(Päivitetty: 14.2.2024)

Lendo lainapalvelu on erikoistunut kilpailuttamaan pikalainoja asiakkaidensa puolesta. Lendon kautta saa 1000 – 50000 euroa kulutusluottoa pitkällä maksuajalla. Lendo ei itse myönnä lainaa, vaan kilpailuttaa hakemukset lukuisten yhteistyökumppaneiden palveluissa. Näin asiakkaalle saadaan halvin mahdollinen lainatarjous. Lendon yhteistyökumppanit koostuvat 15 pankista ja rahoituslaitoksesta. Tämän helpompaa ei lainan kilpailuttaminen voi olla, yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia jotka kaikki ovat kaikki taatusti edullisia! Lainapalveluiden välillä on isoja eroja, ja niiden kilpailuttaminen omatoimisesti voi viedä paljon aikaa ja vaivaa. Lendon palvelu on paras vaihtoehto, kun on tarvetta saada nopeasti markkinoiden parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Perinteisiä pikavippejä ei Lendon kautta voi hakea, mutta kaikki muut pikalainat onnistuvat kyllä!  

1000 - 50000 euroa tilille Lendon lainavertailusta helposti!

Lendo tekee vaikean työn puolestasi

Kilpailuta lainasi Lendolla

Lainojen kilpailuttaminen Lendo palvelun kautta on vaivatonta ja hoituu kokonaan yhden hakemuksen jättämisellä. Normaalisti yhdestä lainapalvelusta tehdään yksi tarjous hakemusta kohden, ellei palvelu ole erikoistunut välittämään pikalainoja kuten Lendo. Lendon yhteistyökumppaneista löytyy kaiken kokoisia rahoituslaitoksia isoista pieniin, joten vertailemalla lainat Lendo palvelun kautta, saat varmasti useita tarjouksia hakemuksellasi! Pikavipit joutuu hakemaan muualta, mutta 500 euron luotto onnistuu Lendon lainatuotteilla.

Miksi kilpailuttaa kulutusluotot

Lainojen kilpailuttaminen on paras keino varmistua, että laina on edullinen minkä aikoo hakea. Lainatuotteissa on eroja ja lainapalveluissa on myös isoja eroja. Näiden erojen tietäminen auttaa tekemään paremman valinnan ennen lainan hakemista. Isoissa lainoissa on usean vuoden takaisinmaksuaika, joten huono lainasopimus voi käydä maksamaan tuhansia euroja ylimääräistä täysin turhaan.

Maksaako lainojen kilpailuttaminen?

Lendon palvelun kautta lainojen kilpailuttaminen ei maksa mitään. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, eikä tarjouksen pyytäminen myöskään sido ottamaan lainaa Lendolta. Sopimus ja maksuvelvoite muodostuvat vasta kun tehty tarjous hyväksytään sähköisen allekirjoituksen tai mobiilivarmenteen avulla. Voit jättää lainahakemuksia niin moneen palveluun, kun haluat vertailun helpottamiseksi niin halutessasi, mutta Lendon laaja vertailu antaa erittäin kattavan tuloksen.  

Kilpailuta lainat ilman vakuita tai takuuksia vaivattomasti Lendolla!

Kätevällä lainalaskurilla löydät parhaat tarjoukset!

Lendon lainatuotteet

Lendo myöntää lainaa 500 – 50000 euroa, joten palvelu sopii myös lyhytkestoisten lainojen ottamiseen. Lendolla on ilmoitettu 1 vuoden lyhin maksuaika mutta säännöissä selkeästi ilmoitetaan, että lainan voi maksaa kokonaisuudessa pois aiemmin. Aikainen takaisinmaksu on ehtojen mukaan mahdollista tehdä ilman erillistä ilmoitusta, kunhan vain maksaa lainan ja korot kokonaisuudessaan pois. Tämä antaa mahdollisuuden ottaa lainaa samalla tavalla kuin pikavipissä, mutta ilman korkeita korkokustannuksia!  

Kuka voi hakea lainaa Lendolta?

Lainan kilpailutus välityspalvelun avulla Lendo valvoo sinun etujasi! Lendolta voi hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet, suomessa vakituisesti asuvat henkilöt joilla on säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa. Hakijan osoite tullaan tarkastamaan väestörekisterin tietokannasta, sekä luottotiedot tarkistetaan Luottokunnan ylläpitämästä rekisteristä. Hakijan itse toimittamia tietoja ja kolmansilta osapuolilta hankittuja tietoja käytetään luottoarvion tekemiseen. Luottoarvion pohjalta tehdään päätös, myönnetäänkö lainaa ja millä korkoprosentilla. Tuloja hakijalla tulee olla vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tulojen ei tarvitse olla palkkatyöstä, mutta sosiaaliset etuudet eivät käy tulojen lähteeksi.

Hae lainaa Lendon lainapalvelun avulla

Lainan hakeminen Lendolta käy vaivattomasti! Lainalaskuriin syötät halutun lainasumman ja takaisinmaksuajan, niin näet heti mitä kuluja lainalle muodostuu. Pääset suoraan lainalaskurista täyttämään hakemuksen, mihin vastataan minuuttien kuluessa. Kun luottoarvio on tehty, saat ensimmäiset tarjoukset. Kun olet löytänyt mieleisesi lainatarjouksen, hyväksyt ja allekirjoitat sopimuksen käyttäen mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia. 2000e laina siirretään tilille heti, kun hakemus on allekirjoitettu ja hyväksytty lainapalvelussa.

Lopuksi

Lainojen kilpailutus kannattaa aina, sillä voit saada huomattavasti parempia lainatarjouksia kilpailuttamalla. Lendo lainapalvelu sopii erityisen hyvin keskisuurten ja suurten lainojen hakemiseen. 1 – 15 vuoden maksuaika sopii myös isoille 10000 – 50000 euron lainoille. Lainan voi halutessaan maksaa kokonaisuudessaan pois, milloin tahansa joten 500 – 1000 euron pikalaina onnistuu Lendon lainavertailusta löytyvien tuotteiden avulla!