(Päivitetty: 28.2.2024)
PALVELULainaaKorko
Rahoituslaitos100€4.19% -20%
Ferratum Joustava100€19.97% -19.97%
Omalaina.fi100€4.99% -20%
Bondora100€9.9% -20%
Sweepbank Luottokortti100€19.9% -19.9%
Cashday100€19% -19%
iRaha100€20% -20%
Lainasto Ostosraha100€20% -20%
Neolaina100€19.5% -19.5%

Jos olet hakemassa 100 euron luottoa ja haluat saada sen nopeasti niin olet juuri oikeassa paikassa. Alla olevaan esittelyyn olemme valinneet netin parhaat ja nopeimmat luottopaikat, jotka tarjoavat lainaa 100 euroa – tiukan vertailun lopputuloksena. Olet siis todella hyvissä käsissä valitsetpa minkä tahansa suosittelemamme rahoitusyhtiön hoitamaan sinun laina tarpeesi.

Joskus odottamattomat kulut voivat yllättää meidät, ja meidän on hankittava lisärahoitusta tilanteen hoitamiseksi. Joskus tarvitsemamme rahoitus voi olla vain pieni summa, esimerkiksi 100 euroa. Tällöin voi olla houkuttelevaa hakea pikavippiä, joka on pieni ja nopeasti saatavilla oleva laina.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että pikavipit ovat yleensä korkeakorkoisia ja lyhytaikaisia, joten niiden takaisinmaksu voi olla haastavaa. Siksi on tärkeää tehdä vertailua ja löytää luotettava lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja takaisinmaksuehtoja.

On olemassa monia lainantarjoajia, jotka tarjoavat 100 euron pikavippejä, mutta kaikki eivät ole samanarvoisia. Vertailemalla eri vaihtoehtoja, voit löytää sopivan lainan tarpeisiisi ja välttää liialliset kustannukset tai haitalliset ehdot.

Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​100 euron vippejä ja vertailemme niiden korkoja, maksuehtoja ja muita ominaisuuksia, jotta voit löytää parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Oli kyseessä sitten yllättävä lasku tai muu rahoitustarve, tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään sopiva pikavippi, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Hae lainaa 100 euroa

Lainamaatti.com

Lainamaatti vertailee lainaa 100 euroa ja listaa parhaat yritykset joista voit hakea 100e luoton.

Tutustu lainamaattiin ja sen palveluihin täällä: http://www.lainamaatti.com/lainaa/100/

Vivus

Vivus lainaa 100 euroa ilmaiseksi ilman kuluja tai korkoa

Jos et ole aiemmin asioinut Vivuksella on se aivan ehdoton valinta kun haet 100 euron luotto. Saat lainasi täysin kuluitta kun olet ensilainaajana liikkeellä ja vielä 30 päivän maksuajan. Tämän parempaa tarjousta et tule löytämään joten vahvasti suosittelemmekin tutustumaan tarkemmin Vivuksen tarjontaan.

 • Mahdollisuus hakea luottoa 10-2010 euroa
 • Ensilaina on ilmainen 400 euroon saakka
 • Saat lainapäätöksen heti kun olet täyttänyt ilmaisen hakemuksen

Everyday

Everyday 100e luottokortti kännykässä

Everyday on yksi vanhimmista ja luotettavimmista pikalainojen tarjoajista. He ovat toimineet rahoitusmarkkinoilla todella pitkään ja ovatkin rautaisia ammattilaisia. Tarjolla on luottoa 20-2000 euroa uskomattoman joustavilla maksujärjestelyillä. Valitsemalla Everydayn et takuulla ole tehnyt huonoa päätöstä.

 • Luottoa 20-2000 euroa
 • Todella joustavat takaisinmaksuaikataulut sovittavissa
 • Kaiken kokenut rehti lainapaikka

Credit24

Credit24 myöntää 100 euron pikavippejä

Yksi ehdottomista suosikeistamme on Credit24. Saat luottotilin josta voit rahaa nostaa todella kätevästi vaikka mobiilisovelluksella käyttöösi juuri sen verran kuin tarvitset. Luottotilejä on tarjolla 250-3000 euroa ja niihin maksuaikaa 1-24 kuukautta sen mukaan mikä on sinulle paras.

  100 euron kulutusluottoja ja vippejä on tarjolla myös todella monessa muussa paikassa kuin yllä esitellyissä. Jos mikään ykkössuosikeistamme ei ole sinun mieleen voit tutkia sivustoamme tarkemmin ja löydät monia muitakin vaihtoehtoja.

