama laki talletussuojasta, joten pelkoa rahojen menettämisestä ei käytännössä ole. Bank Norwegian maksaa kaikille tallettajille korkotuotta 1,75 % heti ensimmäisestä talletetusta eurosta alkane. Säästötilillä ei ole mitään nostorajoituksia, voit milloin tahansa nostaa rahat tililtä omaan käyttöösi!

Luottokortti

Hae luottokortti 1000 - 10000 euron luottorajalla, saat paljon muitakin etuja!
Bank Norwegian tarjoaa käyttöön luottokortin ilman vuosimaksuja

Luottokorttia ei moni pikalainoja myöntävä palvelu myönnä, mutta Bank Norwegianin rahkeet riittävät myös tähän! Luottokortilla voi tehdä ostoksia täysin samalla tavalla kuin Visalla tai Mastercardilla.   Kortilla saa luottoa 10 – 10000 euroa, siinä ei ole mitään kiinteitä vuosimaksuja ja takaisinmaksulle on korotonta aikaa 45 päivää, jonka jälkeen vuosikorko on kiinteät 19.90%.Jos käytät korttia matkojen maksamiseen, niin Bank Norwegian myöntää ilmaisen matkavakuutuksen ja  peruutusturvan kaikkiin kortilla maksettuihin matkoihin!

Lainan hakeminen Bank Norwegian palvelusta

Lainan hakeminen Bank Norwegianista käy erittäin helposti ja vaivattomasti. Jos olet uusi asiakas, saat ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä tunnukset portaaliin.

Lainasumman ja takaisinmaksuajan valinta

Norwegianin sivulta löydät lainalaskurin, millä voit helposti laskea lainalle parhaan takaisinmaksuajan sekä korkokustannukset. Lainasumma tulee sovittaa omiin tuloihin niin, ettei takaisinmaksusta synny ongelmia. Pitkä laina-aika mahdollistaa ivelalle matalammat vuosikorot, minkä takia Norwegian Bank on keskittynyt myöntämää isoja lainasummia.

Hakemuksen täyttäminen

Hakemukseen pääset kun olet valinnut sopivan lainasumman. Lainahakemuksen jättäminen ei sido mihinkään, ja on täysin ilmaista. Voit siis pyytää lainatarjouksen Bank Norwegianilta kilpailuttamisen mahdollistamiseksi.

Tarjouksen hyväksyminen

Bank Norwegian vastaa hakemukseen tarjouksella, minkä hyväksymällä lainasopimus syntyy. Tarjouksesta käy selkeästi ilmi lainattu summa, lainalle sovittu takaisinmaksuaika sekä muut kustannukset mitkä lainalle muodostuvat. Tarjous hyväksytään ja sopimus allekirjoitetaan käyttäen nettipankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Takaisinmaksu

Luotto maksetaan takaisin lainasopimuksessa sovitussa aikataulussa. Kuukausittain maksetaan sovitut lyhennykset sekä korot, kunnes laina on kokonaisuudessaan hoidettu. Halutessaan voi pyytää lyhennyksen uudelleen laskemista tai eräpäivän muuttamista, mikäli henkilökohtaisen talouden tilanne on muuttunut merkittävästi.

Usein kysyttyä

Mitä vaatimuksia Bank Norwegianilla on lainan hakemiseen?

Bank Norwegianin lainan hakemiseen tarvitset vain vähintään 23 vuoden ikää, Suomen kansalaisuuden tai asuinpaikan Suomessa, sekä säännöllisiä tuloja.

Kuinka nopeasti Bank Norwegianin laina maksetaan tilille?

Laina maksetaan tilille yleensä muutaman pankkipäivän sisällä, mutta mikäli olet jo olemassa oleva Bank Norwegianin asiakas, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Onko Bank Norwegianin lainat todella niin edullisia?

Bank Norwegianin lainat ovat kilpailukykyisiä ja markkinoiden edullisimpia, ja niitä voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Lainojen todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 7,9-21,8% välillä, ja se määräytyy hakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella.

Lopuksi

Norwegian lainaa 1000 – 50000 euroa tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Lainahakemukset käsitellään nopeasti, ja usein rahat tilille saa jo saman päivän aikana. Norwegian on luotettava lainakumppani, joka pystyy tarjoamaan asiakailleen eräät markkinoiden parhaista lainaehdoista.