Luottoheti.fi
Lainat:
1000€ - 60000€
Ajat:
12kk - 180kk
Korko:
Alkaen: 4.5%
OtsikkoData
Ikäraja18v
Vaaditut tulot7200 vuodessa
Laina-aika12kk - 180kk
Tulojen tarkistusVerotustiedot, palkkatodistukset
Yhdistä lainatKyllä
Kuinka nopeasti 0 - 2 vuorokautta
Koroton lainaEi
Rahojen siirto08 - 22
Korko4.5%
OpiskelijalleMikäli tarpeeksi tuloja

Polttoaine- ja energiakustannusten nousu on ajanut monet kotitaloudet tiukille. Monet kotitaloudet ovat joutuneet luopumaan ulkomaan lomista, kalliista vaatteista sekä kaikesta muusta, mikä ei ole välttämätöntä. Monet perheet turvautuvat myös lainanottoon selvitäkseen vaikeina aikoina. Nykyisin lainoja haetaan yhä useammin verkossa ja samaan aikaan pankit ovat vauhdittaneet tätä ilmiötä sulkemalla suuren osan konttoreistaan.

Varmasti esimerkiksi asuntolainaa hakiessa kuluttajat haluavat käydä juurta jaksaen selvittämässä lainaehdot pankissa. Mutta kun kyse on pienemmistä luotoista, mikään ei voita ainakaan tällä hetkellä internetin tuomaa helppoutta. Esimerkiksi Luottoheti.fi on yksi tällainen sivusto, jossa voit hakea pikaluottoja ja kulutusluottoja. Tutustuin palveluun perusteellisesti, ja käyn seuraavaksi läpi 4 keskeistä havaintoni.

 

Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

1.     Luottoa pystyi hakemaan ilman takaajia ja vakuuksia

Luottoheti.fi Kokemuksia Lue kriittinen arvostelu 4 yllattavaa faktaa

Luottoheti.fi sivustolla voi kilpailuttaa vaihtelevan suuruisia lainoja alkaen 500 eurosta. Lainan enimmäismäärä on 70 000 euroa, ja se voidaan maksaa takaisin jopa 15 vuoden aikana. Koska lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, ne riippuvat hakemuksessa annetuista tiedoista. Hakemuksessa kysytään muun muassa seuraavia kysymyksiä: millainen asumismuoto sinulla on, mikä on työllisyystilanteesi, montako lasta sinulla on ja omistatko loma-asunnon.

Kysymyksiin on tietenkin vastattava rehellisesti, eivätkä esimerkiksi pienet vuositulot ole este lainan saamiselle. Hakijalla on kuitenkin oltava vähintään 7200 euron vuositulot. Hyvää Luottoheti.fi:ssä oli myös se, että luottoa on mahdollista saada myös ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä ei ole lainasivustoilla mikään itsestäänselvyys nimittäin ja tässä asiassa sivusto päihittää monet muut palvelut.

Palvelun kautta voi hakea lainaa erikseen myös maksaakseen aiempia lainoja pois tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Ainakin oman kumppanin kanssa voi hakea lainaa yhdessä ja tällöin lainansaanti voi helpottua ja lainan korkokin voi olla pienempi.

 

2.     Lainatarjousten vertailu lopuksi

Jos asiakas saa lainahakemuksen jätettyään myönteisen luottopäätöksen, hän saa tyypillisesti useamman lainatarjouksen. Eri rahoituslaitokset tarjoavat omia palvelujaan, ja on täysin asiakkaan päätettävissä, hyväksyykö hän niistä jonkin. Kuluttajan ei tarvitse hyväksyä yhtäkään lainatarjousta, vaikka hän jättäisi lainahakemuksen. Aina voi siis ilmaiseksi kilpailuttaa parhaat kulutusluotot maksutta ja ilman velvollisuuksia.

  Lainarahoitus.com kokemuksia

Tässä vaiheessa vertasin lainoja niiden korkojen, tilinhoitokulujen, avausmaksujen ja muiden mahdollisten kulujen perusteella. Vaikka useimmat ihmiset ottavatkin halvimman saatavilla olevan lainasopimuksen, lainaa valittaessa olisi hyvä ottaa huomioon muitakin tekijöitä. Esimerkiksi se, millainen maine lainaa tarjoavalla yrityksellä on. Voit esimerkiksi lukea foorumisivustoilta tai sosiaalisesti mediasta, millaista palautetta yritys on saanut muilta asiakkailta.

