(Päivitetty: 17.11.2023)
Ferratum Joustava
Ferratum Joustava
1€ -4000€
(4.3/5)
Todellinen vuosikorko
19.97%
Vaaditut tulot
Riittävät säännölliset tulot

Ferratum on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja ilman takuita tai vakuuksia. Ferratumin lainatuoteet soveltuvat loistavasti pieniin ja keskisuuriin lainasummiin. Ferratum myöntää ensilainan 300 euroon asti ilman mitään kuluja tai korkoja. Vaihtuviin lainatarpeisiin on tarjolla Joustava luotto, missä lainapäätös tehdään 2000 euroon asti ja käyttöönsä voi nostaa niin paljon kuin lainaa tarvitsee. Ferratum myöntää myös isoja lainoja Plus ja Prime lainatuotteiden kautta. Molemmat lainat ovat tehdään kertasuorituksena hakijan tilille. Takaisinmaksu suoritetaan sovitussa aikataulussa. Esittelemme Ferratumin lainat ja kerromme luoton hakemisesta helposti netin kautta.

Ferratum videoarvostelu

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista.
Hyväksyn

Lainatuotteet

Ferratum tarjoaa mahdollisuuden hakea useita lainoja saman palvelun kautta. Eri lainatuotteet on tarkoitettu eri summille ja maksuajoille. Pienlainat ja Joustava luotto kattavat pienet lainat, sekä Plus ja Prime luotoilla hoidetaan isot luotot.

Ferratumin Koroton laina

Ferratumin koroton pienlaina on pikavippiä vastaava lainatuote. Ferratum pikavippi myönnetään ensilainaa hakeville. Lainasummat korottomassa pienluotossa on 50 – 300 euroa, ja takaisinmaksu suoritetaan 7 – 30 päivän kuluessa. Kun laina maksetaan takaisin ennen eräpäivää, ei sille muodostu mitään kuluja tai korkoja.

Ferratum Joustava luotto

Joustava luotto on 2000 euron tililaina, mistä voi nostaa omalle tililleen haluamansa summan. Koko luottosumma on nostettavissa kerralla tai osissa niin halutessaan. Ferratum joustoluoton takaisinmaksun voi tehdä kerralla, tai useassa osassa maksamalla sovittu kuukausilyhennys. Joustavaa luottoa on mahdollista nostaa tilille myös yöllä, kunhan lainapäätös on tehty jo aiemmin.  

Pikavippiä tai joustolainaa, molemmat onnistuvat Ferratumista!
Esimerkki Ferratumin lainatuotteista

 

Ferratum Plus – laina

Plus – lainalla myönnetään kertasuoritteinen lainasumma 2050-5000 euron suuruisena summana. Takaisinmaksuaika on sidottu joko 12, 24 tai 36 kuukauteen. Lainan takaisinmaksu on helppo suunnitella tarkasti, koska kaikki lainalle muodostuvat kulut ilmaistaan selkeästi ennakkoon, eikä ikävä yllätyksiä lisäkustannusten muodossa tule.

Ferratum Prime – laina

Prime – lainatuotteella myönnetään 3000 -20000 euron suuruisia lainoja. Jokainen hakija määrittää itse lainalleen sopivan takaisinmaksuajan hakemuksen yhteydessä. Hakijasta tehtävä luottoarvio muodostaa lainan lopullisen koron. Luottoarvio tehdään käyttäen saatavilla olevia tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta ja oletetusta maksukyvystä.

Lainan hakeminen Ferratum palvelusta

Lainan hakeminen onnistuu Ferratum palvelussa kokonaan netin kautta. Esittelemme seuraavaksi laina hakemisen prosessin.

Lainahaku

Lainasumma tulee ensin valita ennen lainan hakemista. Ferratumin sivustolta voi lainalaskurin avulla helposti tarkastaa omalle lainalle parhaiten sopivan lainatuotteen. Syötä lainasumma laskuriin, niin näet tarjolla olevat vaihtoehdot lainalle.

Hae 400 euron pikavippi ilman kuluja tai korkoja
Lainalaskurin avulla voit helposti suunnitella lainan

Hakemus

Kun sopiva lainatuote on löytynyt, voit siirtyä täyttämään hakemusta. Mikäli olet uusi asiakas, niin saat portaaliin omat tunnukset hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Vanhat asiakkaat voivat suoraan kirjautua portaaliin ja täyttää lainahakemuksen.

Käsittely

Lainahakemus käsitellään Ferratumissa aukioloaikana välittömästi, ja vastauksen hakemukseen saa yleensä 5 minuutin kuluessa. Ferratum tekee luottoarvion hakijan tietojen pohjalta välittömästi ja ilmoittaa voidaanko lainaa myöntää vai ei.

Sopimuksen allekirjoitus ja rahojen nosto

Kun lainahakemukseen olla vastattu Ferratumilta lainatarjouksella, on aika tehdä päätös. Mikäli sopimus vaikuttaa hyvältä ja haluat ottaa tarjotun lainan, niin allekirjoitus tapahtuu nettipankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen.

Lainan takaisinmaksu

Takaisinmaksu suoritetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli kyseessä on koroton pienlaina, tulee laina maksaa takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa. Isompien lainojen tarkat maksusuunnitelmat voit tarkistaa Ferratumin omasta portaalista vaivattomasti. Portaalin kautta voit helposti tarkistaa avoinna olevan velan saldon, seuraavan maksupäivän ja muita tärkeitä tietoja. Voit myös pyytää uutta eräpäivää lainalle, laskea uuden lyhennyksen tai sopia muuten muuttuneesta aikataulusta asiakaspalvelun kautta.

Hae Ferratumilta tililtä laina ilman kuluja
Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!

UKK

Mikä on Ferratum?

Ferratum on kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajalainoja ja luottotuotteita yksityishenkilöille sekä pienyrityksille.

Miten voin hakea lainaa Ferratumilta?

Voit hakea lainaa Ferratumilta kätevästi ja nopeasti verkkosivuston kautta. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi.

Mikä on Ferratumin lainojen takaisinmaksuaika?

Ferratumin lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee lainatuotteesta riippuen. Ferratum tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, joiden takaisinmaksuaika vaihtelee 7 päivästä jopa 5 vuoteen.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen lainan hakemista Ferratumilta?

Ennen kuin haet lainaa Ferratumilta, kannattaa tutustua lainaehtoihin ja takaisinmaksusuunnitelmaan huolellisesti. On tärkeää varmistaa, että sinulla on tarvittavat tulot takaisinmaksua varten ja että ymmärrät kaikki lainan kulut ja maksut.

Lopuksi

Ferratum on eräs suosituimpia ja tunnetuimpia lainapalveluita suomessa jotka myöntävät netistä haettuja pikalainoja heti tilille. Ferratumin lainoilla voit helposti hankkia rahaa heti tilille aina 2000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Kannattaa myös hyödyntää ensilaina ilman kuluja tai korkoja, tarjous on voimassa kaikille uusille asiakkaille. Lainaa ilman korkoa saa 400 euroon asti, ja maksuaikaa lainalle on 30 päivää! Ferratumin kautta hoituvat niin isot kuin pienetkin lainatarpeet vaivattomasti!