Mistä edullisin 100 euron pikavippi?

Mistä lainaa 100 euroa

Kaksi jo esiteltyä luotontarjoajaa myöntävät jopa täysin kuluttomia lainoja. Vivus ja Credit24 ovatkin siis todellisia löytöjä jos ykkös valintakriteerisi on hinta. Luonnollisesti kuitenkin ilmaisilla luotoilla on hieman erityisiä ehtoja kaikkien normaalien lisäksi. Vivus myöntää kuluttoman lainan ainoastaan kerran eli sinun tulee olla ensilainaaja. Tosin maksuaikaa on saatavilla mukavasti 30 päivää ja siinä ajassa onkin helppo poistaa 100 euron vippi. Jos Vivukselta et voi saada kulutonta vippiä on seuraava ilmaisen luotontarjoaja Credit24. Vaikka sinulla ei olisikaan mahdollisuutta kuluttomiin lainoihin ei 100 euron suuruisessa luotossa koskaan kulut kovin korkeiksi nouse kunhan hoidat maksut aina ajallaan. Kun ilmainen laina on pois suljettu voitkin lähinnä keskittyä katsomaan että täytät lainapalvelun asettamat yleiset ehdot ja hakea lainaa sieltä mistä sitä todennäköisesti tulet saamaan. Vertaile myös lainojen korot, jotta löydät edullisimman lainan. Yleisimpiä ehtoja joita sinulle asetetaan ovat:

 • Ikäraja
 • Säännölliset tulot
 • Osoite Suomessa
 • Puhelinliittymä
 • Pankkitili Suomessa ja verkkopankkitunnukset
 • Nuhteeton maksutausta – ei maksuhäiriömerkintää

Kuinka saan 100 euron lainan nopeasti tilille?

Yksinkertaisinta on avata luottotili ja hakea siihen sellaista luottomäärää joka sinulle sopii ja jonka voit saada. Kun luottoa on sinulle myönnetty voit nostaa rahaa luottotililtä käyttöösi helposti ja nopeasti silloin kun sitä tarvitset. Nosto tapoja on monia ja voitkin tehdä sen joko netissä, tekstiviestitse tai joissakin tapauksissa jopa lainantarjoajan omalla mobiilisovelluksella. Yleensä luottotililtä nostetut rahat ovatkin käytettävissäsi minuuteissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Luottotili on käytännössä ominaisuuksiltaan hyvin samanlainen kuin perinteinen luottokorttikin. Eli kuluja ja korkoa maksetaan ainoastaan siitä summasta joka nostetaan käyttöön ja loppu joustoluotto on olemassa luottotilillä sitten yllättäviä menoja varten. Luottotilillä onkin todella helppo reagoida nopeaan, yllättävään rahan tarpeeseen.

Usein kysyttyä 100e lainoista

Miksi hakea 100 euron lainaa?

100 euron laina voi olla hyödyllinen silloin, kun tarvitset nopeaa rahoitusta odottamattomiin kuluihin, kuten laskuihin tai muihin yllättäviin kuluihin. Se voi myös auttaa, jos tarvitset pientä lainaa, jota et voi tai halua hakea pankilta.

Mistä voin hakea 100 euron lainaa?

Voit hakea 100 euron lainaa eri paikoista, kuten pankilta, luottolaitoksilta tai pikalainapalveluilta. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja maksuehtoja.

Mitä eroa on pikavipillä ja pankkilainalla?

Pikavippi on yleensä lyhytaikainen ja pieni laina, joka on saatavilla nopeasti, kun taas pankkilaina voi olla suurempi ja pidempikestoinen. Pikavippi voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeaa rahoitusta, mutta sen takaisinmaksu voi olla haastavaa, koska se yleensä sisältää korkeita korkoja.

Onko 100 euron laina kallis?

100 euron lainan kustannukset riippuvat yleensä lainanantajasta ja sen tarjoamista ehdoista, kuten koroista ja maksuehdoista. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja maksuehtoja.

Miten voin maksaa takaisin 100 euron lainan?

Takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainantarjoajan mukaan. Useimmat lainantarjoajat tarjoavat joustavia maksuehtoja, kuten kuukausittaisia lyhennyksiä tai yhden maksuerän takaisinmaksun. On tärkeää selvittää maksuehdot ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin ajoissa, välttääksesi ylimääräisiä kuluja tai maksuja.