(Päivitetty: 23.11.2023)
Zmarta
Zmarta
1000€ -60000€
(4.1/5)
Todellinen vuosikorko
5-38%%
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Zmarta lainapalvelusta löytyy 1000 – 50000 euron lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Zmarta tarjoaa lainalle aina edullisen vuosikoron, koska jokainen hakemus kilpailutetaan usealla eri pankilla sekä rahoituspalvelulla. Zmarta välittää yhteistyökumppaneiden pikalainoja, mikä mahdollistaa usean tarjouksen tekemisen yhden hakemuksen perusteella! Pikalainoja on markkinoilla paljon ja niitä vertailemalla säästää selvää rahaa. Zmartan kautta pikalainaa saa heti tilille, mutta parhailla mahdollisilla eduilla. Mikäli lainan saamiselle on yhtään kiire, on Zmarta lainanvälitys paras vaihtoehto. Zmartan kautta lainahakemuksesi kilpailutetaan usealla lainantarjoajalla, joten tarjouksia tulee lainanhakijalle useita.

Lainojen vertailu kannattaa aina

Lainojen koroissa ja ehdoissa on suuria eroja, sama lainasumma voi toisesta pankista maksaa huomattavasti enemmän muiden kustannusten tai korkeamman vuosikoron takia. Vertailemalla lainatarjoukset voit olla varma, että et maksa mistään turhasta lainasi yhteydessä. Keskisuuret lainat onnistuvat Zmartan lainapalvelun kautta loistavista, mutta parhaiten Zmartan edut huomaa isojen lainojen kohdalla. Laina-aika isolle 30000 – 50000 euron lainalle on yleensä 5 – 15 vuotta, joten lainan valinnassa kannattaa käyttää huolellisuutta. Pitkässä maksuajassa voi kustannukset kasvaa huomaamattomasti suuriksi. Turha maksaa isoja kuluja ja korkoja lainasta, kun saman rahan voi käyttää velan lyhentämiseen.  

Vertaile lainat ja täytä hakemus, saat useita lainatarjouksia kerralla!

Zmartan lainalaskurilla löydät parhaat lainat

Zmartan lainat

Zmarta on erikoistunut tarjoamaan 500 – 50000 euron kulutusluottoa. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla, ja takaisinmaksu tapahtuu sovitun suunnitelman mukaisesti. Halutessaan lainan voi maksaa takaisin kokonaan kerralla, joten joustavuutta lainalta löytyy. Muuten kuukausittaiset lyhennykset tehdään sopimuksen mukaisesti. Korkoprosentti Zmartan välittämissä lainoissa todellinen vuosikorko vaihtelee 5 – 20 % välillä, eli erittäin edullista luottoa on mahdollisuutta hakea. Lainalle maksuaikaa Zmartan kautta saa 1 – 15 vuotta. Pitkissä lainasuhteissa vuosikorko lainalle jää mukavan alhaiseksi. Lainavertailun avulla näet arvioin kuukausittaisesta lyhennyksestä, mutta tarkat tiedot saat varsinaisesti lainatarjouksesta. Pienelle lainalla pitkä maksuaika ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Yhdistä lainasi tai ota jopa 50000 euroa lainaa ilman vakuuksia!

Zmartan tarjoamat lainapalvelut

Yhdistä lainasi Zmartan lainapalvelussa

Lainojen yhdistäminen onnistuu Zmartan lainapalvelussa erittäin vaivattomasti. Lainojen yhdistäminen on hyvä idea, mikäli avoinna on useita pikalainoja kuten pikavippejä tai joustoluottoja samaan aikaan. Lainan yhdistäminen käy helposti: lasket paljonko nykyisten lainojesi kaikki lyhennykset ovat yhteensä, ja otat Zmartalta vastaavan summan lainaa. Kaikki avoimet lainat maksetaan kerralla pois, jonka jälkeen maksetaan vain yhtä lyhennystä. Lainojen yhdistämisellä säästää useita satoja euroja, monta avointa lainaa muodostaa paljon kuluja korkojen sekä muiden kulujen muodossa. Yhden lainan takaisinmaksun suunnittelu on helpompaa kuin usean avoimen luoton.

Lainan hakeminen Zmartasta

Lainan hakeminen Zmartasta onnistuu helposti. Syötät lainalaskuriin haluamasi summan ja maksuajan, niin näet arvion tulevasta kuukausittaisesta lyhennyksestä. Lisäksi voit tarkistaa samalla muut lainalle muodostuvat kustannukset. Ota huomioon, että lainalaskurin antamat tiedot ovat suuntaavia, ja lopullinen korkoprosentti muodostuu luottoarvion pohjalta. Kannattaa jättää hakemus, se on varminta tapa saada selville lainalle muodostuvat todelliset kulut ja korot. Pääset suoraan lainalaskurista täyttämään hakemuksen, mihin saat vastauksena useita lainatarjouksia. Lainapalvelu tekee automaattisen luottoarvion asiakkaan tietojen pohjalta, ja luottoluokitus tulee määrittämään korkoprosentin lopullisesti. Zmarta lähettää yhdellä hakemuksella monta tarjousta, mistä valitset mieleisesi. Sopimus hyväksytään ja allekirjoitetaan käyttämällä nettipankkitunnuksia tai mobiilivarmennusta. Rahat siirretään tilille heti kun sopimus on hyväksytty ja allekirjoitettu.

Yksi hakemus, monta tarjousta! Zmartan avulla lainojen vertaileminen on helppoa

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Zmartan avulla

Rajoituksen Zmartan lainoissa

Zmarta myöntää lainoja ilman takuita ja vakuuksia kaikille vakituisesti suomessa asuville 20 – vuotta täyttäneille oikeustoimikelpoisille henkilöille. Hakijalla tulee olla hyvin hoidettuna luottotiedot, sekä säännölliset tulot. Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkastetaan lain velvoittamien vaatimusten mukaisesti. Luottotiedoissa ei saa olla aktiivisia merkintöjä, tai lainaa ei voida myöntää. Zmarta ei ole asettanut selkeää tulorajoitusta lainasummiin, mutta vähintään 1000 euroa kuukaudessa on oltava säännöllistä tuloa, että hakemus voidaan käsitellä. Hakijalla tulee olla käytössä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sopimuksen allekirjoittamiseen.

Lopuksi

Zmartan lainapalvelu on kätevin tapa saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lainavertailun avulla säästetään selvää rahaa varsinkin pitkissä lainasuhteissa, kun kaikki vuosikorot ja muut kulut on laskettu tarkasti. Zmartan lainojen kilpailuttaminen on helpoin keino saada rahaa nopeasti tilille, varsinkin kun kyse on suuremmista lainasummista. Jopa 50000 euroa lainaa ilman takuita tai vakuuksia onnistuu Zmartan lainapalvelun avulla.