Vippi.org
Lainat:
1000€ - 60000€
Ajat:
12kk - 180kk
Korko:
Alkaen: 4.4%
OtsikkoData
Ikäraja18v
Vaaditut tulotArvioidaan tapauskohtaisesti
Laina-aika12kk - 180kk
Tulojen tarkistusKyllä
Yhdistä lainatKyllä
Kuinka nopeasti0 - 2 vrk
Koroton lainaEi
Rahojen siirto08 - 22
Korko4.4%
OpiskelijalleKyllä, jos tuloja on riittävästi

Vippi.org palvelusta edullisesti joustavaa kulutusluottoa 1000 – 60000 euroa tilille, ilman vakuuksia tai takaajia. Juuri avattu uusi palvelu tarjoaa lainaa joustavilla ehdoilla sekä todella edullisilla kuluilla ja kustannuksilla pikavippiä netistä.

Huomio!

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi, eivätkä ne ole taloudellisia neuvoja. Todelliset ehdot, hinnat ja muut tiedot tulee aina tarkistaa suoraan lainatarjouksesta sekä sen yhteydessä annetuista ehdoista. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustollamme esitetyissä tiedoissa. Sivuston sisällön luomiseksi on hyödynnetty tekoälyä.

Lainat Vippi.org palvelusta

Vippi.org Hae Pikavippi Heti Netista

HUOM! Päivitys 2024: Vippi.org on uudistanut lainaplvelunsa ja voit hakea sieltä nyt lainaa seuraavilla ehdoilla:

 • Lainasummat: 1000 – 60000€ – ilman vakuuksia
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,5 – 20%
 • Joustoluotto tai kulutusluotto

Lainatuotteet Vippi.org palvelussa ovat joustavia kulutusluottoja. Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden nostaa 1000 – 4000 euroa lainaa 12 – 48 kuukauden maksuasuajalla. Vippi.org palvelusta saa joustoluottoa heti tilille, kun lainapäätös on tehty.

Aina edullinen Vippi.org
Edullisesti lainaa Vippi.org palvelusta

Joustavat luotot antavat hakijalle paljon mahdollisuuksia muuttaa lainan ehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa tai kuukausittain lyhennettävää summaa. Lyhennyksiä tulee maksaa vähintään sopimuksessa sovittu summa kuukausittain, mutta myös enemmän voi halutessaan maksaa. Et voi enää hakea esimerkiksi lainaa 100 euroa, vaan pienin summa on 1000 euroa. Myönnetyille lainoille on mahdollista saada useita tarjouksia kuten:

 • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Voit saada ensilainaajan edun avulla lainaa ilman kuluja tai korkoja, joltain toiselta lainapaikalta, sillä Vippi.org ei näitä enää myönnä. Uusien asiakkaiden edut ovat hyvin harvassa vuonna 2024.

Kulut ja korot Vippi.org palvelun luotolle

Kulut Vippi palvelussa palvelussa ovat erittäin edulliset: lainan kulut ja korot ilmoitetaan selkeästi lainatarjouksessa. Ainoat kustannukset, mitä luotolle muodostuu, on korosta muodostuva osuus sekä muut kulut jotka tarjouksessa ilmoitetaan. Vippi.org on siis erittäin edullinen tapa hakea pikalainaa tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Korko lainalle on edullinen Vippi.org palvelussa verrattuna muihin vastaaviin luotonmyöntäjiin. Korkoprosenttia voi tarkastella kuukausittaisen tai vuosittaisen nimelliskoron tai todellisen vuosikoron kautta.

 • Todellinen vuosikorko on paras vaihtoehto arvioida kustannuksia, koska se huomioi kertyvän koron, sekä mahdollisten kulujen vaikutuksen takaisinmaksettavaan kokonaissummaan.
  Lainapaikka.fi kokemuksia

Todellisen vuosikoron saat tietää lainapäätöksestä tai sen mukana toimitetusta tarjouksesta. Henkilökohtainen korkoprosentti muodostuu useasta eri tekijästä. Lainalaskurin antama lyhennettävä summa ja korkotiedot ovat suuntaa antava arvio, ja päätökset tulee aina tehdä käyttäen henkilökohtaista lainapäätöstä tai tarjousta.

