(Päivitetty: 10.9.2023)
PALVELULainaaKorko
Rahoituslaitos300€4.19% -20%
Ferratum Joustava300€19.97% -19.97%
Bondora300€9.9% -20%
iRaha300€20% -20%
Omalaina.fi300€4.99% -20%
Sweepbank Luottokortti300€19.9% -19.9%
Cashday300€19% -19%
Lainasto Ostosraha300€20% -20%

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti rahaa. Joskus rahaa ei ole riittävästi tilillä tai säästöissä, eikä odottaminen ole vaihtoehto. Tällöin voi olla hyödyllistä hakea pikalainaa.

Lainaa 300 euroa heti netistä on yksi tapa hakea nopeaa rahoitusta lyhytaikaisiin tarpeisiin. Monet pikalainapalvelut tarjoavat nopeaa ja helppoa rahoitusta lyhyeksi ajaksi, ja se voi auttaa kattamaan yllättäviä kuluja. Tärkeää on kuitenkin löytää luotettava ja kohtuuhintainen lainantarjoaja, joka tarjoaa hyviä lainaehtoja.

Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​300 euron pikalainoja ja vertailemme niiden korkoja, maksuehtoja ja muita ominaisuuksia, jotta voit löytää parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Oli kyseessä sitten auton korjaus, yllättävä lasku tai muu taloudellinen hätätilanne, tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään sopiva pikalaina, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Etsitkö 300 euron vippiä heti tilillesi? Löydät alapuolelta 3 vaihtoehtoa, joita suosittelemme lämpimästi. Kaikki tarjoavat joustavia lainoja jopa täysin ilman kuluja (maksat takaisin eurolleen sen määrän mitä olet lainannut).  

Mistä lainaa 300 euroa?

Ferratum – hae 300 euron pikalaina ilman korkoja

Ferratum vippipalvelu tarjoaa täysin kulutonta lainaa 14 päivän maksuajalla! Jos siis saat maksettua luottosi pois nopeasti, on Ferratum aina yksi parhaista lainapaikoista. Luottoa on saatavilla 100-2000 euroa ja maksuajan voit sopia sinun mieltymyksesi mukaan. Tarjolla on myös lainoja pidemmällä maksuaikataululla ja korot eivät näissäkään ole järin korkeat, joten Ferratum on hyvä vaihtoehto mihin tahansa pienlainan tarpeeseen. Suosittelemme sitä erityisesti kuitenkin niille, jotka pystyvät maksamaan pikalaina pois 14 päivässä.

 • Laina on aina ilmainen ensimmäiset 14 vuorokautta
 • Hakeminen on ilmaista netissä
 • Täytä hakemus minuuteissa – hakemuksesi käsitellään heti
 • Tarjolla pienlainaa 100-2000 €

Vivus – 1. vippi 300 € ilmaiseksi – miltä kuulostaa?

Vivus 300e vipit huippuhalvalla heti tilille ilman vakuuksia

Ensilaina on kuluton Vivuksella jopa 400 euroon 30 päivän maksujalla! Vanhoille asiakkailleen Vivus tarjoaa myös yhtä markkinoiden halvimmista pikavipeistä aina 2010 euroon asti joustavalla takaisinmaksuaikataululla (eräpäivän siirto on mahdollista). Ikäraja yhtiön pienlainoissa on 20 vuotta, lainaaminen käy verkkopankkitunnuksilla vain minuuteissa ja vastauksen saat aina heti firman ollessa auki. Hakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikon päivänä. Lue lisää Vivuksen vippipalvelusta.

 • Hae itsellesi 300e pikavippi ilman kuluja
 • Joustava – eräpäivän siirtäminen on mahdollista
 • Lainaa 24h netistä – käsittelyaika vain minuutteja
 • Rahat käyttöön 15 minuutissa
 • Suosituin pikavippiyhtiö jo vuodesta 2011

Credit24 vippaa edullisesti ja nopeasti joustolimiitin muodossa

Joustoluottoa 300 euron väliltä Credit24 palvelusta

Credit24-joustolainapalvelulta on tarjolla 100-3000 euron joustoluottoa erinomaisella 1-24 kk maksuajalla, jonka voit valikoida itse. Credit24 on todellakin tutustumisen arvoinen lainapaikka, se on yksi tällä hetkellä suosituimmista suomalaisista lainayhtiöistä ja yhtiön toimintaa ulottuu myös muualle Eurooppaan. Credit24 on huipputurvallinen ja luotettava lainafirma. Rahojen nosto luottotililtä käy vaivattomasti omalla mobiilisovelluksella, netissä tai tekstiviestillä.