Pystyin vertailemaan lainoja ilman stressiä ja kiirettä. Halutun lainasopimuksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hoitaa kaiken lainan hakemisesta varojen saamiseen tilillesi mukavasti omasta kodistasi käsin internetin välityksellä. Henkilöllisyyden varmentaminen omilla verkkopankkitunnuksilla tapahtui turvallisesti ja kätevästi.

 

3.     Paljonko palvelun käyttö maksoi?

Luottoheti.fi on maksuton palvelu – sinun ei tarvitse maksaa mitään sen käytöstä, eikä lainan hakemiseen liity paineita tai sitoutumista. Voit siis täyttää sivustolla olevan lomakkeen ja odottaa luottopäätöstä ilman minkäänlaista velvollisuutta hyväksyä yhtäkään palvelun kautta saamaasi lainatarjousta.

Jos saat positiivisen luottopäätöksen, voit alkaa vertailemaan eri rahoituslaitosten tarjouksia. Muista aina, että vaikkakin Luottoheti on maksuton palvelu, varsinaiseen lainaan liittyy kustannuksia, joten vertaile tarjouksia huolellisesti. Korkojen lisäksi kuluja ovat myös lainan avausmaksu, tilinhoitomaksut ja muut palvelumaksut (esim. jos maksusi myöhästyy). Todellinen vuosikorko on normaalisti hyvä mittari laittaa luottotarjoukset paremmuusjärjestykseen. Aina kannattaa pohtia myös sitä, pystytkö selviämään kuukausierästäsi myös huonoina kuukausina.

 

4.     Minulla piti olla pankkitunnukset ja puhelinnumero

Luoton hakeminen netissä on suoraviivaista, esimerkiksi henkilöllisyys varmennetaan hakijan pankkitunnuksilla. Samalla tavalla toimitaan myös esimerkiksi julkishallinnon vero.fi– ja suomi.fi-sivustoilla, joten tavan pitää olla täysin turvallinen.

Minulla oli lopuksi monta lainavaihtoehtoa tutkittavana. Ja tilannetta helpotti se, että tiesin, ettei minun ole niistä pakko valita yhtäkään. Kaiken kaikkiaan useimmat hakijat valitsevat todennäköisesti lainan, jonka voin saada sillä hetkellä mahdollisimman alhaisella korolla. On kuitenkin epäilemättä myös ihmisiä, jotka hylkäävät kaikki tarjoukset vielä tässäkin vaiheessa.

  Komplett Bank kokemuksia

Rahat siirretään hakijan pankkitilille välittömästi, kun lainatarjouksen hyväksyy. Tämä onkin varmasti monen asiakkaan mieleen, sillä kulutusluottoa haetaan usein hyvin nopealla aikataululla. Eli silloin, kun rahantarve on pikainen. Huomasin myös, että lainaa haettaessa asiakkaan puhelinnumeroon lähetetään tietoa, minkä vuoksi asiakkaalla onkin oltava puhelinnumero – ilman sitä lainaa ei voi hakea.

 

Yhteenveto arvostelusta

Voit säästää paljon aikaa ja saada tarjouksia, joita et ehkä muuten osaisi hakea, käyttämällä Luottoheti.fi:n kaltaista luottojen vertailupalvelua. Tällaisen palvelun tavoitteena on auttaa sinua säästämään rahaa löytämällä laina, jonka todellinen vuosikorko olisi mahdollisimman alhainen.

Kun lainaat rahaa, on tärkeää olla aina varovainen ja tarkistaa kustannukset ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. On ratkaisevan tärkeää kiinnittää huomiota paitsi korkoon myös avausmaksuun ja muihin maksuihin, kuten tilinhoitomaksuihin. Ennen kuin otat lainaa, mieti aina, pystytkö maksamaan kaikki erät. Joskus pienten luottojen kohdalla muut kulut voivat muodostaa merkittävän osan luoton kokonaiskustannuksista.

 

Samankaltaiset artikkelit