Koronta maksuainaa ensilainaajan edulla
Aina edullinen Vippi.org – Tee nostoja ilman kustannuksia

Näin haet lainan

Lainan hakeminen Vippi.org palvelusta on erityisen helppoa ja vaivatonta. Kun saavut sivustolle, niin näet heti lainahaun, minkä avulla voit tarkistella eri lainasummien tarjoamaa kuukausittaista lyhennysprosenttia. Kun olet löytänyt sopivan lainasumman, niin voit siirtyä täyttämään lainahakemusta. Heti aluksi tunnistaudut käyttämällä nettipankkitunnuksia, jonka jälkeen voit jaksaa hakemuksen täyttämisen pariin. Täytä kaikki kohdat hakemuksessa, ja toimita vaaditut liitteet välittömästi: näin varmistat, että luottohakemus saa nopean käsittelyn. Kun vaaditut tarkistukset on tehty, saat vastauksena lainapäätöksen sekä tarjouksen luotosta. Hyväksymällä tarjouksen verkkopankkitunnuksilla lainasopimus syntyy. Hakemuksia käsitellään 08 – 22 välisenä aikana, ja rahat tilille pyritään maksamaan aina välittömästi, kun sopimus on tehty.

Vaatimukset luoton myöntämiselle

Luoton myöntämiselle on asetettu vaatimuksia Vippi.org palvelun toimesta. Vaatimukset tulee täyttää kokonaisuudessaan, tai luottopäätöstä ei voida antaa. Asetettuja vaatimuksia, kuten ikäraja, ei voida muuttaa missään olosuhteissa, vaan jos ehtoja ei täytä, joudutaan hakemus lainasta hylkäämään. Ehdot lainan myöntämiselle

 • Ikäraja Vippi.org palvelussa on 18 – vuotta, aikaisempi ikäraja oli 19-vuotta. Tätä nuoremmat eivät voi hakea palvelusta joustavaa kulutusluottoa.
 • Vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisterin tietokannasta. Ulkomaista osoitetta tai väliaikaista osoitetta ei voida hyväksyä lainasopimuksessa.
 • Riittävästi palkkatuloja tai muita tuloja hakijalla lainan takaisinmaksamiseen. Hakijan tuloista sekä taloudesta tehdään arvio, mikä vaikuttaa luoton korkoprosenttiin
 • Maksuhistoriassa tai luottotiedoissa ei saa olla aktiivisia tai tuoreita merkintöjä tai häiriöitä. Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.
 • Lainahakemuksen käsittelee Sambla, ja jos sinne on avoimia lainoja niin Vippi.org palvelun joustavaa luottoa ei voi hakea.
  Laatulaina kokemuksia

Tarkat lainaehdot ja vaatimukset hakijalle löydät Vippi.org palvelun yleisistä lainaehdoista.

Lisäpalvelut Vippi.org sivustolla

Vippi.org tarjoaa asiakkailleen useita eri vaihtoehtoja vaikuttaa oman lainan takaisinmaksuun. Lisäpalveluiden avulla voi muun muassa:

 • helpottaa takaisinmaksua laskemalla uuden lyhennyksen lainalle, jos oma taloustilanne on muuttunut
 • muuttaa aiempaa suunnitelmaa vaihtamalla vaikka eräpäivää itsellesi paremmin sopivaksi
 • laittaa koko lainan takaisinmaksamisen tauolle maksullisen lainavakuutuksen avulla

Lisäpalveluiden käyttöön ottaminen onnistuu helposti lainaportaalista, minne saat tunnukset lainahakemuksen tekemisen yhteydessä. Lainaportaalista näet kaikki avointa lainaa koskevat tiedot, maksuerän joka erääntyy seuraavaksi, sekä muita hyödyllisiä tietoja.

Lainat Vippi.org palvelusta

Usein kysyttyä Vippi.org palvelusta

Minkä suuruinen laina minulle voidaan myöntää Vippi.org -palvelusta?

Vippi.org -palvelusta voi hakea lainaa 1000-60 000 euroa.

Kuinka nopeasti voin saada lainapäätöksen Vippi.org -palvelusta?

Vippi.org -palvelun lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja lainapäätöksen saa yleensä saman päivän aikana.

Mitkä ovat Vippi.org -palvelun lainojen takaisinmaksuehdot?

Lainojen takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainasumman ja laina-ajan mukaan, mutta yleensä takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.

Onko Vippi.org -palvelun lainoissa piilokuluja?

Vippi.org -palvelun lainoissa ei ole piilokuluja, vaan kaikki kulut ja korot ilmoitetaan selkeästi ennen lainan hyväksymistä.

Voinko hakea lainaa Vippi.org -palvelusta, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Vippi.org -palvelun lainojen myöntämisen edellytyksenä on yleensä se, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Samankaltaiset artikkelit