(Last Updated On: 17.9.2020)

Vippi.org palvelusta edullisesti joustavaa kulutusluottoa 100 – 4000 euroa tilille, ilman vakuuksia tai takaajia. Juuri avattu uusi palvelu tarjoaa lainaa joustavilla ehdoilla sekä todella edullisilla kuluilla ja kustannuksilla.

Lainat Vippi.org palvelusta

Lainatuotteet Vippi.org palvelussa ovat joustavia kulutusluottoja. Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden nostaa 100 – 4000 euroa lainaa 1 – 36 kuukauden maksuasuajalla. Vippi.org palvelusta saa joustoluottoa heti tilille, kun lainapäätös on tehty.

Aina edullinen Vippi.org

Edullisesti lainaa Vippi.org palvelusta

Joustavat luotot antavat hakijalle paljon mahdollisuuksia muuttaa lainan ehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa tai kuukausittain lyhennettävää summaa. Lyhennyksiä tulee maksaa vähintään sopimuksessa sovittu summa kuukausittain, mutta myös enemmän voi halutessaan maksaa. Voit hakea esimerkiksi lainaa 100 euroa kuten perinteisen pikavipin, mutta ilman mitään kustannuksia! Lainasumma on mahdollista nostaa tilille kerralla, tai useassa osassa hakijan oman valinnan mukaan. Luottoa voi myös nostaa vähemmän, kun raja antaisi myöten. Myönnetyille lainoille on mahdollista saada useita tarjouksia kuten:

 • Täysin korotonta maksuaikaa 30 vuorokautta ensilainalle
 • Nostot luottotililtä ilman kuluja kaikille asiakkaille

Voit saada ensilainaajan edun avulla lainaa ilman kuluja tai korkoja, kun yhdistät nämä molemmat tarjoukset. Uusien asiakkaiden edut aktivoituvat automaattisesti, eikä käyttäjän tarvitse tehdä mitään erillisiä toimenpiteitä tarjouksien aktivoimiseksi.

Kulut ja korot Vippi.org palvelun luotolle

Kulut Vippi palvelussa palvelussa ovat erittäin edulliset: lainalle ei muodostu mitään yleisimpiä kustannuksia, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu tai nostomaksut rahan siirtämisestä omalle tilille. Ainoat kustannukset, mitä luotolle muodostuu, on korosta muodostuva osuus. Vippi.org on siis erittäin edullinen tapa hakea pikalainaa tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Korko lainalle on edullinen Vippi.org palvelussa verrattuna muihin vastaaviin luotonmyöntäjiin. Korkoprosenttia voi tarkastella kuukausittaisen tai vuosittaisen nimelliskoron tai todellisen vuosikoron kautta.

 • Todellinen vuosikorko on paras vaihtoehto arvioida kustannuksia, koska se huomioi kertyvän koron, sekä mahdollisten kulujen vaikutuksen takaisinmaksettavaan kokonaissummaan.

Todellisen vuosikoron saat tietää lainapäätöksestä tai sen mukana toimitetusta tarjouksesta. Henkilökohtainen korkoprosentti muodostuu useasta eri tekijästä. Lainalaskurin antama lyhennettävä summa ja korkotiedot ovat suuntaa antava arvio, ja päätökset tulee aina tehdä käyttäen henkilökohtaista lainapäätöstä tai tarjousta.

Koronta maksuainaa ensilainaajan edulla

Aina edullinen Vippi.org – Tee nostoja ilman kustannuksia

Näin haet lainan

Lainan hakeminen Vippi.org palvelusta on erityisen helppoa ja vaivatonta. Kun saavut sivustolle, niin näet heti lainahaun, minkä avulla voit tarkistella eri lainasummien tarjoamaa kuukausittaista lyhennysprosenttia. Kun olet löytänyt sopivan lainasumman, niin voit siirtyä täyttämään lainahakemusta. Heti aluksi tunnistaudut käyttämällä nettipankkitunnuksia, jonka jälkeen voit jaksaa hakemuksen täyttämisen pariin. Täytä kaikki kohdat hakemuksessa, ja toimita vaaditut liitteet välittömästi: näin varmistat, että luottohakemus saa nopean käsittelyn. Kun vaaditut tarkistukset on tehty, saat vastauksena lainapäätöksen sekä tarjouksen luotosta. Hyväksymällä tarjouksen verkkopankkitunnuksilla lainasopimus syntyy. Hakemuksia käsitellään 08 – 22 välisenä aikana, ja rahat tilille pyritään maksamaan aina välittömästi, kun sopimus on tehty.

Vaatimukset luoton myöntämiselle

Luoton myöntämiselle on asetettu vaatimuksia Vippi.org palvelun toimesta. Vaatimukset tulee täyttää kokonaisuudessaan, tai luottopäätöstä ei voida antaa. Asetettuja vaatimuksia, kuten ikäraja, ei voida muuttaa missään olosuhteissa, vaan jos ehtoja ei täytä, joudutaan hakemus lainasta hylkäämään. Ehdot lainan myöntämiselle

 • Ikäraja Vippi.org palvelussa on 19 – vuotta. Tätä nuoremmat eivät voi hakea palvelusta joustavaa kulutusluottoa
 • Vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisterin tietokannasta. Ulkomaista osoitetta tai väliaikaista osoitetta ei voida hyväksyä lainasopimuksessa.
 • Riittävästi palkkatuloja tai muita tuloja hakijalla lainan takaisinmaksamiseen. Hakijan tuloista sekä taloudesta tehdään arvio, mikä vaikuttaa luoton korkoprosenttiin
 • Maksuhistoriassa tai luottotiedoissa ei saa olla aktiivisia tai tuoreita merkintöjä tai häiriöitä. Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.
 • Lainahakemuksen käsittelee Credit24, ja jos sinne on avoimia lainoja niin Vippi.org palvelun joustavaa luottoa ei voi hakea.

Tarkat lainaehdot ja vaatimukset hakijalle löydät Vippi.org palvelun yleisistä lainaehdoista.

Lisäpalvelut Vippi.org sivustolla

Vippi.org tarjoaa asiakkailleen useita eri vaihtoehtoja vaikuttaa oman lainan takaisinmaksuun. Lisäpalveluiden avulla voi muun muassa:

 • helpottaa takaisinmaksua laskemalla uuden lyhennyksen lainalle, jos oma taloustilanne on muuttunut
 • muuttaa aiempaa suunnitelmaa vaihtamalla vaikka eräpäivää itsellesi paremmin sopivaksi
 • laittaa koko lainan takaisinmaksamisen tauolle maksullisen lainavakuutuksen avulla

Lisäpalveluiden käyttöön ottaminen onnistuu helposti lainaportaalista, minne saat tunnukset lainahakemuksen tekemisen yhteydessä. Lainaportaalista näet kaikki avointa lainaa koskevat tiedot, maksuerän joka erääntyy seuraavaksi, sekä muita hyödyllisiä tietoja.

Vippi.org arvostelu
 • Arvosana
4.9