 • Voit hakea lainaa 100-3000 € netistä
 • Selkeä hinnoittelu – kokonaiskustannukset selvästi esillä hakemusta täytettäessä
 • Ensimmäinen nosto on aina täysin ilmainen
 • Credit24 joustolimiitin ikäraja on 19v.

Lainaa 300 euroa aina järkevästi ja hoida maksut ajallaan

Lainaa 300€ netistä

Lainoille voi olla monia erilaisia hyviä syitä kuten kodinkoneiden hankinta, talouden hetkellinen tasapainottaminen tai vaikka kauan kaivattu lomamatka. Lainaan voi myös olla huonoja syitä kuten vaikka se että aiot sillä maksaa vanhoja velkojasi pois tai haet luottoa hetkenmielijohteesta sen enempää ajattelematta. Varmista siis ennen luoton ottamista että syy mihin rahoitusta tarvitset on järkevä ja takaisinmaksu on suunniteltu sekä se että suunnitelmasi tulee pitämään. Kun laina on kerran haettu olet sitoutunut sen myös maksamaan pois kokonaisuudessaan. Huolimattomasti tehty lainasuunnitelma voikin aiheuttaa taloudellesi turhan suurta painetta. Pidä siis huoli että maksuerät on sovittu sen suuruisiksi että voit ne hoitaa ja se että maksat laskusi pois aina eräpäivään mennessä. Maksamatta jääneet laskut nopeasti muuttavat alunperin edullisen luottosi kalliiksi monien erilaisten lisämaksujen myötä. Tälläisiä maksuja ovat:

 • Viivästyskorko
 • Maksumuistutus
 • Perintätoimiston kulut
 • Käräjäoikeus kulut

Lopulta maksamatta jäänyt laskusi aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Tämä tapahtuu kun laskusi on 60 päivää myöhässä.

Kuka voi hakea 300 euron luottoa?

Eri lainapaikat asettavat asiakkailleen erilaisia rajoituksia. Yleisimpiä ehtoja 300 euron suuruisissa luotoissa on ikärajat, osoite Suomessa, verkkopankkitunnukset, puhelinliittymä, nuhteeton tausta eli ei maksuhäiriömerkintöjä. Nämä ehdot vaihtelevat suuresti ja kannattaakin aloittaa siitä että varmistat että sinä itse täytät luottopaikan asettamat ehdot. Eri ehtoja on asetettu jotta lainapaikat voivat pitää palvelunsa edullisina ja turvallisina. Luotonmyöntäjän on voitava tunnistaa asiakaan henkilöllisyys varmasti jottei kukaan voi hakea luottoa toisen nimissä ja myöskin varmistettava se että luotonhakija tulee olemaan kykeneväinen maksamaan lainansa takaisin.

Lainaa 300€ – usein kysytyt kysymykset

Miksi hakea 300 euron lainaa?

300 euron laina voi olla hyödyllinen silloin, kun tarvitset nopeaa rahoitusta odottamattomiin kuluihin, kuten laskuihin tai muihin yllättäviin kuluihin. Se voi myös auttaa, jos tarvitset pientä lainaa, jota et voi tai halua hakea pankilta.

Mistä voin hakea 300 euron lainaa?

Voit hakea 300 euron lainaa eri paikoista, kuten pankilta, luottolaitoksilta tai pikalainapalveluilta. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja maksuehtoja.

Onko 300 euron laina kallis?

300 euron lainan kustannukset riippuvat yleensä lainanantajasta ja sen tarjoamista ehdoista, kuten koroista ja maksuehdoista. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa kohtuullisia korkoja ja maksuehtoja.

Kuka voi hakea lainaa 300 euroa?

Lähtökohtaisesti kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi hakea 300 euron lainaa. Lainan myöntämiseen vaikuttaa kuitenkin hakijan luottokelpoisuus, joka määritellään esimerkiksi tulojen ja maksuhistorian perusteella.